Erkek arkadasim cok iyi ama begenmiyorum :(

secilia

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2014
36
1
13
Merhaba herkese. Bende gece uyuyamayanlardanim... cok dertliyim kizlar, bari bir fikir edineyim diye yaziyorum :5:

2 yila yakin iliskim var. Ama hep inisli-cikisli oldu. Sorun, benim. Hep bir celiskideyim. Erkek arkadasim cok iyi, o kadar anlayisli, merhametli, ask dolu, durust, temiz, eli acik, bana saygi duyar, saatlerce dinler, asla ve asla kavga etmez, her ne yapsam bile birkez bile agzindan bana kotu bir laf cikmamistir. Aileme karsi cok saygili, annemi annesi bilir, abimi abisi. Isteklerime saygi duyar. Her goruse aciktir. Daha ne soyleyim. Bir kadini aslaaa incitmeyecek bir insan. Hicbir insani incitmez. Amma gel gor ki...... :43: :43::43::43: En kotu huyu safligi. Bazen o kadaf safca davraniyor ki, alakasiz cumleler bile kurabiliyor. Alakasiz davraniyor. Yani kendine guvenli degil sanki, nasil soyleyim. Surekli begendirmeye calisir gibi. Parasi cok olsa bile harcar harcar, ay sonunu getiremez bazen. Herkese para verir, parasiz kalir. Beni en cok uzen ise (utanarak soyluyorum gerci) fizigi... begenmiyorum. :43: bana gore cirkin. yani yuzune bakmak bile istemiyorum. asla ve asla yanimda gormek istediyim bir tip degil... zaten o yuzden ilk baslardan cok zor bir baslangic oldu. onun surekli israrlari ve buyuk aski, iyiliyi karsisinda cevapsiz kalamadim. Etrafta herkes cok iyi biri oldugunu soyluyor, ama ben begenmiyorum onu! Icimden "ay ne kadar cirkin" diye laflar geciyor ya.... :43::43::43::43: Ama oyle bir yere geldik ciktik ki, artik geri donus yok sayilir. Cok kere ayrilmak istedim, belki yuzlerce defa. ayrilmadi benden. birakmadi pesimi. surekli askini dile getirip durdu. evlilik teklif etti, ailesiyle gelmek istedi, daha dur dedim. birakmiyor ki birakmiyor.

Bana bir akil verin, ne yapayim? Ne yapa bilirim? dis gorunuse cok bakmamakmi lazim yoksa bakipta sonra hem disaridan hem iceriden iyi olan birisini mi beklemek lazim? hayatta en onemlisi nedir?

Bu sözüm ömür boyu aklına gelecek doydum boyuna doymadım huyuna demişler atalarımız evliliği karakter sürdürür fizik değil yakışıklı olur seni o kadar bıktırır ki yüzüne sı........çasın gelir ama çirkin olur huyuna doyamadığın için sana güzel gelir bilmem anlatabildimmi

içi güzel olan insanın içine "gerçekten" girmek istediğiniz takdirde gerçek mutluluğu bulabileceğinize inanıyorum.benim 6 yıllık bir ilişkim var ve şu an nişanlıyız.birbirimizin ilk sevgilisiyiz.ilk seven nişanlım oldu hatta 1.5 yıl kabul etmedim.dış görünüşü uygun gelmedi.ama sonra onun duyguları aşkı sevgisi düşünceliiği derken ben de ona aşık oldum.içi dışına yansıdı.bence dışa değil içe bakmalısınız.sizi gerçekten sevmesi mi sadakati mi önemli yoksa çok daha yakışıklı olup gözünün dışarda olması mı...?bir düşünün derim.size iyi bir koca çocuklarınıza sorumlu bir baba olacak ahlaklı bir insanı tercih etmeniz sizin için çok daha iyi olacaktır kanısındayım.sonradan pişman olacağınız adımlar atmayın derim. :20:

madem saftirik ve çirkin buluyorsun
meşgul etme çocuğu
bırak kendi gibi saftirik ve çirkin birini bulsun
kendisi gibi birini bulduğunda seninle olduğundan daha mutlu olacağından eminim
sen de standartlarına uygun yakışıklı kurnaz işini bilir zeki cin gibi bir beyefendi bulursun(bulursun da bu kurnaz cin gibi adam senin saftirik sevgilin gibi sana paspas olur mu bilmem artık)
herkes mutlu olur
oyalama çocuğu bırak mutlu olsun

