• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadasım, canımdan bezişim...

Paragraflara bölmeye çalışacagım sizleri sıkmamak adına. Uzun olacak cünkü. Sıkılacak olan simdiden baska bir konuya gecebilir. Yeter ki beni kırmayın ay ne uzun konu diyerek. Emek harcıyorum burada, derdimi paylasıyorum...Lütfen...

Deneyimlerinizi paylasırsanız cok mutlu olurum.

Ailem onu biliyor ve istemiyor çünkü tanımıyorlar. Onun da ailesi pek olumlu degil. Ailesiyle tanısmadım ama kız kardesi ve annesiyle telefonda konustum. Yakın zamanda aileme söyledim, su an ailemle aram cok kötü, ama zamanla kabulleneceklerini biliyorum. Benim egitimim ondan üst, ama bu inanın umrumda degil. (Bir kere bile asagılamadım onu, ama o beni asagılamaya basladı son zamanlarda) Arada uzaklık var, ben bu sene kpss'ye hazırlandım ama beni öyle bunalttı ki sonunda olmadı, baska sınavlar denedim, onlarda da aynı baskıyı uyguladı ve sonuc olarak olmadı. Amacımız onun sehri olması ve benim bir ekmek kapım olması idi. Bir iş fırsatım var su an, bu ay bitmeden baslayacagım muhtemelen, onun sehri de olabilir ama ancak minimum 1,5-2 sene sonra ve es durumu ile. Böyle bir sorumlulugun altına girmek istemedigini hissediyorum. İsler ciddiye binince ben aileme deyince kacma egilim gösterdi. Yani dedigi ne varsa lafta gibi.

Erkek arkadasım inanılmaz asabi. Ben de inanılmaz kıskanç ve kuruntulu. Daha önce böyle degildim, ancak biz bir ayrılık dönemi gecirdik, sebebi küçük çaplı aldatılma imiş. O yuzden bir güvensizligim var ve tekrar basladıgımızdan beri bir yıl gecti her süpheli davranısında ben bunu ona sordugumda bagırıyor. Yani bu güvensizligimi gidermeye calısmadı, körüklendi. Aylardır kötü davranıyor; bagırıyor, azarlıyor, tersliyor, küfrediyor, suratıma telefon kapatıyor, güzel bir laf yok. İyice körüklendi. O sevgi dolu, sevkatli adam gitti, yerine bir adet yontulmamıs odun geldi.

Gecen gün aradım aradım aksama kadar acmadı, sonra müzikli bir yerden ses geliyordu, yanında biri oldugunu düsündüm. İşyerindeyim dedi inanmadım (iş yerinde de müzik acıktır) sesini kıs dedim, dısarı cıktı al kapattım diyerek. Defalarca suratıma kapattı pesine. Beni aldatıyorsun dedim burnundan getirdim. Sonra yemin ederimle baslayan cümleleri...Öyle böyle inandım.

Her gün kavga ediyoruz, cogunun sebebi ilgisizligi. Sonra bana kavga cıkarıyorsun diyor, ama kavganın kaynagı kendisi.

En son ara verelim dedi, tamam dedim. Üç gün sonra, yani bugün, dayanamadım, benden uzaklasmasından korktum iyice, özledim dayanamıcam artık diye yazdım. Aksamdan bu vakte kadar kavga ettik gene. Güzel laflar da etti, fedakarsın, özelsin diye...En son yarın işe gidicem diye bagırdı, ben aglarken artık gercekten mi uyudu da yanlıslıkla mı oldu yoksa bilerek mi yaptı bilmiyorum, beklemeye aldı beni. Kapattım telefonu. Su an cok kırgınım. Ne yapacagımı bilmiyorum.

O benim ilk öptügüm insan, onu canım parcalanır gibi seviyorum. Benimsedim...Ayrılırsak belki unuturum, ama böyle güzel bir ask hissediyorken vazgecmek zorunda bırakılmak zoruma gidiyor. Ailemle aram kötü, bu askın sonuclarını tek basıma üstleniyorum ara mara derken, yanımda olmuyor. Yıldı.

Sorularım sunlar;

Bu adamı nasıl yola getirebilirim, vazgecmek yapımda yok, onu cok seviyorum.

Eski ilgili günlerine nasıl döndürebilirim, hep içimden geldigi gibi davrandım, ama taktik mi yapmalıyım? Bu taktikler neler?

