• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadasım, canımdan bezişim...

Valla şuan ne kadar teselli etsekte biliyorum çok zor bir durum :KK43: gerçekten çok sevmişSiniz.. O kadar çok sevmişsiniz ki ailenizle aranız açılacak kadar... Keşke karşılığı bu olmasaymış.. Bu erkekler gün gelip anlıyorlar gelenin gideni arattığını...

O gün geldiginde cok gec olacak...Sevmistim, evet...

Paragraflara bölmeye çalışacagım sizleri sıkmamak adına. Uzun olacak cünkü. Sıkılacak olan simdiden baska bir konuya gecebilir. Yeter ki beni kırmayın ay ne uzun konu diyerek. Emek harcıyorum burada, derdimi paylasıyorum...Lütfen...
.
Deneyimlerinizi paylasırsanız cok mutlu olurum.

Ailem onu biliyor ve istemiyor çünkü tanımıyorlar. Onun da ailesi pek olumlu degil. Ailesiyle tanısmadım ama kız kardesi ve annesiyle telefonda konustum. Yakın zamanda aileme söyledim, su an ailemle aram cok kötü, ama zamanla kabulleneceklerini biliyorum. Benim egitimim ondan üst, ama bu inanın umrumda degil. (Bir kere bile asagılamadım onu, ama o beni asagılamaya basladı son zamanlarda) Arada uzaklık var, ben bu sene kpss'ye hazırlandım ama beni öyle bunalttı ki sonunda olmadı, baska sınavlar denedim, onlarda da aynı baskıyı uyguladı ve sonuc olarak olmadı. Amacımız onun sehri olması ve benim bir ekmek kapım olması idi. Bir iş fırsatım var su an, bu ay bitmeden baslayacagım muhtemelen, onun sehri de olabilir ama ancak minimum 1,5-2 sene sonra ve es durumu ile. Böyle bir sorumlulugun altına girmek istemedigini hissediyorum. İsler ciddiye binince ben aileme deyince kacma egilim gösterdi. Yani dedigi ne varsa lafta gibi.

Erkek arkadasım inanılmaz asabi. Ben de inanılmaz kıskanç ve kuruntulu. Daha önce böyle degildim, ancak biz bir ayrılık dönemi gecirdik, sebebi küçük çaplı aldatılma imiş. O yuzden bir güvensizligim var ve tekrar basladıgımızdan beri bir yıl gecti her süpheli davranısında ben bunu ona sordugumda bagırıyor. Yani bu güvensizligimi gidermeye calısmadı, körüklendi. Aylardır kötü davranıyor; bagırıyor, azarlıyor, tersliyor, küfrediyor, suratıma telefon kapatıyor, güzel bir laf yok. İyice körüklendi. O sevgi dolu, sevkatli adam gitti, yerine bir adet yontulmamıs odun geldi.

Gecen gün aradım aradım aksama kadar acmadı, sonra müzikli bir yerden ses geliyordu, yanında biri oldugunu düsündüm. İşyerindeyim dedi inanmadım (iş yerinde de müzik acıktır) sesini kıs dedim, dısarı cıktı al kapattım diyerek. Defalarca suratıma kapattı pesine. Beni aldatıyorsun dedim burnundan getirdim. Sonra yemin ederimle baslayan cümleleri...Öyle böyle inandım.

Her gün kavga ediyoruz, cogunun sebebi ilgisizligi. Sonra bana kavga cıkarıyorsun diyor, ama kavganın kaynagı kendisi.

En son ara verelim dedi, tamam dedim. Üç gün sonra, yani bugün, dayanamadım, benden uzaklasmasından korktum iyice, özledim dayanamıcam artık diye yazdım. Aksamdan bu vakte kadar
kavga ettik gene. Güzel laflar da etti,
fedakarsın, özelsin diye...En son yarın
işe gidicem diye bagırdı, ben aglarken artık gercekten mi uyudu da yanlıslıkla mı oldu yoksa bilerek mi yaptı bilmiyorum, beklemeye aldı beni. Kapattım telefonu. Su an cok kırgınım. Ne yapacagımı bilmiyorum.

