- 2 Nisan 2024
- 30
- 1
- 25
-
- Konu Sahibi papatyalibuket
Ben oğluma yavrum diyorum ama onun bana demesi tuhaf olur....yavrum demesi çok rahatsız ediyor işte diğerleri mesele değil anlatamıyorum ki yorumlardaki erkek annelerine.
Hayir soyle yorumla, sana soylenmeyen sevgi sozcuklerini annesine soylemesini kiskanmak senin haddine degil. Sen sevgilisi olarak sana da soylemesini talep edebilirsin. Ama annesiyle arasindaki iliski seni baglamazoğlan çocuğun var diye yorumladım....
hah işte... yoksa ben manyak mıyım annesini seviyor diye kıskanayım anlatamıyorum kiBen oğluma yavrum diyorum ama onun bana demesi tuhaf olur....
Sorun burası.Ki kaldı ki kıskanmamın bir sebebi bana bile bu kadar sık bu kelimeleri söylememesi de olabilir. Eğer okuduğum şehre gelip yanımda kalıyorsa evde ona yemek hazırladığımda bi kahve yaptığımda falan bana bu kadar her cümlesinde sağol yavrum sağol aşkım demiyor.
Nedenini söylemişsiniz zaten.Annesine kullandığı sözcüklerde bir şey yok.Siz babanıza böyle seyler söylemiyorsunuz diye sevgilinizin de annesine söylememesini beklemek doğru değil.Ki kaldı ki kıskanmamın bir sebebi bana bile bu kadar sık bu kelimeleri söylememesi de olabilir.
annesini sevmesin annesiyle samimi konuşmasın demiyorum ama yavrum demesi de rahatsız ediyor diyorum yani bu kötü bir durum olduğu için değil yavrum çünkü daha çok sevgililer eşler arasında kullanılan bir kelime anneye yavru demek ne alaka yani. Bana söylüyor bu arada odun birisiyle beraber değilim sadece sık kullanmıyor. Demek istediklerimi çok yanlış yerden alıyorsunuz yani annesiyle olan yakınlığı ve bağını kıskanmıyorum bunu yazıda da belirttim zatenHayir soyle yorumla, sana soylenmeyen sevgi sozcuklerini annesine soylemesini kiskanmak senin haddine degil. Sen sevgilisi olarak sana da soylemesini talep edebilirsin. Ama annesiyle arasindaki iliski seni baglamaz
hayır o eşleri rahatsız eden derecede anneci tipte bir erkek değil aslında ama ne bileyim yavrum demesi hoş gelmiyorSürekli savunma geçen ve alıngan bir yapıda olması bence sorunlu kısım. Siz anneci olacağı dusuncesinde misiniz ? Sizi rahatsız eden bu mu ?
bağı kıskanmadığımı belirttim.Babama hep 'Aşkımmm babam,Canım Babamm,Bitanecikk Babammm' diye seslenirdim bekarken. Evlendimm telefonu 'Aşkımm babam diye açarım. Eşimin yanında bile olsam. Eşimde annesine,ablasına ' Yavrum diye seslenir' bunlar doğal şeyler. Siz bence hassasiyet bekliyorsunuz sevgilinizden telefonda siz telefondayken söylememesi için. Yoksa bu kıskanmanın başka boyutu. İnsan sevdiğinin sevdikleri ile arasındaki bağı kıskanmamalı.
Kayınvalideniz bu düşüncenizi okusa sizce sizi sever mi?Tamam teyze sen sevmezsin gelinini benim kaynanam beni seviyo ama
Buna takılmayın aralarındaki muhabbet bunu kaldırıyor demek ki size tuhaf gelse de onların normali bu.Kabul edeceksiniz işinize gelmiyorsa yol vereceksiniz.Dikte etmek eğitmek,sizin işiniz değil .Size iltifat etmemesine ,ana kuzusu olup olmamasına kafa yorarsaniz daha doğru olur. ...hah işte... yoksa ben manyak mıyım annesini seviyor diye kıskanayım anlatamıyorum ki
Belirttiğinizle hissettirdiğiniz farklı şeyler ama.bağı kıskanmadığımı belirttim.
Bu kadar masumsa sevgiline bu konu mesajini kopyala yapistir direkt soyle canim. Kiskaniyorum yazmissin direkt. Bak burada kayinvalideler sevilmez genelde ama anne cocuk arasındaki baga kimsenin karisma hakli yok. İstedigini der. Ben bu dusuncelerini duysam seni yaklastirmazdim ogluma.annesini sevmesin annesiyle samimi konuşmasın demiyorum ama yavrum demesi de rahatsız ediyor diyorum yani bu kötü bir durum olduğu için değil yavrum çünkü daha çok sevgililer eşler arasında kullanılan bir kelime anneye yavru demek ne alaka yani. Bana söylüyor bu arada odun birisiyle beraber değilim sadece sık kullanmıyor. Demek istediklerimi çok yanlış yerden alıyorsunuz yani annesiyle olan yakınlığı ve bağını kıskanmıyorum bunu yazıda da belirttim zated
Çocuğum o kaynanan değil henüz. Ne meraklısınız küçücük yaşınızda gelin kaynana muhabbetlerine.Tamam teyze sen sevmezsin gelinini benim kaynanam beni seviyo ama