Erkek arkadaşım birkaç gündür durgun duruyor

ashen12

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2023
62
-13
28
Buluşacaktık seni de göresim yok dedi siz olsanız ne yapardınız ? Dinlenmek istiyormuş.

Hem maddi olarak hem de çok sorumluluk kafa olarak hazır değilim diyen sevgiliniz olsa ne yaparsınız ?

Merhaba yeni evlendim, dün ilişki sırasında dışarıya boşaldıktan sonra peçeteyle silip sonra hemen tekrar ilişkiye devam ettik. Yıkamadı. Hamilelik riski var mıdır? Hap alayım mı bugün

Dalga mı geçiyosun?

Dalga mı geçiyosun?
Basina evlendim yazmis ki tepki toplamasin
Evlenmeden neden bu islere giriyorsun ya da yapacaksaniz duzgun yapin bari tarzi yorumlari engellemek icin oyle dedi muhtemelen
Erkek arkadasim seni de goresim yok yazsa gelip de buraya konu acmam sahsen
Konu acacak sürede şutlamış olurum coktan
Ayril vs derlerse simdi "ımi biz birlikti ıldık nısıl ıyrılcım" yazmasi muhtemel 😒

Buluşacaktık seni de göresim yok dedi siz olsanız ne yapardınız ? Dinlenmek istiyormuş.
Ayrılık konuşması yakındır. Bir sonraki konuşma ailevi sorunlarım var iyi değilim sana da iyi gelmeyeceğim zamanını almak istemiyorum minvalinde bir konuşma olacak.

“Hassittr yavşak anana yap nazını, çok da şeyimde, benim de seni göresim yok, özlersem g.tüme yüz çizer aynada onla konuşurum” derdim
Tşk.

“Hassittr yavşak anana yap nazını, çok da şeyimde, benim de seni göresim yok, özlersem g.tüme yüz çizer aynada onla konuşurum” derdim
Tşk.

Peki benim bunu karşımdaki birine söyle içtenliği ve öfkesiyle okumam 😂😂
Duygu bana geçti şahsen 😂

X