erkek arkadasim ayni evdr yuzume bile bakmiyor

Merabalar yeni uyeyim bana yardımcı olun birazcik fikir verin kafayi yeme noktasindayim.1 yıllık iiliskim var aileler biliyor .van da calisiyor ogretmen yanina ziyaretr geldim ben basks bi ilde ogrenciyim.bi takim kavgalarımız oldu en son tartistik ben kendime hakim olamadım tokat attim o da kalkti tekme tokat dovdu beni sonra durdu kalkti gitti diger odaya uyudu uyandirdim kolumdan tutup digr odaya goturmeye calisti agladim korkuyroum diye yaninda uyudum.ertesi gun dayanamdim yine ben isten gelince konuştum o da ozur diledi.ama eskisi gibi davranmıyor ben yemek temizlik herşeyi yapiyorum.2 gune gidicem ama huc bi sekildr takmiyor beni.bana surekli git bi an once diyor.arkadaslari bile ben gidicem diye program yapiyorlar yemege davet ediyolar.dun yine toplandik saz muzik falan yaptik o yatti uyudu baskasinin evinde.eve geldik ben yattim döndü arkasini uuyudu gunlerdir boyle sarilmiyor bi sevgisini vermiyor.asiri soguk.arkadaslarinin esleri sen nedrn cekiyosun ki bunu sen cok guzelsin biz cok sasirdik onunla sevgili olduguna diyor herkes ayni seyi soyliyor aslinda.ama benim umrumda degil istedigim sadece sevgiydi ondan.sizce ne yapmaliyim
Sen sakamisin??? Ben iki yıllık evliyim eşim daha bir tokat almadı siz sevgilisiniz evlenince neler yapar allah bilir ama bana ciddi gelmedi sanki biri dalga geçmek için yazmış gibi geldi

Merabalar yeni uyeyim bana yardımcı olun birazcik fikir verin kafayi yeme noktasindayim.1 yıllık iiliskim var aileler biliyor .van da calisiyor ogretmen yanina ziyaretr geldim ben basks bi ilde ogrenciyim.bi takim kavgalarımız oldu en son tartistik ben kendime hakim olamadım tokat attim o da kalkti tekme tokat dovdu beni sonra durdu kalkti gitti diger odaya uyudu uyandirdim kolumdan tutup digr odaya goturmeye calisti agladim korkuyroum diye yaninda uyudum.ertesi gun dayanamdim yine ben isten gelince konuştum o da ozur diledi.ama eskisi gibi davranmıyor ben yemek temizlik herşeyi yapiyorum.2 gune gidicem ama huc bi sekildr takmiyor beni.bana surekli git bi an once diyor.arkadaslari bile ben gidicem diye program yapiyorlar yemege davet ediyolar.dun yine toplandik saz muzik falan yaptik o yatti uyudu baskasinin evinde.eve geldik ben yattim döndü arkasini uuyudu gunlerdir boyle sarilmiyor bi sevgisini vermiyor.asiri soguk.arkadaslarinin esleri sen nedrn cekiyosun ki bunu sen cok guzelsin biz cok sasirdik onunla sevgili olduguna diyor herkes ayni seyi soyliyor aslinda.ama benim umrumda degil istedigim sadece sevgiydi ondan.sizce ne yapmaliyim
fake..
degilsen de, yuru git ne diye kendini asagilatiyorsun hic bi seyin olmayan bi adama?

Bana hiç gerçekmişsin gibi gelmedi ama yine de yorum yapayım... Bu kafayla gidersen 1 2 yıla bu forumda "kocam beni dövüyo boşanmak istiyorum" başlıklı konular açmaya başlarsın. Hiç mi gazete okuymuyosun TV izlemiyosun millet karısını öldürüyo be o adam sana kim bilir neler yapar. Yol yakınken dön. BÖYLE SEVGİ OLMAZ!

Bu konunun neresi ciddi..Evli barklı değilsiniz çoçuk bile yok...Arkadaşlar akıl veriyor size ama siz işinize gelmediği için almıyorsunuz...Yorumları da beğenmezler bide napıcagınız aşikar. ..Adam size git diyor. ..Gelmiş napayım diyorsunuz...Kalın orada...Sonrada kadına şiddete hayır diye bagırıyoruz ..Siz izin veriyorsunuz böyle şeylere...Babanız tokat atsa bir dakika durmazsınız ama sevgili olunca bide çözüm yollarına girersinizzz.Yapmayın allah aşkına, kendinize sahip çıkın...Değerli olun..