O benim ilk öptügüm insan, onu canım parcalanır gibi seviyorum. Benimsedim...Ayrılırsak belki unuturum, ama böyle güzel bir ask hissediyorken vazgecmek zorunda bırakılmak zoruma gidiyor. Ailemle aram kötü, bu askın sonuclarını tek basıma üstleniyorum ara mara derken, yanımda olmuyor. Yıldı.

Sorularım sunlar;

Bu adamı nasıl yola getirebilirim, vazgecmek yapımda yok, onu cok seviyorum.

Eski ilgili günlerine nasıl döndürebilirim, hep içimden geldigi gibi davrandım, ama taktik mi yapmalıyım? Bu taktikler neler?

Bir daha onu benim kadar seven olmayacagını nasıl fark ettirebilirim? Ayrılırsak pişman olacagını biliyorum, ama küçük degiliz, bu sefer ayrılırsak ikimizin de hayatı baska yöne gider ve bu fırsatımız bir daha olmayabilir.

Ara vermek cidden ise yarar mı?
Bu adamla evleniyorsun.iki aile de
istemiyor.oglan tarafi bir çop bile
almiyor.annenler biz bu evliligi
onaylamiyoruz.gittinse kefenle
donersin diyor.
Esin tam bir pislik cikiyor.seni eve
hapsediyor.anasina babasina ve tabi
kendisine köle yapiyor.ustelik seni
surekli aldatiyor.
Ve birgun sen karninda bebeginle kaynananin evinin yerlerini aglayarak silerken hayatini kendi ellerinle nasil mahvettigini anliyorsun.
Inan ki yazdiklarini okurken bunlar simsek gibi gozumun onune geldi.kendine gore saglam bir hayat tecrubesi olan bir ablandan sana tavsiye.bu iliskiyi bitir.

Bu adamla evleniyorsun.iki aile de
istemiyor.oglan tarafi bir çop bile
almiyor.annenler biz bu evliligi
onaylamiyoruz.gittinse kefenle
donersin diyor.
Esin tam bir pislik cikiyor.seni eve
hapsediyor.anasina babasina ve tabi
kendisine köle yapiyor.ustelik seni
surekli aldatiyor.
Ve birgun sen karninda bebeginle kaynananin evinin yerlerini aglayarak silerken hayatini kendi ellerinle nasil mahvettigini anliyorsun.
Inan ki yazdiklarini okurken bunlar simsek gibi gozumun onune geldi.kendine gore saglam bir hayat tecrubesi olan bir ablandan sana tavsiye.bu iliskiyi bitir.

Basta böyle degildi ablacım. Ailemle aram daha iyi simdi. Bizimkiler kötü degiller bir de. Kabullenirler..Ama o böyle oldukca ve ben tek emek verdikce, olmadı. Ben baska türlü hayal etmistim.
Bitti ayrıca, gitmeden de yıkama yaglama yaptı, burada okudugumuz klasik sen iyisin ayakları.

hepsinin cevabı tek, ayrılacaksın.Net!
4 yıllık bir ilişkim oldu.Aynı şeyleri yaşadım..Yazdıklarını birebir yaşadım.
Çok aşıktım deli gibi seviyodum,alttan aldıkça üzüldüm ezildim.Sırf kavga çıkmasın diye haklı olsam da sen haklısın dedim.
Anlatsam roman olur ne acılar,ne üzüntüler..
Olmadı,olmadı..
En son terkettim. Adamakıllı ama...
Önce sallamadı.Sonra ufak ufak aramalar,yazmalar başladı.
Şu an kapımda yatıyor..O öküz,beni kıran bağırıp çağırıp suratıma kapatan adam gitti yerine bir adet yağmurda ıslanmış kedi yavrusu geldi.
İnanılmaz ama gerçek..Ne kadar sevsen de gerçekten onu terkedecek cesareti gösterirsen akılları başlarına geliyor.
Yoksa işin çok zor.

