• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım benden telefon mesajını sakladı. Açıklaması bana inandırıcı gelmedi..

Alqaid

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2011
46
0
36
Ankara
Çok Güzel giden bi ilişkim vardı ta ki bu yılın subat ayına kadar erkek arkadaşımın yeni almış olduğu facebook'unda travesti biri ile karşılaşana dek ..
Olayı En Baştan Anlatayım Bi Sabah Arkadaşım yine bi mail adr. ve face alacaını söyledi eskisinin kapatıldığını belirtti bende peki dedim bu olay yaşanmadan 1 hafta öncede onunla ilk cinsel deneyimimi yaşamıştım mutluydum neyse ilk yeni alacağı face ve mail adresine anlam veremedim peki dedim ..
3-4 gün içerisinde arkadaş sayısı 100'e çıktı tanımadığım bazı kızları ve o travesti arkadaşı gördüm silmesini rica ettim o'da tanımadığını söyledi ve sildi bu olaydan 3 gün sonrada akşam 19:00 gibi hafif bi kartışma yaşadık ikinizde netteydik daha sonra duvarını inceleken sayfa kendiliğinden yenilendi yonja adlı arkadaşlık sitesinden o travestinin profilini beğendiğini gördüm bana ilk önce bilmiyor gibi davrandı ''ne nasıl yani ne diyorsun'' dercesine..
daha sonra o arkadaşlık sitesini arkadasının kullandığını ve benden çok önce o hesabın olduğunu söyledi fakat mail adresi ve facebook adresi yeniydi ..
sustum ..
Unutmaya çalıştım ..
Ama içimde en büyük yaraydı ...
Daha Sonra Nişanımız oldu vs.
geçen hafta sonu yani cumartesi ve pazar günü yeniden bi cinsel birlikteliğimiz oldu pazar günü telefonuna bi mesaj geldi bana göstermedi ben sadece dalga geçmiş diye bi bölüm gördüm o kadar yataktaydık sinirlendi telefonu aldı yere attı sonra baktım mesajı silmiş neden sildin bana niye okutmadın dedim ya işte arkadaşım küfürlü bi mesaj göndermiş dedi sinirlerim bozuldu hemen üstümü giydim çıkıyordum eve gidecek ve yine ığıl ığıl ağlayacaktım o sıra kapıyı tuttu kolumdan tutup bemi yata attı o mesaj gönderen kişiyi aradı arkadaşı güyaa onu kollayacak sandı neden bana mesaj attın dedi karşıdaki adam ise ne mesajı bn sana mesaj falan atmadım dedi daha sonra başka birini aradı drumumu mesaj ile bildirmiş heralde sesler hiç benzemiyordu telefondaki ad dursundu daha sonra benimle konuşturduğu adamın ismi baki çıktı benim ismim dursun değil fakan dedi ...
pazartesi günü ise şiddetli bi sancı ile adet oldum hamilemiyim olma ihtimalim varmı onuda bilmiyorum ..
lütfen yardım edin sizce ne yapmalıyım ...:18:

Nısanlınızın baska fantazılerı var demek ..Bırlıkte olurken neden korunmadınız kı ılk kezde olmadınız..

Madem pek guvenmıyorsunuz..

Hamıle kalma rıskınız olmaz sonrada ne edecegım dıye dusunmezsınızz

madem hamilesin hemen kestirip atma bence bi konuş oluruna bak bi

Ona Sorarsak Ben hep yanlış anlıyorum o bana tapıyo Ama bu hareketleri ise Gerçektende ileride hayatımı mahvetmek istemiyorum ...
ve tam olarak hamilemiyim bunu ne zaman nasıl anlarım bilmiyorum ?

ilişkiylemi düzelecekti yahu o kadar yakalamışsın adamı hala nasıl aldanıyorsun ki bi sürü soru işaretleri var baksana o kızlar kim travesti kim sürekli yalan söylemiş sana :/

bu anlattıklarınızdan probleminizden çok cinsel yaşamınızı okudum yani bu ne böle....???
aklın yolu birdir canım birlikteliğin çok erken olmuş nişan değil nikah gerekirdi onu yaşamadan önce...
erkek arkadaşlarının tavırları ise pekde normal gelmedi eeee ayrıldın diyelim ne olucak sonu?
ayrıca düzelicek diye yapılan fedakarlıklar hiç bi zaman işe yaramamıştır...

Nısanlınızın baska fantazılerı var demek ..Bırlıkte olurken neden korunmadınız kı ılk kezde olmadınız..

Madem pek guvenmıyorsunuz..

Hamıle kalma rıskınız olmaz sonrada ne edecegım dıye dusunmezsınızz

O An İşte bunları düşünemedim düzeldiğini fark ettim yada öyle davranıyordu ..

bi doktora görün bence hamile olup olmadığını anla canım inşallah değilsindir

Ona Sorarsak Ben hep yanlış anlıyorum o bana tapıyo Ama bu hareketleri ise Gerçektende ileride hayatımı mahvetmek istemiyorum ...
ve tam olarak hamilemiyim bunu ne zaman nasıl anlarım bilmiyorum ?

hamile olduğunuzu sanmıyorum adet görüpte hamile kalmk çok nadir rastlanan bi durum ama içiniz rahat etmiycekse bi doktora gidin ya da test yapın hakkınızda hayırlısı olsun

Pazar ilişki,pazartesi hamilelikten mi düşünüyorsunuz?
Salıda çocuğunuzu büyütür okula başlatırsınız:15:

bu anlattıklarınızdan probleminizden çok cinsel yaşamınızı okudum yani bu ne böle....???
aklın yolu birdir canım birlikteliğin çok erken olmuş nişan değil nikah gerekirdi onu yaşamadan önce...
erkek arkadaşlarının tavırları ise pekde normal gelmedi eeee ayrıldın diyelim ne olucak sonu?
ayrıca düzelicek diye yapılan fedakarlıklar hiç bi zaman işe yaramamıştır...

Yaramadığı son olaydan sonra kesinleşti zaten ..
Şuan aklımdaki soru acaba hamilemiyim hamile isem ne yapmalıyım ?

Pazar ilişki,pazartesi hamilelikten mi şüpheleniyorsunuz?
Salıda çocuğunuzu büyütür okula başlatırsınız:15:

Back