Erkek arkadaşım benden telefon mesajını sakladı. Açıklaması bana inandırıcı gelmedi..

bikere hamile olman ıcın adet olmaman gerekır bu yuzden yırtmısın 2 bırlıkte olmasadın keske erkeklere kesınlıkle guven oolmas ıstedıgı kadar sewıorum desinn erkek erkektr sözune ınanılmaz

bikere hamile olman ıcın adet olmaman gerekır bu yuzden yırtmısın 2 bırlıkte olmasadın keske erkeklere kesınlıkle guven oolmas ıstedıgı kadar sewıorum desinn erkek erkektr sözune ınanılmaz

hamileliğin ilk ayında o kadar çok adet gören kadın varki....

sizin yaşınız çok küçükmüş muhtemelen erkek arkadaşınızınkide küçüktür
keşke birliktelik yaşamasaydınız..
şu an biz size nasıl yardım edebilirizki
100 kişi birden listesine kısa sürede eklemesi garip arkadaşlık sitelirde gezmesi
her iki cinsiyetede ilgi duyuyoda olabilir olmayadabilir ama öyle birini neden eklesin
arayışları olan kişiliği henüz oturmamış biri herhalde...

18 yaşındasın ve sevgilinde korunmasız birliktelik yaşayacak kadar rahatsın.
hamile kalsan aldıracak kadar rahatsın.
doğacak olsa zina cocuğu olacak bundanda hiç bahsetmeye bile gerek duymuyorum neyse.
üstüne üstlük hamile değilsindir inşallah diyorum ve evlenicem dediğin nişanlanmışsın ki ben buna inanmıyorum kesinlikle.artık kendi hayatına kendin şekil verir travestilerle ilgilenen bir erkekle evlenmezsin inşallah diyorum.

bu yorumun altına yorum yapılmaz ii acıkladı

Genc kizlarimizin bu kadar cahil oldugunu gorunce cok uzuluyorum. Buyuk konusmak veya incitmek degil amacim ama gercekten uzuluyorum yaa.. Adamin hareketleri tutarli degil bariz bir sekilde. Bir de guvenip birlikte oluyorsun. Hadi onu gectim korunmuyorsun. Hadi onu da gectim adet oldugun halde bir de hamile miyim diyorsun. Hadi internetten falan okumadin nasil ne zaman hamile kalindigini, gidip bir test alacak kadar bile mi aklin yok? Biz ne bilelim ki hamile misin degil misin?
Bak kardesim, o adamdan bir erkek cikmayacagi belli, senden bir seyler sakladigi daha da belli. Kendini kandiracagina aklini basina al ve uzak dur. Azicik akilli olun, kendinize saygi duydurtun. Beni sevgilim oyle kandiracak ben de inanacagim oyle mi? Mesaji saklayacak bir de zeytinyaglik yapacak. Hayatta inanmam masum bir sey olduguna. Ben olsam telefonla birileriyle konusturulmaya tenezzul etmezdim. Basar giderdim arkama bakmadan.

sacma deil mi bi kadın adet olduqunda rahim iç duvarları yenılenıo bebekte o zaman düşer

bebek ilk günlerde bebek halinde değildir, kaldı ki yumurta spermle buluştuktan döllenme olduktan birkaç gün sonra rahime yerleşir. o arada yumurtalık tüplerinde olabilir, nadir de olsa olabilir, kan testi yaptırmalısın arkadaşım. ayrıca bilip bilmeden dalga geçenler, kendi cahillikleriyle daha komik duruma düşüyorlar. her konuda olduğu gibi yine saldırın kızcağıza, hatta bu konu da fakedir şimdi kesin

Son düzenleme:
cogunluk niye korunmadan iliskiye girdin demis ama kimsede kalkip bu yaptigin cok yanlis neden evelnmeden biriyle birlikte olsuyosun dememis ya hayret dogrusu.benim midem kabul etmiyo ama eden ne cok kisi varmis gercekden saskinim aman neyse bu benim gorusum tabi insallh hamile filan degilsindir zaten cocuga acirim eger hamileysen ..