Buraya acmak istedigim konuyu acmissiniz..sanki ben yazmisim gibi...ayni durumdayim bende begenmiyorum tipim degil diyorum ama iyi anlayisli beni seviyor diyorum.biz gecen sene tanistik ama 2aydir gorusuyoruz.etrafimdakiler guzel olunca yikayip suyunu mu iciceksin diyor ama sakal birakmasi bile beni rahatsiz ediyor.oncesinde tipine sesine herseyine asik oldugum adam hayirsiz cikti onu ornek al guzeldide noldu diyor herkes.kafayi yicem.2sene dayandiginiza gore bakilabiliyomus ama demekki yaa..olmaz diye bisey yok sanirim..aliskanlikta mi olmuyo bu gorsellik bi zaman sonra acaba???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Erkek arkadaşım için bütün çevrem hiç yakışıklı değil neden çıkıyosun dediler hatta arkadaşlarım ayrılmamı dile getirdiler , ama bana sorsan ben çok beğeniyorum bana çekici geliyo bende arkadaşlarımdan etkilenip acaba demiştim kendime ama çok yakışıklı olup bana ilgisi olmasa soğuk olsa sevmese gözü dışarda olsa ben o yakışıklılığı napiyim dedim iç güzelliğini hiçe saymadım arkadaşlarımı umursamadım o benim için yakışıklı ve çekici kim ne derse desin iç güzellik daha önemli

Cnm koskoca iki yıl olmus begenmiyorsan sevemiyorsan çoktan bitirmeliydin bence ama bence dış görüüşe çokta takılma derim bir söz var güzele doyum olurda huyu güzele doyum olmaz diye samimi olmak gerekirse eşimi bende ilk görüşte begenmemiştim ama şimdi deliler gibi seviyorum iyiki o olmuş iyiki benim olmuş..

Bence çirkin olsa bile aşık olsaydınız size güzel gelirdi. Yani ne yazık ki aşk oku kalbinizi vurmamış. Insan olarak seviyor olabilirsiniz ama aşık değilseniz ona karşı hınçlanırsınız ve bu da onu üzer... Insan olarak, dost olarak sevdiğiniz için onu bırakıp üzmek istemiyorsunuz anladığım kadarıyla... Ama şöyle düşünün, ne kadar sevseniz de sevgili gibi sevmedikçe ona ihtiyacı olan şeyi veremezsiniz... Yani ondan ayrılınca doğru şeyi yapmış gibi gelecekse size bence ayrılmalısınız. Onu üzmek istemiyorsanız onu ne kadar sevdiğinizi, ne kadar müteşekkir olduğunuzu, ama ne yazık ki bazı şeylerin olmayınca olmadığını, geleceğe dair kafanızda şüphelerin olduğunu, tam olaraka aşk duygusunu hissedemediğinizi söyleyin. Beni de terk edenler, reddedenler oldu ve şu an onlara hiç kızmıyorum. O an kızmıştım ama iyi ki beni bırakmışlar yoksa ben de mutsuz olacaktım. Bir de ben bu işlerin beğenmekle değil de daha çok sevmekle ilgili olduğunu düşünüyorum. Seven insana en çirkin bile güzel geliyor.
Ama ayrılınca özleyecekseniz, onu aslında seviyorsanız, hayatınızı onunla geçirebileceğinizi görüyorsanız ayrılmayın.

Insan ay ne cirkin dedigi biriyle nasil 2 yil sevgili olur. Bunun hicbir aciklamasi yok.. Bastan iş bu duruma gelmeden net olacaktin. Tavrini koyacaktin. Zorla guzellik olacak degil ya. Cocuga 2 yil ümit ver simdi cik işin icinden. 2 senedir begenemediysen, hala sana cekici gelemediyse evlilik falan olmaz. Ayni yataga nasil gireceksin. Daha da uzatmadan ayril.

Çirkin bulduğun biriyle ilişki sürdüremezsin.
En azından normal bulman gerekir devam edebilmek için...
Karakter daha önemli meselelerine hiç girmiyorum bile. Zaten biz kadınların aşık olöası için böyle düzgün bir adam olmaması gerekiyor. Sürüm sürüm süründürsün ki aşık olalım:D

Merhaba herkese. Bende gece uyuyamayanlardanim... cok dertliyim kizlar, bari bir fikir edineyim diye yaziyorum :5:

2 yila yakin iliskim var. Ama hep inisli-cikisli oldu. Sorun, benim. Hep bir celiskideyim. Erkek arkadasim cok iyi, o kadar anlayisli, merhametli, ask dolu, durust, temiz, eli acik, bana saygi duyar, saatlerce dinler, asla ve asla kavga etmez, her ne yapsam bile birkez bile agzindan bana kotu bir laf cikmamistir. Aileme karsi cok saygili, annemi annesi bilir, abimi abisi. Isteklerime saygi duyar. Her goruse aciktir. Daha ne soyleyim. Bir kadini aslaaa incitmeyecek bir insan. Hicbir insani incitmez. Amma gel gor ki...... :43: :43::43::43: En kotu huyu safligi. Bazen o kadaf safca davraniyor ki, alakasiz cumleler bile kurabiliyor. Alakasiz davraniyor. Yani kendine guvenli degil sanki, nasil soyleyim. Surekli begendirmeye calisir gibi. Parasi cok olsa bile harcar harcar, ay sonunu getiremez bazen. Herkese para verir, parasiz kalir. Beni en cok uzen ise (utanarak soyluyorum gerci) fizigi... begenmiyorum. :43: bana gore cirkin. yani yuzune bakmak bile istemiyorum. asla ve asla yanimda gormek istediyim bir tip degil... zaten o yuzden ilk baslardan cok zor bir baslangic oldu. onun surekli israrlari ve buyuk aski, iyiliyi karsisinda cevapsiz kalamadim. Etrafta herkes cok iyi biri oldugunu soyluyor, ama ben begenmiyorum onu! Icimden "ay ne kadar cirkin" diye laflar geciyor ya.... :43::43::43::43: Ama oyle bir yere geldik ciktik ki, artik geri donus yok sayilir. Cok kere ayrilmak istedim, belki yuzlerce defa. ayrilmadi benden. birakmadi pesimi. surekli askini dile getirip durdu. evlilik teklif etti, ailesiyle gelmek istedi, daha dur dedim. birakmiyor ki birakmiyor.

Bana bir akil verin, ne yapayim? Ne yapa bilirim? dis gorunuse cok bakmamakmi lazim yoksa bakipta sonra hem disaridan hem iceriden iyi olan birisini mi beklemek lazim? hayatta en onemlisi nedir?

Begenmedigin biriyle iki sene nasil sevgili kalabildin? Bu zamana kadar sevemediysen bundan sonra sevebilecekmisin peki. sirf pesinden kostu pesini birakmadi diye kabul etmek zorunda degildin. Belki üzülürdü ama hayatina devam ederdi..

bence yaptiginiz cok ayip, sevmediginiz bir insani sadece sizi seviyor diye pesinizden kosturuyorsunuz
ne demek birakmiyor, bu nasil bir bahane? hic bir sekilde ona cevap vermeden bitti güle güle demek
cok mu zor, insan her gördügünde bu ne kadar cirkin birisi dediginle cikarmi iki sene, bu nasil bir mantik

sizin acinizdan, hic bir zaman aski tatmadan evlenmek cok aci olur, sadece iyi bir insan diye?
onun acisindan, onu hic bir zaman sevmiyeceksiniz belki, bunu hakediyormu, belki karsisina onu
cok seven bir insan cikicak?

her türlü olmaz bu is, sonrada cok pisman olursunuz ama geri dönüsü olmaz

madem saftirik ve çirkin buluyorsun
meşgul etme çocuğu
bırak kendi gibi saftirik ve çirkin birini bulsun
kendisi gibi birini bulduğunda seninle olduğundan daha mutlu olacağından eminim
sen de standartlarına uygun yakışıklı kurnaz işini bilir zeki cin gibi bir beyefendi bulursun(bulursun da bu kurnaz cin gibi adam senin saftirik sevgilin gibi sana paspas olur mu bilmem artık)
herkes mutlu olur
oyalama çocuğu bırak mutlu olsun

👍👍👍

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 yila yakin iliskim var. Ama hep inisli-cikisli oldu. Sorun, benim. Hep bir celiskideyim. Erkek arkadasim cok iyi, o kadar anlayisli, merhametli, ask dolu, durust, temiz, eli acik, bana saygi duyar, saatlerce dinler, asla ve asla kavga etmez, her ne yapsam bile birkez bile agzindan bana kotu bir laf cikmamistir. Aileme karsi cok saygili, annemi annesi bilir, abimi abisi. Isteklerime saygi duyar. Her goruse aciktir. Daha ne soyleyim. Bir kadini aslaaa incitmeyecek bir insan. Hicbir insani incitmez. Amma gel gor ki...... :43: :43::43::43: En kotu huyu safligi. Bazen o kadaf safca davraniyor ki, alakasiz cumleler bile kurabiliyor. Alakasiz davraniyor. Yani kendine guvenli degil sanki, nasil soyleyim. Surekli begendirmeye calisir gibi. Parasi cok olsa bile harcar harcar, ay sonunu getiremez bazen. Herkese para verir, parasiz kalir. Beni en cok uzen ise (utanarak soyluyorum gerci) fizigi... begenmiyorum. :43: bana gore cirkin. yani yuzune bakmak bile istemiyorum. asla ve asla yanimda gormek istediyimbir tip degil... zaten o yuzden ilk baslardan cok zor bir baslangic oldu. onun surekli israrlari ve buyuk aski, iyiliyi karsisinda cevapsiz kalamadim. Etrafta herkes cok iyi biri oldugunu soyluyor, ama ben begenmiyorum onu! Icimden "ay ne kadar cirkin" diye laflar geciyor ya.... :43::43::43::43: Ama oyle bir yere geldik ciktik ki, artik geri donus yok sayilir. Cok kere ayrilmak istedim, belki yuzlerce defa. ayrilmadi benden. birakmadi pesimi. surekli askini dile getirip durdu. evlilik teklif etti, ailesiyle gelmek istedi, daha dur dedim. birakmiyor ki birakmiyor.