Bir daha onu benim kadar seven olmayacagını nasıl fark ettirebilirim? Ayrılırsak pişman olacagını biliyorum, ama küçük degiliz, bu sefer ayrılırsak ikimizin de hayatı baska yöne gider ve bu fırsatımız bir daha olmayabilir.

Ara vermek cidden ise yarar mı?

arkadaşım konunu okunmadım ama başlığından anladaığım kadarıyla dertlisin erkek arkadaşından diycem o ki okumaya bile gerek duymadım eger sorunlu bi insansa ayrıl gitsin akarın mı var kokarın mı ? inan ohhh beeee diyceksin şuan imkansız gelse de onsuz çok mutlu olcaksın. şuan canından bezdiren insan ilerde evlendiğine falan canına kıymana sebep olur. salllaaa herkesin bi yedeği var bu hayatta

Biraz uykusuzum canım, uyumadım..
Az biraz da gözyası...Bura iyi geliyor ama bana...
Benim bir ilişkim daha oldu bundan önce ama bunun gibi degildi, kısa süreli bir seydi. Bu bana cok dokundu o yüzden, konu actım bir tane insanlar neler yapmıs uzun süreli ilişkilerinde daha az acıyla atlatmak icin göreyim istedim.
Simdi iyiyim ama, şükür..

Sen nasılsın?

Böyle zamanlarda insan gerçekten kendini nasıl avutacagini bilemiyor.
Sadece nefes alıyorsun,yaşamıyorsun.
Zor oluyor ama bitiyor...
Yalnız kalmamak gerekiyor.
Kısa sürede toparlanirsin inş
Teşekkür ederim canım,
Elhamdulillah Hoppa

Böyle zamanlarda insan gerçekten kendini nasıl avutacagini bilemiyor.
Sadece nefes alıyorsun,yaşamıyorsun.
Zor oluyor ama bitiyor...
Yalnız kalmamak gerekiyor.
Kısa sürede toparlanirsin inş
Teşekkür ederim canım,
Elhamdulillah Hoppa

Öyle aynen...

Zaten ise baslayınca da, pek düsünmeye de vaktim olmayacak.
Tek yapmam gereken su anlık; aramamak. Aradıgımda yaram deşilecek cünkü care olmayacak. Son noktaya geldik, bundan sonra zaten aramanın konusmanın bir anlamı yok. Vazgecti benden, beni de vazgecmeye mecbur bıraktı.

Zaman iyileştirecektir, büyük konusmak gibi olmasın ama kimseyi de epey bir süre hayatıma sokmayı düsünmüyorum.
Kendimle ugrasacagım, mecbur olduklarımı degil, canımın istedigini yapacagım epey bir süre de. Kendimi iyilestirecegim.

arkadaşım konunu okunmadım ama başlığından anladaığım kadarıyla dertlisin erkek arkadaşından diycem o ki okumaya bile gerek duymadım eger sorunlu bi insansa ayrıl gitsin akarın mı var kokarın mı ? inan ohhh beeee diyceksin şuan imkansız gelse de onsuz çok mutlu olcaksın. şuan canından bezdiren insan ilerde evlendiğine falan canına kıymana sebep olur. salllaaa herkesin bi yedeği var bu hayatta

Ayrıldık canım.
Yedege filan gerek yok canım. Ben kendime yeterim. Zamanı gelir, Allah bana tekrar bir ask vermeyi uygun görürse verir, o aşkı yerlestirir içime. Vermezse de sorun degil, yeterim ben kendime. Yalnız da yasasam sorun degil.

Ah be güzelimm, böyle bir hödük için üzülmeye değmez. gözyaşlarına yazık.
Seni aldatmış, ailesi istemiyor,ailen istemiyor, eğitimi yok?
Ya bariz evlensen hayatını daha kötü hale getirir bu adam, belki ozaman çocukla paşa paşa dönersin baba evine. Balık baştan kokarmış, yok şu zaman düzelir bu zaman yoluna girer gibi romantik laflar etmeye gerek yok.
Biraz kendine değer ver ya, ne demek vazgeçmek yapımda yok?
İnan bana ondan çok çok daha iyisini bulup sevip güzel bir hayat yaşayabilirsin ama filmlerde gördüğün o "olmayan romantizme inanmaya devam edersen olmaz.
Bir kere zzaten seni aldattıysa çoktan yol vermeliydin. Ne mecburiyetin var ona karşı. affediyosun.
İlk öptüğün insansa ilk öptüğün, valla öyle domuz oluyorlar ki evlendiklerinde, sen öptüydüm üyy müyy diye kıyamazsın, o sana kıyar feleğin şaşar.
akılını başına devşir bacım.
öptüm

Öyle aynen...