Basta böyle degildi ablacım. Ailemle aram daha iyi simdi. Bizimkiler kötü degiller bir de. Kabullenirler..Ama o böyle oldukca ve ben tek emek verdikce, olmadı. Ben baska türlü hayal etmistim.
Bitti ayrıca, gitmeden de yıkama yaglama yaptı, burada okudugumuz klasik sen iyisin ayakları.
Aferim o zaman sana.emin ol hayatin cok daha guzel olacak.hatta bu gece ona ait onu hatirlatan ne varsa at gitsin.gece yatmadan da dua et.Allah im aklimda onunla ilgili ne varsa bana unuttur diye.
Ben de maalesef benzer bir sacmalik yasamistim.dua ettim cok.inan simdi cogu seyi hatta simasini bile unuttum.
Ailene saril.hayatina bak.
O seni mutlaka arayacak yalvaracak.sakin sakin inanma.seviyorum ama napim deme.
Dunyaya bir kez geliyorsun.hayatinin kiymetini bil.Allah a emanet ol.

insan tabi ki onurunu korumali fakat o duygular insanin kalbinden hemen cikmiyor. icinizden birden kesip atabileceginiz bi sevgiyse o sevgi degil cikar anlasmadidir. boyle atip tutanlari kendi iliskilerinde de goruyoruz. kardes uzulme kendi degerini bil kendini ezdirme demek baska iyy nasil seviyorsunuz ayy anlamiyorumm tripleri baska ..

hepsinin cevabı tek, ayrılacaksın.Net!
4 yıllık bir ilişkim oldu.Aynı şeyleri yaşadım..Yazdıklarını birebir yaşadım.
Çok aşıktım deli gibi seviyodum,alttan aldıkça üzüldüm ezildim.Sırf kavga çıkmasın diye haklı olsam da sen haklısın dedim.
Anlatsam roman olur ne acılar,ne üzüntüler..
Olmadı,olmadı..
En son terkettim. Adamakıllı ama...
Önce sallamadı.Sonra ufak ufak aramalar,yazmalar başladı.
Şu an kapımda yatıyor..O öküz,beni kıran bağırıp çağırıp suratıma kapatan adam gitti yerine bir adet yağmurda ıslanmış kedi yavrusu geldi.
İnanılmaz ama gerçek..Ne kadar sevsen de gerçekten onu terkedecek cesareti gösterirsen akılları başlarına geliyor.
Yoksa işin çok zor.

Ayrıldık canım, syf 22'ye bakarsan...
İnsanlar keske bir seylerin kıymetini zamanında bilseler...

Aferim o zaman sana.emin ol hayatin cok daha guzel olacak.hatta bu gece ona ait onu hatirlatan ne varsa at gitsin.gece yatmadan da dua et.Allah im aklimda onunla ilgili ne varsa bana unuttur diye.
Ben de maalesef benzer bir sacmalik yasamistim.dua ettim cok.inan simdi cogu seyi hatta simasini bile unuttum.
Ailene saril.hayatina bak.
O seni mutlaka arayacak yalvaracak.sakin sakin inanma.seviyorum ama napim deme.
Dunyaya bir kez geliyorsun.hayatinin kiymetini bil.Allah a emanet ol.

Henüz atabilecegimi sanmıyorum ablacım. İletisim kanallarından kaldırdım ama.
Bol bol dua edecegim, Allah icimden bu sevgiyi alsın diye...

insan tabi ki onurunu korumali fakat o duygular insanin kalbinden hemen cikmiyor. icinizden birden kesip atabileceginiz bi sevgiyse o sevgi degil cikar anlasmadidir. boyle atip tutanlari kendi iliskilerinde de goruyoruz. kardes uzulme kendi degerini bil kendini ezdirme demek baska iyy nasil seviyorsunuz ayy anlamiyorumm tripleri baska ..

