Erkek arkadaşım benden telefon mesajını sakladı. Açıklaması bana inandırıcı gelmedi..

bi doktora görün bence hamile olup olmadığını anla canım inşallah değilsindir

Peki Hamile isem ne yapmalıyım bazı arkadaşlarım kesinlikle aldırmamı söylüyor birkaç arkadaşım ise çocuktan sonra belki kendini toparlar ve eski düzene geri dönersiniz diyor sizce ?

Yaramadığı son olaydan sonra kesinleşti zaten ..
Şuan aklımdaki soru acaba hamilemiyim hamile isem ne yapmalıyım ?

yaşın kaç canım???
eğer korunmasız ilişkiye girebiliyosan sonunu düşünmeden ki bu da çok yanlış ama herneyse yani kendini korumadıysan olabilicek risklerde de ne yapman gerektiğini düşünmüşsündür sanırım...
yanlız hamile olmadığını düşünüyorum ben kaygılanma...
ve nişanlınla olan ilişkinin de üzerinden birdaha geççç...........

yok ya hamiel filan deilsindir.. korkmaaa.. diğer konuya gelince biraz daha düşünn eger travestlerler görüşüosa.. ilişkisinde bi sapkınlık olabilir evlenince dikkat et cnmm ...

adet olmussunuz iste, daha ne diye dusunuyosunuz hamile miyim diye?
bunu dusunene kadar nisanlinizin degisik arkadas cevresini dusunun bence

yok ya hamiel filan deilsindir.. korkmaaa.. diğer konuya gelince biraz daha düşünn eger travestlerler görüşüosa.. ilişkisinde bi sapkınlık olabilir evlenince dikkat et cnmm ...

offf be arkadaşım hata üstüne hata yapmışsın neyse olmuş artık, şimdi hatalarını nasıl tolere edebiliriz onu düşünelim ve hep birlikte bi çıkar yol arayalım
adet olduğuna göre büyük bi ihtimalle hamile değilsin ama sen genede işini garantiye al bi kan testi yaptır. nişanlına da sorular sorma çünkü sürekli inkar edicektir asla kabullenmez, bunun içinde ona çaktırmadan takip et araştır ve birazcık haklılık payın varsa arkana bakmadan ondan uzaklaş yoksa çok daha kötü durumlar yaşayabilirsin, onunla birlikte olmuş olman onun herşeyine katlanacağın ve hayatını mahvedeceğin anlamına gelmez bu arada kaç yaşındasın çalışıyo musun?

dalga geçilcek bir durum göremedim!!!

vallah arkadasim ben görüyorum..
madem o isi yapmayi biliyorlar, korunmasinida bilmeliler..
oooh ne ala memleket.. millet üzülür cocugum olmuyo diye, bazi insanlarda düsünmeden hareket eder ve sorarlar hamilemiyim acaba diye

Bi Arkadaşım İlişkiden sonra ki gün yaşanabilecek adet kanamasının hamilelikte nadir rastlanılan bi belirti olduğunu söyledi yoksa böyle bi kanım olduğunu belirtmedim yahut kesin birşey söylemedim ?

Bi Arkadaşım İlişkiden sonra ki gün yaşanabilecek adet kanamasının hamilelikte nadir rastlanılan bi belirti olduğunu söyledi yoksa böyle bi kanım olduğunu belirtmedim yahut kesin birşey söylemedim ?

Arkadaşın sana yanlış bilgiler sunmuş,inanma sakın ona..

peki hamile kaldın diyelim bebeği aldırman yada doğurman konusunda bizim fikrimize göre mi hareket ediceksin bu kadar mı ucuz ya bi karnındaki bebeğin hayatı tabiki eğer varsa bence hamile değilsin fakat eğer hamile kalmış olsan karnındaki o bebek adına çok üzülürdüm..
2 ay önce doğum yaptım bebeğimin saçının teline zarar gelmesine dayanamasken sen kendi bebeğinin hayatını burdaki bi kaç kişinin sözüne bıraktıysan vay haline...vayki ne vay

18 yasındayım Okuyorum
Takip ediyorum bazen herşey bembeyaz iken arada bi siyahlık patlak veriyor ...
Kan testi konusunda bazı yakın arkadaşlarımda öneride bulundu ...

Bu aksamın konusuda bu oldu.

Hamıle ısenız nısanlınızla ortak karar alır ya aldırır ya evlenırsın

Sız sız olun bundan sonra evlenmeden ılıskıye gırmeyın yok bu benım hayatım gırıyorsanız da

korunun a hamılemıyım degılmıyım dıye derdınız olmaz

vallah arkadasim ben görüyorum..
madem o isi yapmayi biliyorlar, korunmasinida bilmeliler..
oooh ne ala memleket.. millet üzülür cocugum olmuyo diye, bazi insanlarda düsünmeden hareket eder ve sorarlar hamilemiyim acaba diye

insanlar hata yapar ama bir insana böyle bir durumdayken gülmek daha büyük hatadır bence düzgünce yol gösterebilirsiniz kızarsınız bir şey demem ama dalga geçmek çok incitici belli ki korkmuş herkes hata yapar korktuğu bi konuda yardım istemiş bizden olan olmuş artık dalga geçmektense yol göstermek çok daha merhametli bi dvranış bence

Buraya Göre Hareket Etmiyorum ..
Sadece Büyüklerimden Fikir almak istiyorum aldıracağım vs. gibide bir cümle kurduğumuda sanmıyorum ?

dogru diyorsunuz herkes hata yapar ama konu sahibi 18 yasinda.. iliskiye girmesini biliyosa sonuclarinida düsünmüs olmali.. bebekleri leylekler getirmiyo sonucta.
düsünerekten hareket edilse bisey demiycem.. hani korunduk ama adet olmadim falan dese yine sorun yok ama korunmak bile aklina gelmemis..
yinede haklisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…