Tek yapmam gereken su anlık; aramamak. Aradıgımda yaram deşilecek cünkü care olmayacak. Son noktaya geldik, bundan sonra zaten aramanın konusmanın bir anlamı yok. Vazgecti benden, beni de vazgecmeye mecbur bıraktı.

Zaman iyileştirecektir, büyük konusmak gibi olmasın ama kimseyi de epey bir süre hayatıma sokmayı düsünmüyorum.
Kendimle ugrasacagım, mecbur olduklarımı degil, canımın istedigini yapacagım epey bir süre de. Kendimi iyilestirecegim.

Bence bütün kapıları da kapatmalisin
Numarani falan degistirmelisin
Kafan daha rahat olur

Öyle aynen...

tamamı olmasada kismen aynı şeyleri yaşadım.özetleyeyim .El üstünde tutulduğum ilk dönemlerde kıymetini bilemedim.
Çok nankörlük yaptım.Çünkü o zaman sevmiyordum ve sıkılmıştım sonar ayrılıp barışmalar falan filan.En son ısınmaya başladım yavaş yavaş sevmeye başladım ama bu sefer o benden yılmıştı.işler tamamen değişti tersine döndü ben sevdikçe o kaçyı kabalaştı o çok seven kibar adam gitti yerine odun geldi.Kendin ettin dedim kendime sabrettim olmadı.Ayrılalım dedim.hiç birşey demedi,oysaki önceki ayrılmalarımda asla kabul etmemişti.Neyse uzatmayayım ondan sonra hayat cehenneme döndü sanki.Ne yapsam ne etsem unutamadım.Aradım açmadı.Yazdım cevp vermedi.En sonki mesajımda hep sen bir şans istedin şimdide ben istiyorum dedim.Cevap verdi olmaz dedi artık ikimizde yıprandık dedi.Onu duyunca tamam artık dedim bitti.6 ay sonra f... ta yazdı özledim dedi vs öyle buluştuk falan filan.Yani ara vermemiz gerekiyormuş.Birbirimizi anlamak için Şimdi evliyiz çok şükür mutluyuz.Demem oki kısmetinde varsa oluyor zaten dönüp dolaşıp seni buluyor.Çokta birşey yapmana gerk yok kendini yıpratma,zaman lazımdır belkide

tamamı olmasada kismen aynı şeyleri yaşadım.özetleyeyim .El üstünde tutulduğum ilk dönemlerde kıymetini bilemedim.
Çok nankörlük yaptım.Çünkü o zaman sevmiyordum ve sıkılmıştım sonar ayrılıp barışmalar falan filan.En son ısınmaya başladım yavaş yavaş sevmeye başladım ama bu sefer o benden yılmıştı.işler tamamen değişti tersine döndü ben sevdikçe o kaçyı kabalaştı o çok seven kibar adam gitti yerine odun geldi.Kendin ettin dedim kendime sabrettim olmadı.Ayrılalım dedim.hiç birşey demedi,oysaki önceki ayrılmalarımda asla kabul etmemişti.Neyse uzatmayayım ondan sonra hayat cehenneme döndü sanki.Ne yapsam ne etsem unutamadım.Aradım açmadı.Yazdım cevp vermedi.En sonki mesajımda hep sen bir şans istedin şimdide ben istiyorum dedim.Cevap verdi olmaz dedi artık ikimizde yıprandık dedi.Onu duyunca tamam artık dedim bitti.6 ay sonra f... ta yazdı özledim dedi vs öyle buluştuk falan filan.Yani ara vermemiz gerekiyormuş.Birbirimizi anlamak için Şimdi evliyiz çok şükür mutluyuz.Demem oki kısmetinde varsa oluyor zaten dönüp dolaşıp seni buluyor.Çokta birşey yapmana gerk yok kendini yıpratma,zaman lazımdır belkide

Yazının sonunda ayrılık beklerken Vuslat olmuş :KK51:
Mutlu musun peki :KK69:

