erkek arkadasim ayni evdr yuzume bile bakmiyor

Sence burada problem erkek arkadaşının senin yüzüne bakmaması mı yoksa dayak yemiş olman mı?
Daha o saniye orayı terk etmen gerekirken sen daha 2 gün kalmaktan bahsediyorsun?

seni sevmiyor. istemiyor.
ilişki yaşadınız diye bu herifle evlensen, bir ömür onun senin yüzüne bakmamasına mı katlanacaksın?
böyle bir hayata razı mı olacaksın?

biraz güçlü ol bacım. onurlu ve dik dur.

bir de... eee ne var ilişki yaşadıysan? kendini ezik ve eksik mi görüyorsun? kusurlu musun yani artık? biraz açıklar mısın bu durumla ilgili hislerini?

Lütfen gerçek olmayın siz ya.
Babanız dövse evden kaçarsınız,erkek arkadaş dövünce korktum beraber uyudum ne demek, beynim almıyor. şaka mı ya .

Demi kizlar evlenmem sarr degul ki olursa da zaten beni boyle sevecek insanalr da olur zaten demi
önce beni böyle de sevecek....
gibi şeyler söyleyip kendi değerini kendin alçaltma.
kendi değerinizi nasıl bu kadar ayaklar altına alıyosunuz ya.
yok arkadaş yok üniversite öğrencisi bile böyle yapıyorsa...

Adam(!!!!) dövmüş, kovmuş. Gene de korktum yanında uyudum falan diyorsun. Eleştirmeyin, yargılamayın diyorsun burdakilere. Onca şeyi yaşadığın kişinin kötü biri olduğunu kabullenmek istemiyorsun.
Gerçekleri görmek için adamın daha ne yapmasını bekliyorsun ki?
Ya ucak biletimi aldim gidecegim yer uzak otobüsle 23 saat suruyor ve aktarmali ucak bileti aldim cumartesi gidiyorum artik dayan amıyorum kizlar yaa her gun mutlaka ağlatıyor brni o kadar rmek verdim ki oysa ona

seni sevmiyor. istemiyor.
ilişki yaşadınız diye bu herifle evlensen, bir ömür onun senin yüzüne bakmamasına mı katlanacaksın?
böyle bir hayata razı mı olacaksın?

biraz güçlü ol bacım. onurlu ve dik dur.

bir de... eee ne var ilişki yaşadıysan? kendini ezik ve eksik mi görüyorsun? kusurlu musun yani artık? biraz açıklar mısın?
sanki eli kolu bacagı eksik başkasına muhtaçmış gibi davranıyor.
o kızlığını değil grurunu kaybetmiş.

Demi kizlar evlenmem sarr degul ki olursa da zaten beni boyle sevecek insanalr da olur zaten demi

Boyle dedigin ne evladim, cinsellik yasadinsa da yasadin ne olacak, veba kapmadin ya ?

Yani bu herif senin ona mecbur hissetttigini bildigi icin hayvanca davraniyor, lakin degilsin. Al cantani cik git, once bir siddetten uzaklas, sonra kafani toplar dusunursun.

Merabalar yeni uyeyim bana yardımcı olun birazcik fikir verin kafayi yeme noktasindayim.1 yıllık iiliskim var aileler biliyor .van da calisiyor ogretmen yanina ziyaretr geldim ben basks bi ilde ogrenciyim.bi takim kavgalarımız oldu en son tartistik ben kendime hakim olamadım tokat attim o da kalkti tekme tokat dovdu beni sonra durdu kalkti gitti diger odaya uyudu uyandirdim kolumdan tutup digr odaya goturmeye calisti agladim korkuyroum diye yaninda uyudum.ertesi gun dayanamdim yine ben isten gelince konuştum o da ozur diledi.ama eskisi gibi davranmıyor ben yemek temizlik herşeyi yapiyorum.2 gune gidicem ama huc bi sekildr takmiyor beni.bana surekli git bi an once diyor.arkadaslari bile ben gidicem diye program yapiyorlar yemege davet ediyolar.dun yine toplandik saz muzik falan yaptik o yatti uyudu baskasinin evinde.eve geldik ben yattim döndü arkasini uuyudu gunlerdir boyle sarilmiyor bi sevgisini vermiyor.asiri soguk.arkadaslarinin esleri sen nedrn cekiyosun ki bunu sen cok guzelsin biz cok sasirdik onunla sevgili olduguna diyor herkes ayni seyi soyliyor aslinda.ama benim umrumda degil istedigim sadece sevgiydi ondan.sizce ne yapmaliyim

Sen dayağını ye otur,sonrada yemeğini yap olurmu.
Hani gururun nerede senin..

önce beni böyle de sevecek....
gibi şeyler söyleyip kendi değerini kendin alçaltma.
kendi değerinizi nasıl bu kadar ayaklar altına alıyosunuz ya.
yok arkadaş yok üniversite öğrencisi bile böyle yapıyorsa...
Olayin etkisinde oldugum icin gucsgucsuzum o yuzden dusunemiyorum

Boyle dedigin ne evladim, cinsellik yasadinsa da yasadin ne olacak, veba kapmadin ya ?

Yani bu herif senin ona mecbur hissetttigini bildigi icin hayvanca davraniyor, lakin degilsin. Al cantani cik git, once bir siddetten uzaklas, sonra kafani toplar dusunursun.
Haklisi. Cok haklisin kafa dinlemeye cok ihtiyacim var

Ya ucak biletimi aldim gidecegim yer uzak otobüsle 23 saat suruyor ve aktarmali ucak bileti aldim cumartesi gidiyorum artik dayan amıyorum kizlar yaa her gun mutlaka ağlatıyor brni o kadar rmek verdim ki oysa ona

al bak bi arkadaşın imzasında görmüştüm bu karikatürü
verdiysen verdin, karşılığı ne oldu? dayak!

iliski-emekcileri.jpg

Canım arkana bile bakmadan kaç o adamdan. Belli ki yaşadığınız şeyden ötürü sen kendini ona mecbur hissediyorsun, o da bu durumunu kullanıyor. Daha simdiden bunları yapan yarın bir gün evlensen neler yapar Allah bilir. Seni bu kadar aşağılamasına izin verme.

Doguda bi ildeyim kimse yok guvenebilecegim
senın kendıne guvenın yokkı arkadasım. bi silkelen kendıne gel
nesın sen bakıma muhtac mısın ? sen oyle bı davranmıssınkı o karsındakı hayvan ne dusunuyor bılıyor musun ?

ben erkeğim ben bunun kızlıgını aldım bana muhtac ıstedıgımı yaparım severım de doverım de sonucta kızlıgını aldım
pis herif
kaç kurtul daha ne yanında yatıyorsun!!

X