Çok Güzel giden bi ilişkim vardı ta ki bu yılın subat ayına kadar erkek arkadaşımın yeni almış olduğu facebook'unda travesti biri ile karşılaşana dek ..
Olayı En Baştan Anlatayım Bi Sabah Arkadaşım yine bi mail adr. ve face alacaını söyledi eskisinin kapatıldığını belirtti bende peki dedim bu olay yaşanmadan 1 hafta öncede onunla ilk cinsel deneyimimi yaşamıştım mutluydum neyse ilk yeni alacağı face ve mail adresine anlam veremedim peki dedim ..
3-4 gün içerisinde arkadaş sayısı 100'e çıktı tanımadığım bazı kızları ve o travesti arkadaşı gördüm silmesini rica ettim o'da tanımadığını söyledi ve sildi bu olaydan 3 gün sonrada akşam 19:00 gibi hafif bi kartışma yaşadık ikinizde netteydik daha sonra duvarını inceleken sayfa kendiliğinden yenilendi yonja adlı arkadaşlık sitesinden o travestinin profilini beğendiğini gördüm bana ilk önce bilmiyor gibi davrandı ''ne nasıl yani ne diyorsun'' dercesine..
daha sonra o arkadaşlık sitesini arkadasının kullandığını ve benden çok önce o hesabın olduğunu söyledi fakat mail adresi ve facebook adresi yeniydi ..
sustum ..
Unutmaya çalıştım ..
Ama içimde en büyük yaraydı ...
Daha Sonra Nişanımız oldu vs.
geçen hafta sonu yani cumartesi ve pazar günü yeniden bi cinsel birlikteliğimiz oldu pazar günü telefonuna bi mesaj geldi bana göstermedi ben sadece dalga geçmiş diye bi bölüm gördüm o kadar yataktaydık sinirlendi telefonu aldı yere attı sonra baktım mesajı silmiş neden sildin bana niye okutmadın dedim ya işte arkadaşım küfürlü bi mesaj göndermiş dedi sinirlerim bozuldu hemen üstümü giydim çıkıyordum eve gidecek ve yine ığıl ığıl ağlayacaktım o sıra kapıyı tuttu kolumdan tutup bemi yata attı o mesaj gönderen kişiyi aradı arkadaşı güyaa onu kollayacak sandı neden bana mesaj attın dedi karşıdaki adam ise ne mesajı bn sana mesaj falan atmadım dedi daha sonra başka birini aradı drumumu mesaj ile bildirmiş heralde sesler hiç benzemiyordu telefondaki ad dursundu daha sonra benimle konuşturduğu adamın ismi baki çıktı benim ismim dursun değil fakan dedi ...
pazartesi günü ise şiddetli bi sancı ile adet oldum hamilemiyim olma ihtimalim varmı onuda bilmiyorum ..
lütfen yardım edin sizce ne yapmalıyım ...:18:
bikere hamile olman ıcın adet olmaman gerekır bu yuzden yırtmısın 2 bırlıkte olmasadın keske erkeklere kesınlıkle guven oolmas ıstedıgı kadar sewıorum desinn erkek erkektr sözune ınanılmaz
18 yaşındasın ve sevgilinde korunmasız birliktelik yaşayacak kadar rahatsın.
hamile kalsan aldıracak kadar rahatsın.
doğacak olsa zina cocuğu olacak bundanda hiç bahsetmeye bile gerek duymuyorum neyse.
üstüne üstlük hamile değilsindir inşallah diyorum ve evlenicem dediğin nişanlanmışsın ki ben buna inanmıyorum kesinlikle.artık kendi hayatına kendin şekil verir travestilerle ilgilenen bir erkekle evlenmezsin inşallah diyorum.
sacma deil mi bi kadın adet olduqunda rahim iç duvarları yenılenıo bebekte o zaman düşer
18 yaşındasın ve sevgilinde korunmasız birliktelik yaşayacak kadar rahatsın.
hamile kalsan aldıracak kadar rahatsın.
doğacak olsa zina cocuğu olacak bundanda hiç bahsetmeye bile gerek duymuyorum neyse.
üstüne üstlük hamile değilsindir inşallah diyorum ve evlenicem dediğin nişanlanmışsın ki ben buna inanmıyorum kesinlikle.artık kendi hayatına kendin şekil verir travestilerle ilgilenen bir erkekle evlenmezsin inşallah diyorum.
cogunluk niye korunmadan iliskiye girdin demis ama kimsede kalkip bu yaptigin cok yanlis neden evelnmeden biriyle birlikte olsuyosun dememis ya hayret dogrusu.benim midem kabul etmiyo ama eden ne cok kisi varmis gercekden saskinim aman neyse bu benim gorusum tabi insallh hamile filan degilsindir zaten cocuga acirim eger hamileysen ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?