Siz hala bu adamdan kopamam da nasıl yola getiririm mi diyorsunuz afedersiniz de karşınızdaki evcilleştirmeye çalıştığınız bir hayvan değil yani insan ve bir insan değişmez ne huyu ne kişiliği. Farklı şehirlerdesiniz mıhtemelen fazla görüşemiyorsunuz kıskanıyorsunuz bu adam yüzünden kpss ye bile çalışamamışsın baskılarından yani nasıl baskı yapt taa oralardan da çalışamadınız gece gündüz sizi mi arıyordu onu da anlamadım başka sınavlarda aynı şekilde yani bariz senin geleceğini hayatını olumsuz yönde etkiliyor ailesi istemiyor siz bu insanla bir gelecek düşünebiliyor musunuz aşk sevgi bir yere kadar evlenince gerçekler çarpar yüzüne ben ne yaptım dersin çok geç olur. Kimse de vazgeçilmez değildir yazdıklarınıza da ben nasıl elde edebilirim elimde tutabilirim diye sormak için yazmışsınız neden siz elinizde tutmak için çaba harcayasınız ki aramayın ilgi göstermeyin seviyorsa kendisi değişmeli. Ne bu kadar tolerans hiç mi kendinize saygınız yok.

Ah be güzelimm, böyle bir hödük için üzülmeye değmez. gözyaşlarına yazık.
Seni aldatmış, ailesi istemiyor,ailen istemiyor, eğitimi yok?
Ya bariz evlensen hayatını daha kötü hale getirir bu adam, belki ozaman çocukla paşa paşa dönersin baba evine. Balık baştan kokarmış, yok şu zaman düzelir bu zaman yoluna girer gibi romantik laflar etmeye gerek yok.
Biraz kendine değer ver ya, ne demek vazgeçmek yapımda yok?
İnan bana ondan çok çok daha iyisini bulup sevip güzel bir hayat yaşayabilirsin ama filmlerde gördüğün o "olmayan romantizme inanmaya devam edersen olmaz.
Bir kere zzaten seni aldattıysa çoktan yol vermeliydin. Ne mecburiyetin var ona karşı. affediyosun.
İlk öptüğün insansa ilk öptüğün, valla öyle domuz oluyorlar ki evlendiklerinde, sen öptüydüm üyy müyy diye kıyamazsın, o sana kıyar feleğin şaşar.
akılını başına devşir bacım.
öptüm

Ayrıldık canım, secim yapmaya zorladım, o da ayrıldı.
Canım basında böyle degildi, her sey iyi idi. Uzaklık da cok yıprattı, onun sıkıntıları da vardı onlar da yıprattı, ama hepsinin acısını benden cıkardı. Üzülmemek elimde degil, ama zamanla gececektir zaten.

Bence bütün kapıları da kapatmalisin
Numarani falan degistirmelisin
Kafan daha rahat olur

Canım, benim önemli seylerim hep bu numarayla; iş gibi örnegin. Degistirmedim de hic numaramı bu vakte kadar. Gerek yok o yüzden.

Ben basında da aynı idim canım, sonrasında da degismedim. Hani bana ceza verecek bir durum yok...
O, o karakteri düzeltmeden artık onu istemiyorum, zaten dedim eger devam edeceksek bu karakteri düzelt, yanlıslarını söyledim. Hatta benle ilgili bir sıkıntın eksigim varsa söyle düzeltirim dedim. O da ayrılmayı secti. Syf 21, 22'den kaymıs. Anlamadım nasıl oldugunu.

Yazının sonunda ayrılık beklerken Vuslat olmuş :KK51:
Mutlu musun peki :KK69:

Ben de merak ettim..
Ne oldu?

Siz hala bu adamdan kopamam da nasıl yola getiririm mi diyorsunuz afedersiniz de karşınızdaki evcilleştirmeye çalıştığınız bir hayvan değil yani insan ve bir insan değişmez ne huyu ne kişiliği. Farklı şehirlerdesiniz mıhtemelen fazla görüşemiyorsunuz kıskanıyorsunuz bu adam yüzünden kpss ye bile çalışamamışsın baskılarından yani nasıl baskı yapt taa oralardan da çalışamadınız gece gündüz sizi mi arıyordu onu da anlamadım başka sınavlarda aynı şekilde yani bariz senin geleceğini hayatını olumsuz yönde etkiliyor ailesi istemiyor siz bu insanla bir gelecek düşünebiliyor musunuz aşk sevgi bir yere kadar evlenince gerçekler çarpar yüzüne ben ne yaptım dersin çok geç olur. Kimse de vazgeçilmez değildir yazdıklarınıza da ben nasıl elde edebilirim elimde tutabilirim diye sormak için yazmışsınız neden siz elinizde tutmak için çaba harcayasınız ki aramayın ilgi göstermeyin seviyorsa kendisi değişmeli. Ne bu kadar tolerans hiç mi kendinize saygınız yok.

