erkek arkadasim ayni evdr yuzume bile bakmiyor

yahu şu erkeklere dunyanın merkezleriymiş gibi davranmayın !!!
allah bılır babandan bıle bugune dek dayak yememişsindir!
sen bi kadınsın sen bi insansın!
biraz kendinin değerini bil !
seni dövüyo ve korkup yanında yatıyosun.
korkman gereken şey yanlız uyumk değil o caniden korkmalısın !
biraz saygı duyun kendınıze bırazz!!!!!

Bilmiyrum nasil devam ederim hayatima

Bisey olmaz dover de sover de erkek o erkegin!
Bu kor topal halinle sana baska kim bakicak degerini bil. O olmazsa yasayamazsin Bir an once vakit kaybetmeden evlenmelisin. Diye baski yapan biri mi var sana askin gozu kordur derler ama sizin iliskiniz olmus gommeyi unutmuslar kendine gel!

valla kendi kendinizi zora sokuyosunuz ya.
niye bu kadar salak saçma işler yapıyosunuz anlamıyorum.
ben de evlenmeden önce eşimle beraber yaşadım.
ama bi gün büyük bir kavga ettik ve terk ettim onu.
hiç aklıma gelmedi ben bu adama mecburum diye bişey düşünmek.
zaten mecburiyet hissettiğin ve karşındaki bunu fark ettiği anda onun gözünde bitersin.
adam seni dövüyor sen nolur yanında yatayım korkuyorum diyosun.
kızım asıl korkman gerekenin yanında yatıyosun.
sana ondan daha fazla bir tek KENDİN zarar verebilirsin. ki veriyosun da.

adam seni zaten takmıyor istemiyor.

ilişki yaşayıp da ayrılan ilk sen olmayacaksın.

ömür boyu dayak yemek istiyorsan takıl.. belki evlenir senle 10 sene sonra.

yoksa aklını başına al zararın neresinden dönsen kar..

al sana akıl

Ben onunla iliski yasadim kizlar nasil rest cekebilirim olmek istiyorum
hah şimdi taşlar oturdu yerine,
ilişki yaşadın diye pervanesi ol,
tekme tokat dövül, temizliğini yemeğini yap,
sonra çok çaresizim çok çaresizim..
ya nefsine hakim olup öyle bir işe kalkışmayacaksın,
ya kalkıştığın işin farkındalığına varacaksın..
bir hatanın bedelini bir ömür ödeyemezsin..
adam çaresizliğinin farkında ve bunun tadını çıkarıyor..
besbelli hiç eyvallahı yok..
pılını pırtını topla, bitir bu işi..

Kizlar insan bazen dusunemiyor diyorum ya beynim durdu cidden dusunemiyorum döndüğümde psikolohik tedavi alacam cok yıprandım sadece dertlesmek istedim ne olur beni hor gormeden cevap verin destek olun giden3 kadar
bak cinsellik yaşamış olman ömür boyu bu adamı çekmen anlamına gelmiyor. ülkemizde cinsellik hala tabu farkındayım ama bu eziyeti kendine yapma adam çantada keklik görüyo seni belli ve bence sevmiyo tekme tokat dövmüş üstüne de git demiş lütfen gururlu ol arkadaşım git ordan ve ayrıl ondan cesaretli ol

Kizlar insan bazen dusunemiyor diyorum ya beynim durdu cidden dusunemiyorum döndüğümde psikolohik tedavi alacam cok yıprandım sadece dertlesmek istedim ne olur beni hor gormeden cevap verin destek olun giden3 kadar

ordan hemen dönme ihtimalin yokmu al biletini dön.. paran yoksa o arkadaşlarınızın eşlerinden rica et.. ve birdaha oraya gitme..

Adam(!!!!) dövmüş, kovmuş. Gene de korktum yanında uyudum falan diyorsun. Eleştirmeyin, yargılamayın diyorsun burdakilere. Onca şeyi yaşadığın kişinin kötü biri olduğunu kabullenmek istemiyorsun.
Gerçekleri görmek için adamın daha ne yapmasını bekliyorsun ki?

caresizim yasadıklarımizin geri donusu yok
Şimdi gitmezsen yaşadığın herşeyi hakketmiş olacaksın, git, terk et, yoksa 3. sayfa haberi olursun.
Şiddet ve sevgizilik sebebiyle çocuklarını babasını bile terk edebilen kadınlar "çaresizim" demiyorsa sen hiç dememelisin....

Asla vurmadi ben hep el ustunde buyudum

Demi kizlar evlenmem sarr degul ki olursa da zaten beni boyle sevecek insanalr da olur zaten demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…