Erkek arkadaşım benden telefon mesajını sakladı. Açıklaması bana inandırıcı gelmedi..

Buraya Göre Hareket Etmiyorum ..
Sadece Büyüklerimden Fikir almak istiyorum aldıracağım vs. gibide bir cümle kurduğumuda sanmıyorum ?

18 yaşındasın yaşına veriyorum....
arkadaşların bazıları aldırmamı sölüyo diyen ben miyim arkadaşım..benim cümlem de doğurup yada aldırmak konusundaki kararını bi kaç kişiye göremi vericeksin oldu canım iyi oku oldumu...ben niye aldırıcaksın demedim sana

herkes bilinçli olamayabilir, herkesten mantıklı davranmasını bekleyemezssiniz, herkes hata yapabilir, toyluk döneminde kandırılabilir... size yargılamak düşmez, hele ki dalga geçmek... belki siz bu hataları yapmazsınız ama çocuklarınızın yapmayacağının garantisi var mı?

çaresiz bi konumdasın canım belli ki Allah yardımcın olsun. Sinirlerini bozma evet keşke hiç yapmasaydın böyle birşeyi, iyi olmamış evlendikten sonraya bıraksaydın keşke evet ama olmuşla ölmüşe çare yok. şimdi hayatım bitti karardı gibi kendini yıpratmak yerine çözüme odaklan, hatalarını bi kenara bırak, kaldı ki eğer adam tahmin ettiğin gibi sapkınsa önceki hatana bağlı olarak bi de onunla mecburi evlenmek gibi bir yanılgıya sakın düşme. bir hata yapmışsın ama ikincisi daha büyük olur aman diym!

18 yasında kız bır kere kandırdı bırlıkte oldular sonra yıne mı kandırdı bırlıkte oldular...

ayrıca doğursan da senin ona nasıl bakıcağın da şüpheli yaa..neyse...
sonra sokakta ne yaptığını bilmeyen kızlar yazık yaa...
eğitimsizlik dicem ama okuyorum diyosun temelinde eksik bişiler var sanırım

fakat farkında iseniz sadece arkadaşlarımın fikrini buraya yazdım yoksa benden aldıracağım gibi bir cümle gördünüz mü ?
Ayrıca Bende bu gibi bi soru sordunuz vs. de demedim neden bi karşı atağa geçtiniz büyüklüğünüze ve olgunluğunuza dayanarak fikir vermek yerine ?

sizin düşünüzcenizde bu heralde yardım yerine böyle bi tavır almak buda başka bi eğitim tarzımı ?

arkadaslar bu aralar fake konular cok oluyo biliyosunuz..
inandirici gelmedi acikcasi.. dalga gecmek amacli yazmadim yorumumu sadece inandirici gelmedigi icin

RABBİM korusun demelisin canım tabiki allah kimsenin çocuğuna vermesin ama gören körlük var bu ilişkide kandırıldığını bile bile ilişkiye devam etmek cahillik değil aptallıktır..sonra yapalım hataları ben cahildim hata yaptım diyip arkasına sığınalım varmı böle bişi...ayrıca 2011 yiz..biraz bilinçli olmanın zamanı geldide geçiyo bile....

sizin düşünüzcenizde bu heralde yardım yerine böyle bi tavır almak buda başka bi eğitim tarzımı ?

canım benim aldığım eğitim tarzında buraya cinsel hayatımı açık açık yazıp yok beni yatağa attı yok cinsel ilişkiye girdik demek yok anladınmı...senin değişik bulduğun o eğitim tarzımdan gayet mutluyum ben sen endişelenme...

:):)
Ben Hatamın Arkasına Gizlenmiyorum Sadece Olgunluğunuza dayanarak bana yardımcı olmanızı yorum yapmanızı istiyorum yoksa merak etmeyin bilinçli olmak o anlarda beynide karmaşıklaştırıyo...
ama siz devam edin hatalısın şusun busun demeye sonrada eğitim eğitim demeye :)

evet bu kadar küçük olması çok acı keşke mantıklı düşünüp bu hatayı yapmasaymış ama olan olmuş ne diyelim hakkında hayırlısı hamile olma ihtimali binde bir gibi bir şey zaten ama en azından bu korkuyla bir daha korunmdan ilişkiye girmez ona ders olur umarım

bir yandan , " artik insanlar genis bakiyor , normal görüyor, böyle artik bu devirde" diyorken icimden bir yandan mesajlari okudukca, " allahim nereye gidiyor bu insanlik, aklim almiyor" diye geciriyorum..
beraber olmanin bu kadar rahat ve normal görülmesini aklim almiyor..
kötü oluyorum.. birde " hata yapmissin ama neyse olan olmus artik" diye cevaplar görünce, oh ne ala
memleket diyip $ok bi sekilde kaliyorum
kusuruma bakmayin lütfen, ben sadece icimi dökmek istedim, karismiyorumda size gördügünüz gibi..
sadece cok ama cok üzülüyorum bu gidise..

Evet Açık Açık Yazdım Bundada Bu Mahsur görmedim eğer ki siz görüyorsanız daha neden bu konuda duruyorsunuz ki ? :)
Merak etmeyin hiç endişelenmem :)

DDD
evt canım eğitim tarzım seninkinden çok değişik o yüzden cinsel hayatımı göğsümü gere gere burda yazıp anlatamıyorum eyvah

hak veriyorum size

DDD
evt canım eğitim tarzım seninkinden çok değişik o yüzden cinsel hayatımı göğsümü gere gere burda yazıp anlatamıyorum eyvah

Doğru bende göğüsümü gere gere anlattım :)
neyse yardımcı olmaya değil tartışma konusuna geldiğinizi düşünüyorum konu size rahatsızlık veriyorsa bence başka konuları yönelin değerli vakinizi burada harcamayın ..

yazılan bazı yorumları okudum da arkdsla hemen dalga gecmeye baslamıssınız belli ki zor durumda bizden fikir yardım istiyor bır anlık bir yanlıs yapılms tamam bende dogru bulmyrm olan olms artık bence test yapıp hamıle olup olmadgnı öğrenebılırsın bence dglsndr kesın dglsen de nişanlından ayrıl derım çünkü ondan sana fayda gelmez bir kere yapan devamınında yapar allah yardımcın olsun arkdsm

Hemde Hayatımda alıp alabileceğim en büyük ders ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…