Canım karsımda aglıyordu da, arada baska seyler de oldu...
Evcillestirmeye calısmıyorum, sevdigim için emek vermek istedim, verdim. Zaten gelişmeleri okursanız, ayrıldık ve ben de su an ondan vazgecmis durumdayım. İçim acıyor, üzüntüm var sadece.
Ben bir örnek verim mesela; Dreshaneye gittigimde burnumdan getiriyordu. Bir yere cıktıgımda, arkadasımla bulustugumda. Yeri geldi kendimi eve kapadım. Böyle seyler...Ayrıca süpheli bazı seyler de görünce ve guvensizligimden üstüne de gittigim oldu ve tartıstık, bu tartısmaları bana mal etti hep. Zaten güzellikle davranmadı sonrasında, sinirli sinirli bagırdı cagırdı. Durduk yere yaptıgı zamanlar da var böyle seyleri. Örnegin aradımda ''kısa kes'' ler filan. Güzel laf olmayan hale geldi.
Bu haliyle artık istemiyorum ben zaten onu, cünkü cok yıprandım, üstümden tır gecmis gibi.

Aksam bir kız arkadasıma watsapptan yazıyordum. Bir yandan bir seyler dedi bu. Cevap verdim ama dedigim gibi artık hemen cevap vermyorum ya da kısa cevaplar veriyorum. Birden celallendi, en son dedim ucuz kıskanclıklar yapma. Oradan girdik, sonra devamı geldi.

Kalmadı zaten, içim çürüdü resmen sevgim ezildikce. Az önce konustuk işte gene, ben aklına geldikce gözleri doluyor imiş, işte cok sevmiş vs vs...Ben cok degerli imişim. Cok üzgün imiş. Boş laf bunlar dedim, degerli olsam bana böyle davranmazdın dedim. Artık bir karar vereceksin dedim, ya komple bırakacaksın dedim ya komple tutunacaksın dedim. Bir yolumuz yok ama ayrılmak da zor geliyor dedi. Ayrılmayacak isek düzeleceksin dedim, söyle söyle insan gibi muamele görmek istiyorum dedim. Olumsuz, sinirli, sevgisiz hallerini degistireceksin dedim. Hatta benle iligli bir sıkıntın varsa söyle düzeltirim ben de dedim, seni üzmem dedim.

En son ayrılmaya karar verdi, çünkü uzakta oldukca böyle olacakmıs, kavgaların sebebi benmişim, ben de ben degilim senin bu halin kavgaların temel sebebi dedim. Sonuc olarak komple ayrıldık. Ben de biraz önce sildim her yerden. Keske böyle olmasa idi, biraz daha cesaretli ve sabırlı olsa idi. Eskisi gibi iyi davransa idi, ama davranmayacak. Benle beraber zorluk gögüslemeyecek.

Zaman gecer, ne olur bilmem, onu da zaman gösterecek..

Bir sey oldugu yok, zaten yeni gelismemizi yazdım üstte canım.

Böyle büyük laflar etmemeni öneririm sana, basta baska hallerine asık olup sonra vazgecemez bir halde bulabilirsin kendini.
Psikyatriye gitmem gerekebilir belki, ama asık oldugum için degil.

Sürekli yas soran troll bir üye.
Annem de babam da biliyor, hatta babam benden duymamıstı basta, annem demis, ama ben karsıma aldım ve babamla konustum. Böyle böyle biri var ve ben ciddiyim diye ilerisi için.
annen baban ne dedi canım

annen baban ne dedi canım

Babamla fazla degil ama annemle epey bir sıkıntı yasadım canım sonradan.
Su an onun konusması gecmiyor, ayrıldık mı nedir konusmuyoruz. Bilmiyorlar ayrıldıgımı. Ama aramız gitgide iyi oluyor.

