- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
Bilmiyrum nasil devam ederim hayatimaee yani?
yaşadıysan yaşadın, bütün ömrün boyunca dövülmek mi istiyorsun?
zaten adamın seni salladığı yok, dön okuluna daha da arama sorma. meslek sahibi olursun güzel güzel, yaşar gidersin işte.
ilişkiden sonramı böyle davranmaya başladıBen onunla iliski yasadim kizlar nasil rest cekebilirim olmek istiyorum
çaresızım derken ? birlikte mi oldun onunla ? bu yuzden o yaratığa mı bağımlısın sen ona mecbur musun !!!!Caresizim kizlar lutfen kimsem yok ciddi bi konu lutfen kimseye anlatamıyorum derdimi. Bana akil verin
hah şimdi taşlar oturdu yerine,Ben onunla iliski yasadim kizlar nasil rest cekebilirim olmek istiyorum
bak cinsellik yaşamış olman ömür boyu bu adamı çekmen anlamına gelmiyor. ülkemizde cinsellik hala tabu farkındayım ama bu eziyeti kendine yapma adam çantada keklik görüyo seni belli ve bence sevmiyo tekme tokat dövmüş üstüne de git demiş lütfen gururlu ol arkadaşım git ordan ve ayrıl ondan cesaretli olKizlar insan bazen dusunemiyor diyorum ya beynim durdu cidden dusunemiyorum döndüğümde psikolohik tedavi alacam cok yıprandım sadece dertlesmek istedim ne olur beni hor gormeden cevap verin destek olun giden3 kadar
Kizlar insan bazen dusunemiyor diyorum ya beynim durdu cidden dusunemiyorum döndüğümde psikolohik tedavi alacam cok yıprandım sadece dertlesmek istedim ne olur beni hor gormeden cevap verin destek olun giden3 kadar
Caresizim kizlar lutfen kimsem yok ciddi bi konu lutfen kimseye anlatamıyorum derdimi. Bana akil verin
Şimdi gitmezsen yaşadığın herşeyi hakketmiş olacaksın, git, terk et, yoksa 3. sayfa haberi olursun.caresizim yasadıklarımizin geri donusu yok
Asla vurmadi ben hep el ustunde buyudumyahu şu erkeklere dunyanın merkezleriymiş gibi davranmayın !!!
allah bılır babandan bıle bugune dek dayak yememişsindir!
sen bi kadınsın sen bi insansın!
biraz kendinin değerini bil !
seni dövüyo ve korkup yanında yatıyosun.
korkman gereken şey yanlız uyumk değil o caniden korkmalısın !
biraz saygı duyun kendınıze bırazz!!!!!
lutfen fake üye olAsla vurmadi ben hep el ustunde buyudum
Demi kizlar evlenmem sarr degul ki olursa da zaten beni boyle sevecek insanalr da olur zaten demiŞimdi gitmezsen yaşadığın herşeyi hakketmiş olacaksın, git, terk et, yoksa 3. sayfa haberi olursun.
Şiddet ve sevgizilik sebebiyle çocuklarını babasını bile terk edebilen kadınlar "çaresizim" demiyorsa sen hiç dememelisin....
Fake degilim maalesef.lutfen fake üye ol
bı kadın kendısını bu kadar düşürebilir ancak.
kendıne gel !!!
daha ne dıye ordasın ??????