Buraya Göre Hareket Etmiyorum ..
Sadece Büyüklerimden Fikir almak istiyorum aldıracağım vs. gibide bir cümle kurduğumuda sanmıyorum ?
18 yaşındasın yaşına veriyorum....
arkadaşların bazıları aldırmamı sölüyo diyen ben miyim arkadaşım..benim cümlem de doğurup yada aldırmak konusundaki kararını bi kaç kişiye göremi vericeksin oldu canım iyi oku oldumu...ben niye aldırıcaksın demedim sana
ayrıca doğursan da senin ona nasıl bakıcağın da şüpheli yaa..neyse...
sonra sokakta ne yaptığını bilmeyen kızlar yazık yaa...
eğitimsizlik dicem ama okuyorum diyosun temelinde eksik bişiler var sanırım
herkes bilinçli olamayabilir, herkesten mantıklı davranmasını bekleyemezssiniz, herkes hata yapabilir, toyluk döneminde kandırılabilir... size yargılamak düşmez, hele ki dalga geçmek... belki siz bu hataları yapmazsınız ama çocuklarınızın yapmayacağının garantisi var mı?
sizin düşünüzcenizde bu heralde yardım yerine böyle bi tavır almak buda başka bi eğitim tarzımı ?
RABBİM korusun demelisin canım tabiki allah kimsenin çocuğuna vermesin ama gören körlük var bu ilişkide kandırıldığını bile bile ilişkiye devam etmek cahillik değil aptallıktır..sonra yapalım hataları ben cahildim hata yaptım diyip arkasına sığınalım varmı böle bişi...ayrıca 2011 yiz..biraz bilinçli olmanın zamanı geldide geçiyo bile....
dogru diyorsunuz herkes hata yapar ama konu sahibi 18 yasinda.. iliskiye girmesini biliyosa sonuclarinida düsünmüs olmali.. bebekleri leylekler getirmiyo sonucta.
düsünerekten hareket edilse bisey demiycem.. hani korunduk ama adet olmadim falan dese yine sorun yok ama korunmak bile aklina gelmemis..
yinede haklisiniz
canım benim aldığım eğitim tarzında buraya cinsel hayatımı açık açık yazıp yok beni yatağa attı yok cinsel ilişkiye girdik demek yok anladınmı...senin değişik bulduğun o eğitim tarzımdan gayet mutluyum ben sen endişelenme...
:):)
Ben Hatamın Arkasına Gizlenmiyorum Sadece Olgunluğunuza dayanarak bana yardımcı olmanızı yorum yapmanızı istiyorum yoksa merak etmeyin bilinçli olmak o anlarda beynide karmaşıklaştırıyo...
ama siz devam edin hatalısın şusun busun demeye sonrada eğitim eğitim demeye :)
bir yandan , " artik insanlar genis bakiyor , normal görüyor, böyle artik bu devirde" diyorken icimden bir yandan mesajlari okudukca, " allahim nereye gidiyor bu insanlik, aklim almiyor" diye geciriyorum..
beraber olmanin bu kadar rahat ve normal görülmesini aklim almiyor..
kötü oluyorum.. birde " hata yapmissin ama neyse olan olmus artik" diye cevaplar görünce, oh ne ala
memleket diyip $ok bi sekilde kaliyorum
kusuruma bakmayin lütfen, ben sadece icimi dökmek istedim, karismiyorumda size gördügünüz gibi..
sadece cok ama cok üzülüyorum bu gidise..
DDD
evt canım eğitim tarzım seninkinden çok değişik o yüzden cinsel hayatımı göğsümü gere gere burda yazıp anlatamıyorum eyvah
evet bu kadar küçük olması çok acı keşke mantıklı düşünüp bu hatayı yapmasaymış ama olan olmuş ne diyelim hakkında hayırlısı hamile olma ihtimali binde bir gibi bir şey zaten ama en azından bu korkuyla bir daha korunmdan ilişkiye girmez ona ders olur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?