Millet sizin değer yargılarınızla hareket edecek değil. Herkes fikrini yazıyor burda.Doğru yada yanlış subjektif yorum yapılıyor. Başkalarının yorumlarını eleştireceğinize kendi yorumunuzu yazıp çıkmanız gerekirdi. Bende burda biton yanlış yorum görüyorum ama kimseyi değiştirmeye çalışmıyorum. Konuyu açan kişi akıl süzgecinden geçirip en doğru bulduğu mesajları dikkate alacaktır.

yalan söylüyor tabiki!!! arkadaşı kullanıyormuş önceden en büyük yalan!!!hepsi bunun altına sığınıyor sanırıımm..
madem o kızları tanımıyor yonjadanda beğenmiş neden yeni açtığı hemen faceye eklemiş.hemde nişanlanmışsınız gözü doymamış demekki!!!

ve birlikte olmuşsunuz bu sizin yaşantınıza kalmış..
hamile değilsin ama birlikte oldun diye sorun yapmıycaksan arkadaşım bu adamdan hayır gelmez!!!daha cicim aylarındayken böyle msj saklamalaar falan kör aşık olmayın düpe düz yalan söylüyor ..

bu mudur???? budur

18 yaşında cinsellik yaşamayı biliyor (millet dener dener beceremez vajinusmus olur korkar ilk gecesi aylar sonraya sarkar ) bunu anlatırken çok rahat detayları verecek kadar (yok arkadaşı bunu yatağa fırlatmış hafta sonu birlikte olmuş) hamşlemiyim diye dertlenmeyi biliyor hayatlarına dolaylı da olsa arkadaşlık siteleri (yonja) travestiler bulaşmış e be kızım bi tek korunma yöntemlerini mi bilemedin anlayamıyorum ben bu çocukları çok mu uyanıklar çok mu saf

dedemin bir lafı vardı "boyun bacandan mı aştı" diye... daha 18 yaşındasın ve travestilerle görüşen biriyle nişanlandığın gibi üstüne üstlük bir de birlikte olmuşsun. regl olduğuna göre hamile falan değilsindir merak etme. asıl düşünmen gereken nişanlım dediğin adam travestilerle ilişkiye girdiyse sana hastalık bulaştırıp bulaştırmadığı ! asıl bunun için endişelen.

ah güzelim daha 18 yaşındasın öldünmü hemen neden büyümek için bu kadar acele ediyosunuz,al işde buldugun adamda travesti hayranı çıkdı ya ilk değilse bide işin tuhafı senden öncede başkalarıyla bir birliktelik yaşayıp bir hastalık kaptıysa bence önce hamilemisin değilmsin diye düşüncene gitte bir rastalık varmı yokmu bunun tahlilini yapdır

ya seni tanımam etmem kesin bişey tabiki diyemem fakat kusura bakmada uyduruk geldi anlattıkların..şu an üzgünde olabilirsin bilemem ama inandırıcı bulmadım sadece..
ya o kadar yakaladın çok üzüldünde afedersin neden birlikte oldun canın sıkılıyorken bi toparlanmak için zaman verseydin en azından...netlik kazansın sonra istersn hergün ol onla madem ne denir..ama sen hem üzül hem yap istediğini sonra yine aklın karışsın işte bu yüzden inandırcı ve samimi bulmadım..
öyle çok adres var arkadaşının üye olduğu yer gibi..isimler fotolar herşey paylaşılıyor yani sen varken oralara takılan insana hiç güvenilemez diye düşünüyorum..hata yapıorsun bil..

dediğinizde belki haklısınızdır fakat evlenmeden yapma densede kişi dinlermi???yani herkes yardım etmek ister destek vermek ister yaparda sizin gibi düşünen tabi olur fakat densede pek işe yarayacağını bilmiyorum.bilinmezde.yeri geliyor küçük bir çocuk bile orasının burasının başkasına gösterilmez başkalarının yanında nasıl davranılır eğitimini alıyorsa bu yaştaki bir bayanında ailesinden vb. aldığı eğitim vardır yani...mutlaka evlenmeden neler yaşanır neler yaşanmaz bilincindedir diye düşünüyorum..

Yazık... Şimdiki gençler, anı yaşıyorlar. Yarın olunca debelenip yardım istiyorlar. Maalesef ki sen, bizim sana yardım etmemizle kurtulabilecek kafa yapısında bir insan değilsin, öyle olsaydın en başında 18 yaşında, karşı tarafın bu kadar açığına rağmen ilişkiye girmeyi sen yanlış bulurdun. Sana , kendinden başka kimse yardımcı olamaz. Dilerim, aklını başına alırsın. (İlişkiye girmen değil beni sinirlendiren, "belki çocuk olunca düzelir" diye bir cümle kurmuşsun. Belki de , çocuk olduğunda düzelmez? O zaman , çocuğun elinde bir bebek. Sürünüp gidersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…