Kolay icimden atamayacagım, ama zamanla olacaktır. Tek üzüldügüm yazık etti benim sevgime, ezdi harcadı..

olmayan ilişkiyi bitirmene gerek yok her türlü canını okumuş sende her türlü alttan almışsın alacağın kadar... bundan sonra onun yanında daha fazla acı çekeceğine kendi başına acını yaşa daha iyi... onada daha fazla prim verme....

olmayan ilişkiyi bitirmene gerek yok her türlü canını okumuş sende her türlü alttan almışsın alacağın kadar... bundan sonra onun yanında daha fazla acı çekeceğine kendi başına acını yaşa daha iyi... onada daha fazla prim verme....

Ayrıldık canım, dedigin gibi olacak muhtemelen...syf 22.

okudum canım hayırlısı olsun hakkında ama gerçektende yazdıklarını başkası yazmış gibi bir okursan... başka yolunun olmayacağını da göreceksin... senin verdiğin değerin bir damlasını verememiş şerefsiz....

okudum canım hayırlısı olsun hakkında ama gerçektende yazdıklarını başkası yazmış gibi bir okursan... başka yolunun olmayacağını da göreceksin... senin verdiğin değerin bir damlasını verememiş şerefsiz....

Şerefsiz deme gene de, gerek yok öyle şeylere...
Allah yolunu acık etsin, ne istiyorsa yapsın...
Ben emegimi verdim, elimden ne geliyorsa karakterimden taviz vermek pahasına da olsa yaptım...O yüzden keskelerim olmayacak bu ilişki icin.

Şerefsiz deme gene de, gerek yok öyle şeylere...
Allah yolunu acık etsin, ne istiyorsa yapsın...
Ben emegimi verdim, elimden ne geliyorsa karakterimden taviz vermek pahasına da olsa yaptım...O yüzden keskelerim olmayacak bu ilişki icin.
valla bir insanın bir insanı sevmemesini anlarım, sevmiyorsada uzak duracak, sevmiyorum istemiyorum diyecek, seviyorsada yanında olacak ve o insanı kırmayacak çok sinirleniyorum değer veren seven kişilerin karşı cins tarafından üzüntü duymasına ya gidecek yoluna adam gibi yada kalacak yanında senin ona olan sevgine değer verecek... seni bilerek isteyerek kırması aşağılaması, laf söylemesi senin onu nasıl sevdiğini bilmesine rağmen bunları yapması benim gözümde şerefsizliktir... valla çok kızıyorum yaa....

valla bir insanın bir insanı sevmemesini anlarım, sevmiyorsada uzak duracak, sevmiyorum istemiyorum diyecek, seviyorsada yanında olacak ve o insanı kırmayacak çok sinirleniyorum değer veren seven kişilerin karşı cins tarafından üzüntü duymasına ya gidecek yoluna adam gibi yada kalacak yanında senin ona olan sevgine değer verecek... seni bilerek isteyerek kırması aşağılaması, laf söylemesi senin onu nasıl sevdiğini bilmesine rağmen bunları yapması benim gözümde şerefsizliktir... valla çok kızıyorum yaa....

Canım o kendi sunu da dedi; ben sana senelerdir acı cektirdim. O ne yaptıgının farkında, daha aksam kıskanclık gösterisi yaptı, kaybetmek de istemiyor, öyle yanında yöresinde duracagı bir sey olayım bunu istiyor, ama büyük seylere cesareti yok. Cok üzülecek kaybettigi için, ben kaybetmedim o kaybetti.
İnsana en büyük ceza kendi vicdanından gelir. Zaman gecince cok üzülecegine eminim, geri de gelecektir ama bu haliyle onu istemedigimi de söyledim ve istemiyorum da cidden. Cünkü üzülüyorum. Kendi benim yerimde olsa, kendine bir dk katlanamaz. Bir de bana yok yere kavga cıkarıyorsun diyor, Allah askına bir insan bir insana böyle davranırsa, kararsız, sevgisiz, ilgisiz, saygısız kim patlamaz? Kim bunun altında bir sey aramaz? Gecsin bunları...