Canım bu duruma gelmeden beni anlayabilecegini sanmıyorum, o yüzden susuyorum.
En azından elimden geleni yaptım sevgim için, içimde bir gram pişmanlık yok o konuda. Kayıplarıma üzülüyorum, ama onlar icin de vazgecmicem. Hayallerimden de vazgecmicem.
Ayrıldık ayrıca.

ben de aşık oldum. ve bu karakterde birçok erkekle tanıştım. ve aşık olsam dahi; bana hadisizlik edeni kapı önüne koydum. sonrasında uzunca bi süre ağladım sızladım. ve zamanla geçiyor. kendine güvenen ve saygı görülmeyi hakettiğine inanan bi kadın; karşısındaki adam tanrıymış gibi, kendi hayatına sanki başka bir insan girmiycekmiş gibi düşünürse elbette ki ezildikçe ezilir. çok kızgınım afedersiniz. kadınlar ne zaman öğrenicek saygınlık kazanmayı çok merak ediyorum. elbette ki bu senin için güzel bi deneyim olmuştur. umarım bidahaki ilişkilerinizde bunları göz önünde bulundurursunuz.

Ayrilmissiniz, şu an için acıyor ama sen sizin için elinden gelenin fazlasını yaptın yeterince kendinden odun verdin.Daha fazla verseydin hayatın daha da kötü olacaktı. .

Tamam uzaktan ilişki yürütmek zordur ama aldatmasini gerektirmezdi ya da telafi etmesine engel değildi. Ben niyeyse onun sevgisine okuduklarimdan inanamadim.Butun olumsuz şeyler senin yüzünden olmuş gibi davranıyor. Sakin yeme bunu böyle yaparak kendi vicdanını haklı çıkaracak sözde.

Ve birgün pişmanım gel barışır derse inanma bence.o şimdi nasıl olsa dayanamaz kendi gelir ya da istediğimde barışır diyor.kendince sana ders vermekte istiyor olabilir.Sana gerçekten değer verseydin sana bunları layık görmezdi. Tamam bazen sorunlar çıkar ama sonunda bir şekil hallolur. Ama bu herseyi senin omuzlarına yüklüyor. Olmaz böyle. .

Kararından vazgeçme zor ama vazgeçme bence..

@optimistimsi Öyle düsünmüyorum canım, ben cidden üzgünüm, ama gececegini de biliyorum. Gectigi zaman yerinde yeller esecek. O zaman geri gelirse eger, neden unuttun gibisinden yüzsüzce hesap da soracak bana bunu da cok iyi biliyorum. Ayrıca bir sey daha gördüm bundan sonra olacagını sanmıyorum bende.

Ayrilmissiniz, şu an için acıyor ama sen sizin için elinden gelenin fazlasını yaptın yeterince kendinden odun verdin.Daha fazla verseydin hayatın daha da kötü olacaktı. .

Tamam uzaktan ilişki yürütmek zordur ama aldatmasini gerektirmezdi ya da telafi etmesine engel değildi. Ben niyeyse onun sevgisine okuduklarimdan inanamadim.Butun olumsuz şeyler senin yüzünden olmuş gibi davranıyor. Sakin yeme bunu böyle yaparak kendi vicdanını haklı çıkaracak sözde.

Ve birgün pişmanım gel barışır derse inanma bence.o şimdi nasıl olsa dayanamaz kendi gelir ya da istediğimde barışır diyor.kendince sana ders vermekte istiyor olabilir.Sana gerçekten değer verseydin sana bunları layık görmezdi. Tamam bazen sorunlar çıkar ama sonunda bir şekil hallolur. Ama bu herseyi senin omuzlarına yüklüyor. Olmaz böyle. .

Kararından vazgeçme zor ama vazgeçme bence..

Canım ben 49 kilo idim 45 kiloyum su an. Artık üzülmekten eridim. İştahım yok, uyku yok. Sigara üstüne sigara...
İstediginde barısamayacak. Bitti bundan sonra. Benim emegim buraya kadar. Kendimi toparlamak icin zamana ihtiyacım var biraz o kadar...Benden vazgecti, bitmesi için ugrastı ilerisi için cabalamadı. Benden vazgecen, beni bu hale getireni, kendisini unutmamı isteyeni gönül rahatlıgı ile unutabilirim. İstedigini verecegim ona. Ben elimden gelenin fazlasını yaptım.

Back
X