Sen cigeri kaptirmissin , karni doymus uzaklastiyor seni zorbalik kullanarak, onunla beraber olursan sonunu düsünemiyorum birde egitimci

Ya yemin ederim yargılamak istemiyorum. Burada bazı insanlar acımasız yorum yapıyolar diyodum ama haklılar yani. Abi tekme tokat dövdü diyosun koşarak uzaklaşacağın yerde yaptığına bak allahını seversen ölmek mi istiyosun? Hadi onu da geçtim o eninde sonunda zaten ayrılacak senden biraz kadınlık gururun olsun kendine böyle yazık etme. Bi insan önce kendine saygı duymalı. Ayrıyeten psikiyatri yardımı almalısın yanlış anlama ama cidden iyi değilsin.

Tüm yorumları okuyamadım ama ilk aklıma gelen şey "başka birisi var" oldu. Konu sahibi gözünü açık tut.

Ne yemek yapmasi ne temizligi ya eski esimden siddet gordugum gunden itibaren bir daha asla o eve bile almadim bile onu, gitti kuzu kuzu bankta sabahladi bilmemme olup gitti.

Senin kendine ettigin muameleye bak. Asabim bozuldu.

Adam seni dövmüş, hala neden o evdesin anlamıyorum. Kendine hiç mi saygın yok? Belki seni gerçekten çok seven, hürmette kusur etmeyecek, saçının teli kırılsa üzülecek bir adamla karşılaşacaksın ilerde, kendini bundan neden mahrum ediyorsun.

Bırak erkek arkadaşı bana kocam şiddet uygulasa makinaya çamaşır atacaksam bile usenmem onunkini ayırır atarim siz ne yapıyorsunuz boyle hala canım gülüm havalarında. Ne yasadiysaniz yasadiniz, ona mecbur hissetmeyin kendinizi. Sizi olduğunuz gibi sevecek biri mutlaka çıkacaktır.

Demi hayatin sonu degil hayatimi zindan edecegine yalniz yasarim daha iyi

niye yalniz yasayasiniz..zamani gelince barzo olmayan birine tekrar sans verirsiniz..
korkmayin,ezilmeyin..
sizi Allah ozenerek yaratmis,ailenizin gozbebegisiniz..elin hirbosunun elinde stres topumu olacaksiniz..
ilerde bi iliskiye baslarsaniz sahyet,kapali kutu olun acmayin oyle herseyinizi hayatinizdaki insana..sizin yasadiginiz sizde kalir:KK66: buda bi abla tavsiyesi olsun :KK73:

Evlilik düşünüyor musunuz ? Aile mahkemelerini yok yere oyalamayın diyecektim ? Evli bayanlar dahi dayağı hazmedemezken siz itilmiş ile kakılmışa dönmüşsünüz :KK67:

güzel kardeşim kendini ezdirme yaşadıysan yaşamışsın kimseye hesap vermek zorunda değilsin, bırak git bu adamın evinden .. onun derdi başkaymış işte Allahından bulsun, bu devirde namuslu, sözünün eri adam gibi adam bulmak çok zor..
kendine olan saygını da yitrme hayatını yaşamaya bak neden heba ediyorsun bu kadar kendini..

valla kendi kendinizi zora sokuyosunuz ya.
niye bu kadar salak saçma işler yapıyosunuz anlamıyorum.
ben de evlenmeden önce eşimle beraber yaşadım.
ama bi gün büyük bir kavga ettik ve terk ettim onu.
hiç aklıma gelmedi ben bu adama mecburum diye bişey düşünmek.
zaten mecburiyet hissettiğin ve karşındaki bunu fark ettiği anda onun gözünde bitersin.
adam seni dövüyor sen nolur yanında yatayım korkuyorum diyosun.
kızım asıl korkman gerekenin yanında yatıyosun.
sana ondan daha fazla bir tek KENDİN zarar verebilirsin. ki veriyosun da.
Bu yoruma koca bir:KK9::KK9::KK9:

Slm canım, doğru anladıysam, sen ona "kendine hakim" olamayıp tokat atmışsın! Neden şiddet, sözler bittimi? Ben hertürlü şiddete çok karşıyım, şiddet gerektirecek kadar fena ise aranız, hiiiiç beraber kalmanın bir anlamı yok, sen ona o sana tekme tokat, "kendinize hakim olamadığınız" için geçinip giderseniz. Kutlarım...

Haklisin erkeklr adi yaparlar ah aptal kfam ahhh aptalim salagimm kendi elimle kendi kuyumu kazdim
olan olmuş sakın kendini yiyip bitirme kız arkadaşım öyle yaptı şuan mutlu çalışıyo ve bütün olanları annesine anlattı ailesi yanında destek çıktı hatta isteyenleri bile var şimdi zamanla bütün yaralar kapanır sen bol bol dua et hatalar ders almak içindir tekrarlamak için değil uzaklaş ve yolunu çiz Rabbim inan bana zorda kalanların yanındadır üzülme lütfen o şekilded düşünme kötü inan bana iyi insanlar var ve bunlarla karşılaşacaksın ve hiç olmadığın kadar mutlu olacaksın buna inan

X