erkek arkadaşım benden ne saklıyor arkamdan neler dönüyor arkadaşlar .. :(

elagozlum20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
219
0
0
Konya
sevgilim su an burda degil abisinin yanında bir süre orda kalacak bazı nedenlerden dolayı ocak gibi gelecek face şifresinide ben bilirim girerm her zaman bakarım öyle neyse bunların bi çiçekci dükkanı var ilerdede almayı düşünüyor ama su an hala oranını en iyi elamanı birde çırak var çırak x olsun arkadaşlar sevgilim bu x de diyor ki abim benim seninle bir işim var mesajlarıma cevap ver x de abi konturum yok ne oldu diyor sevgilim burda konuşmayalım şimdi diyor çünki benm okuyacamı biliyor ben senin yanına şimdi birini gönderecem o abin ne derse yapacaksın diyor bu konu çiçekle ilgili hediyeyle ilgili o da diyor ki tamam abi sonra konuşma kesiliyor ve çocuk ne yapacagını anlamış olmalıkı tamam abi diyor sevgilimde tamam gelince para işini hallederiz diyor yani büyük ihtimal çiçekle ilgili birşeyler oldu ve birine birşey gitti bu ben degilim bana süpriz hazırlıyo olamaz kızlar çünki kendisi burda degil 2 ay var daha gelmesine bana hazırlıyo olsa gelince hazırlar veya birşey arkamdan neler dönüyo böyle kafayı yiyecem birine birşey yaptırttı sevgilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…