Erkek arkadaşım benden telefon mesajını sakladı. Açıklaması bana inandırıcı gelmedi..

bugun 3.konu oldu her olay saplantı haline gliyorrr bişe soruosn ters cevaplar

Anlayışınız İçin teşekkürler ..
Fikir için de ..

Buraya derdinizi yazdıysanız farklı görüşlere açık olmak zorundasınız, binbir çeşit insan var burda. Hakaret varsa o ayrı tabi ki... Onlara da cevap vermeyin bence.
Benim fikrimi sorarsan hamile olduğunu düşünmüyorum. İçin rahat olsun.
Nişanlına gelince ciddi ciddi bi travestinin profilini beğendiyse ozaman uzak dur ondan ben olsam öyle yapardım. Yani midem kaldırmazdı açıkcası. Bu olayı deş bence.

Teşekkürler ..
Fikrinizi Dikkate Alacağım ..

bebeğin tutanacağı alan kanarsa bebekte tutunamaz sen de hamile olamazsın tabi test de yapabilirsin içini rahatlatmak açısından bu arada erkeklere asla güven olmaz

zamanı geri alma gibi bir durum olsa daha çok küçüksün yapma önünde çok uzun yıllar var hata etme deriz ama olmuş bir şey içinde bir insanın üzerine gitmek çok da faydalı bir şey değil e olmuş napabiliriz ki akıl vermekten başka bir çare kalmıyor bize.. kendi hayatı keşke olmasaydı bu kadar küçükken! biraz daha düşünebilseydi ama keşkeler için geç kalınmış malesef bundan sonrası içinse ona akıl verebiliriz onun yaşında ki başka gençlrede örnek olur

Bence yanlış insanla yanlış yoldasın.Daha fazla zarar görmeden bu ilişkiyi kesmeni öneririm.

İllaki devam edeceğim diyorsan mutlaka prezervatif kullan.
1. hamile kalmamak için
2. cinsel yolla bulaşan hastalıklardan korunmak için

2. şıkkı dikkate almanı şiddetle öneriyorum.

Peki Öneriniz İçin Teşekkürler..

amac ters cevap vermek deyil ama inandirici gelmiyo böyle konular artik..
ögrenmis fakeciler.. bu tarz konu acarak bütün ilgi odak orda oluyo.. baksaniza kac kisi okuyo..
neden okuyolar peki? cünkü burda evlenmeden cinsel iliski yasanmis, bu bir tartisma konusu..
gecenlerde yine fake bi konu vardi tecavüzle ilgili.. bi ara baktim yine bütün ilgi odak orda..
böyle fake konular oldukcada konu gercektende gercekse (sacma bi cümle oldu ) inandirici gelmiyo malesef

Teşekkür ederim bundan sonrası için umarım Kendimi düzeltip hayatımı yola sokabilirim ..

arkadaslar bu kadar acimasiz yorum yapilirsa insanlar dertlerini yazmaya korkar herkes ayni degil malesef yani 18 yasindaki herkesin akli basinda olacak diye bisey yok malesef, cok genc var anlik karar verip basina bela alan, allah yardimcimiz olsun :44:

Son düzenleme:

Sizi İnandırmak için binbirtürlü laflar söylemeyeceğim çünkü inandırmak gibi bi amacım yok hem bu sitede ilgi toplasam ne oluuuur toplamasam ne oluuuur bana bi getirisi yok sonuçta kötü olan bazı durumlar yaşadım sadece fikir almak istiyorum o kadar...

Amin Çok teşekkürler ...

neden bız travestı eklemıyoruz resımlerıne bakmıyoruz?Bence var bı anormallık.Benım bı arkadasım da nısanlısının escınsel oldugunu ogrenmıstı ama evlendı bılmıyorum napıyo sımdı?Bence ıyı dusun..

şimdi;

1- hamile değilsin hamile öyle kolay kalınmıyor merak etme

2- sencede cinsel hayat için çok erken değilmi senin için ?

3- kusura bakma ama travestiler şunlar bunlar vs. daha kişiliği hakkında hiçbir fikrin olmayan bir adamla niye birlikte oldunki

4-üslubun bana çok rahat geldi beni yatağa attı falan gibi

anladığım kadarıyla cinsellik yaşadığın için pişman değilsin bu konudada hayat seninhayatın biz ne kadar yanlış desekte doğrular senin doğruların. kendi bildiğini yaşayacağına malesef eminim.ama bi tavsiye istersen böyle ne idüğü belirsiz adamlarla senin için çok kıymetli olan birşeyini paylaşma daha küçüksün bu yaştaki flörtler çok daha masum olmalıydı madem oldu yaşandı önüne bak artık hayatının bu noktasında cinselliği bi kenara bırak ve varsa okul vs. bunlarla ilgilen.

Teşekkür ederim bundan sonrası için umarım Kendimi düzeltip hayatımı yola sokabilirim ..

inş cnm hayatta yaşadığımız her şey birer ders bizim için benm öğrendiğim en büyük şey çok güvendiğim tanıdığımı sandığım insan bile çok farklı biri çıkabiliyormuş kimseye güvenerek yola çıkma hele ki bu kadar küçükken senin yaşındayken birine inandım bu yaşıma kadar 4 sene boyunca en çok inandığım insan oldu ama aslında en büyük hatammış!! birine güvenirken bir iki kere değil 40 kere düşün öyle yola çık sevgilinin doğru insan olduğunu düşünmüyorum sonrasında pişman olucağın şeyler yapmaya devam etme düzgün kararlar vermeye gayret et

eşcinsel olduğunu bile bilemi evlendi

hayat ne garip yaa

MantıkLı yanıtlarınız gerçektende beni iyi yönde etkiledi ..
Görüşlerinizi Kesinlikle Dikkate Alacağım ..
Herşey İçin Teşekkür ederim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…