Canım o kendi sunu da dedi; ben sana senelerdir acı cektirdim. O ne yaptıgının farkında, daha aksam kıskanclık gösterisi yaptı, kaybetmek de istemiyor, öyle yanında yöresinde duracagı bir sey olayım bunu istiyor, ama büyük seylere cesareti yok. Cok üzülecek kaybettigi için, ben kaybetmedim o kaybetti.
İnsana en büyük ceza kendi vicdanından gelir. Zaman gecince cok üzülecegine eminim, geri de gelecektir ama bu haliyle onu istemedigimi de söyledim ve istemiyorum da cidden. Cünkü üzülüyorum. Kendi benim yerimde olsa, kendine bir dk katlanamaz. Bir de bana yok yere kavga cıkarıyorsun diyor, Allah askına bir insan bir insana böyle davranırsa, kararsız, sevgisiz, ilgisiz, saygısız kim patlamaz? Kim bunun altında bir sey aramaz? Gecsin bunları...
bak işte ne kadar net kendide söylüyor diyorsun... kendinin söylemesi tamamen duygu gösterisi... ben böyleyim ben şöyleyim... sen beni hak etmiyorsun... kaçış noktası işte... evet cesaretsiz evet seni yeterince sevmiyor evet sana aşık değil... bu duygulara sahip olan insan böyle davranmaz... bak sen seviyorsun bu duygulara sahipsin katlandın... aşk sevgi varsa iki kişide karşılıklı birbirinin hatalarına katlanıyor kimse 4..4 lük değil... ama aşk ve sevgi bunun üstesinden geliyor işte... onda o yok... bak kıskançlık gösterisi yaptı diyorsun evet sadece gösteri yapıyor... yanında istiyor diyorsun ama cesaretsiz diyorsun... denize girelim ama ıslanmayalım istiyor.... dolandırıyor çeviriyor lafları işte... herşey net ortada....

bak işte ne kadar net kendide söylüyor diyorsun... kendinin söylemesi tamamen duygu gösterisi... ben böyleyim ben şöyleyim... sen beni hak etmiyorsun... kaçış noktası işte... evet cesaretsiz evet seni yeterince sevmiyor evet sana aşık değil... bu duygulara sahip olan insan böyle davranmaz... bak sen seviyorsun bu duygulara sahipsin katlandın... aşk sevgi varsa iki kişide karşılıklı birbirinin hatalarına katlanıyor kimse 4..4 lük değil... ama aşk ve sevgi bunun üstesinden geliyor işte... onda o yok... bak kıskançlık gösterisi yaptı diyorsun evet sadece gösteri yapıyor... yanında istiyor diyorsun ama cesaretsiz diyorsun... denize girelim ama ıslanmayalım istiyor.... dolandırıyor çeviriyor lafları işte... herşey net ortada....

Aynen, denize girelim ama ıslanmayalım durumun özeti.
İstedigi ayrılıgı aldı, varsın gitsin nereye isterse bundan gayrı...

Bir gün onu tekrar gördüğünde artık hiçbirşey hissetmediğini hissetmen .... ve yüzünde çok güzel bir Allahım ne günlerdi be diye güzel bir tebessüm oluşması ve kafanı çevirip yoluna devam etmen dileğiyle.... Allah hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah...

Nasılsın canım???

Biraz uykusuzum canım, uyumadım..
Az biraz da gözyası...Bura iyi geliyor ama bana...
Benim bir ilişkim daha oldu bundan önce ama bunun gibi degildi, kısa süreli bir seydi. Bu bana cok dokundu o yüzden, konu actım bir tane insanlar neler yapmıs uzun süreli ilişkilerinde daha az acıyla atlatmak icin göreyim istedim.
Simdi iyiyim ama, şükür..

Sen nasılsın?

Back
X