Ben erkek olsam daha anadilini bile yazamayan bir kızı asla kendime yakıştırmazdım..ve tabi insanları sadece tipten ibaret gören yüzeysel tipleride..haklısın cidden biraz safmış..aman uyanmasın daha iyisini bulmanız mümkün değil..

Yaş kaç kardeş?
Biraz ağır olacak ama bir insanın dış görünüşüne ya 15 16 yaşındaki ergenler önem verir, ya da kişiliği, karakteri oturmamış sığ insanlar. Sen hangisisin?

katilmiyorum. 22 yasindayim iki gün arayla teklif aldim. Etkilenmedigim icin uzak durmayi tercih ettim..belki tanisam hosuma gidecekti ama ben etkilenmeyi sectim. Ergen degilim, bu durumda kisilgim karakterim oturmamis mi oluyor yani ?!?

katilmiyorum. 22 yasindayim iki gün arayla teklif aldim. Etkilenmedigim icin uzak durmayi tercih ettim..belki tanisam hosuma gidecekti ama ben etkilenmeyi sectim. Ergen degilim, bu durumda kisilgim karakterim oturmamis mi oluyor yani ?!?

Benim görüşüme göre, hayat tecrübeme göre aynen öyle oluyorsunuz.

dış görünüş önemsiz.ama kalbinin ısınması şartıyla...birini seversen dünyanın en cirkinide olsa umrunda olmaz bu bak emin ol.ama sen sevmiyorsun.yada kaybedince degerini anlayacaksın bilemiyorum artık.ama ayrılma sebebin cirkinliği değil,onu sevmemen olmalı ki öyle görünüyor.....çirkinlik güzellik o kadar degersiz ki aslında.az önce annem bana liseden bi arkadaşının şu anki halini gösterdi.ne cirkin adam dedim...sonra lisedeki halini gösterdi...allahımm adam öyle yakışıklıymışşşş ki şok oldum...yani yakışıklıda olsa bir gün cirkinleşecek zaten...belki saçları dökülecek dişleri dökülecek beli bükülecek ..kimse oldugu gibi kalmayacak.....önce kalbine kabul ettirmelisin zaten.olmuyosa gerisi boş en kısa zamanda ayrıl derim.sevecegin biriyle evlen derim.sonradan pişman olma ihtimalin yüksek görünüyor söylediklerine göre.Allah yardımcın olsun.inş dogru bir karar verirsinn

Cnm bence sen sevememissin erkek arkadasini.sevseydin dis gorunusu gozunr gorunnezdi hatta en cirkin yerlerini bile sana hos gorunurdu.bu konuda tecrubeliyim.bende esimi begenmiyodum baslarda ee evliligede evet demistim cunki seninki gibi ici cok iyiiyiydi evlendik ve suanda coook seviyorum oyuzden bana herhali cok guzel geliyo.ama tabiki buislerde kumar degil.sonradan severim dersen evlenirsen daha sonra cook mutsuz olma ihtimalinde var.ama tabiki alisip sevmende mummumkun benm gibi.ama yuzune bile bakamiyorum diyosun.bence ayrilmalisin hayat kisa istemedigin seyler yapma.tmm belki ayrildiktan sonra daha iyisini bulamayabilirsin ama sonradan pisman olacagin biseyde yapmamalisin.karisik oldu ins bi fikir verebilmisimdir

Saf ve masum olmak kötü huylu olmak değildir..

Sizdeki sorunun ana kaynağı sizsiniz , o değil..

Kafanızda yaratmış olduğunuz profiline uygun olmayan birinin duygularını meşgul etmeyin derim..

Back
X