Erkek arkadaşım benden telefon mesajını sakladı. Açıklaması bana inandırıcı gelmedi..

Evet Erken Oldu Fakat oldu Yapabileceğim birşey yok ..
Kul kınadığını yaşarmış burada yorumları okudu iseniz hakaret seviyesinde yorum yapan eğitimli insanlarda oldu ben burada sadece görüş olmak istedim evet yaptıklarım yaşıma göre büyük şeylerdi fakat ben sizlerden olgun düşüncelerinize dayanarak bana yardım etmenizi istedim kimileri hakaret etsede onlarada teşekkür ederim Allah onlara yakınlarına o hatayı vesile etmez inşallah ..
Ama yaşayan bilir ..
Önerinizi dikkate alacağım teşekkür ederim ..

ozel hayatını yasadıklarını kesınlıkle yorumlamıcam ,konu gercek degılmıs gıbı gelıyor cunku ınsanların duygularıyla oynamayı marıfet sanan bırkac kısı sahte konular actılar onyargımız olustu...
genede yazmak ıstedım,nacızane bır abla tavsıyesı sana,

1_hamıle olup olmadıgını eczaneden ogrenebılırsın test alıp,emın olmak ıcın aynı testten 2 tane al hatta
1 ay gectı hala suphen varsa gıt doktora baktır kendıne

2_erkek arkadasın cınsel egılımını hemcınsınden yanamı yapıyor ıcınde boyle bır kusku mu var anlayamadım acıkcası,ıyıce arastır,kendın bır erkek hesabı olusturup onu ekle bakalım dene onu iıyıce ogrenmıs olursun ona gore yolunu tayın edersın.

herkesin yaşadığı kendini ilgilendirir tamam hoş birşey değil ama sen o adama güvenip bişiler yaşamıssn cnm umarım hamile değilsindir ki adet oldum diyorsun sanmıyorum hee sewdiğin kişi adam olsaydı kusura bakma cnm ama ona güvenen bir kadına bu tarz çirkin şeyler yaşatmazdı sen ona kendini teslim etmişşsn bu aslında çok önemli bişi güvenmesen neden böle birşey yaşasasın ama bence sen gerçekleri görememişssn tatlım umarum düzelir dicem ama bu adam düzelse nolur

5 10 lira verip prezervatif almak buraya cinsel hayatınızı ortaya dökmekten kolaydır.​

Önyargılar fazla olunca bende çok şaşırdım
Öneriniz için teşekkürler dediklerinizi yapacağım..

Umarım bir daha kolay kolay güvenmem kimseye..

Yorumları tekrar okudum.Kimse sana hakaret etmemiş.Herkes yanlış yaptığını söylüyor,seni uyarıyor.
Sense formaliteden teşekkür edip geçiştiriyorsun.

Yaşını ve durumunu gözönüne alınca,senin şu an çaresiz,endişeli ve telaşlı olman gerekirdi.
Cevapların son derece sakin ve soğukkanlı.Bu da fake izlenimi doğuruyor.
Nişanlına bir sürü laf edildi,onu hiç savunmuyorsun.

Neyse tüyoları verip gelecek fake lere yol göstermiş olmayayım :)

Umarım bir daha kolay kolay güvenmem kimseye..

bence bu sana kalmış ama beni yanlış anlama cnm kendini kullandırma sen özel bişi yaşamıssn beni ilgilendirmz bence artık bir silkelen kendine gel dünyanın sonu değil yaşamasaymışşsn daha iyiymiş ama ewet yaşamışın seni kırmak inciltmek benim haddime değil demek istediğmi umarum anlamışşsındır

Elbette sizi hiç birşeye inandırmak zorunda değilim...
sizin bileeğiniz birşey ..
Yorumunuz için teşekkürler

açıkcası bende bundan şüphe etmedim değil ..

arkadaşlık sitesini arkadasının kullandığını ve benden çok önce o hesabın olduğunu söyledi fakat mail adresi ve facebook adresi yeniydi ..
sustum ..
Unutmaya çalıştım
işte ben bunu anlamıyorum bildiğin emin olduğun şeyden kaçıyorsun unutmaya çalışıyorsun..nişanlına sorsana söylesene yeni adres aldığını ..

Son düzenleme:

Anladım çok teşekkürler..

yazmadan edemicem valla.
Yazık bu kızlara ne oluyor gencecik kızlara ya..
Allah varya aklıma bunlar kendi aralarında ufak bi gümüş yüzük takmışlardır( belki 3-5 liralık bişey) nişanlıyız diye dolaşıyorlardır diye geldi. görmüyoruz ya rahat rahat anlatıyorda..
Konu sahibi 18 yaşındaki Arkadaş.. Daha çok küçüksün ne bu acele neyi merak ediyorsunuz da bu kadar acele ediyorsunuz. Bikaç sene sonra yine aynı forumda "Bir Derdim Var" konusunda bi konunuzu daha görecekmişim gibi geldi nedense..
Yorumlarınızı da okudum çok dikbaşlı cevaplar vermişsiniz.. Dikbaşlı oldukça tavsiyelere gülüp geçtikçe daha az bile gördükleriniz....................
......................................................

açıkcası bende bundan şühe etmedim değil ..

işte ben bunu anlamıyorum bilidiğin emin olduğun şeyden kaçıyorsun unutmaya çalışıyorsun..sorsana söylesene yeni adres aldığını..

Söylediğimde bilmiyorum diyor ve kaçıyordu.
Bi zaman sonra düzeldiğini düşündüm fakat sadece öyle görünmüş...

banada fazla sakin geldi ve şu noktada katılıyorum kesinlikle öneri dikkate aldığı yok geçiştiriyo konu sahibi. pişman olduğunu düşünmüyorum, sanırım, geçmiştede okudum şu an düşündüğü şey gebelikle ilgili sanırım. ama onunda cevabını alalı çok oldu ilişkiden hemen sonra adet yaşanıyorsa gebelik yoktur ha lekelenme üstüne görme vs. konularına girmeye açıklama yapmaya değer bulmuyorum konuyu. cinselliği yaşayabilen bir kız korunmayıda gebeliğide detaylarınıda bilir öyle değilmi????

hamılelikle ilgili şüphenden test yaparak kurtul en iyisi inş. hamile değilsindir
okuyormusun bılmıyoorum 18 yaşındasın ailen nişanlanmana bu yaşta nasıl izin verdi hiçmi birşey sölemedıler merak ettım

Hamile olcagını hiç sanmıorum ama...

Nişanlın bir haltlar yıyor bu kesin...

Hemde travestilerle bu çok mide bulandırıcı...

Ama erkekler için normaldir, sapıklık doğalarında var çünkü.

Adetken hamile kalmayıda ilk defa duyuyorum..Millet boşuna demiyo adetim gecikti acaba hamilemiyim diye.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…