• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşa doğum gününde çiçek gönderilir mi??

terliklerimlepijamam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2015
58
55
3
Erkek arkadaşa doğum gününde çiçek gönderilir mi?

Evet, yanlış duymadınız erkek arkadaşıma doğum gününde iş yerine çiçek göndermeyi düşünüyorum çok mu saçma?

Ayrıca başka bir hediye daha alacağım tabikide. Doğum gününde yanında olma şansım yok maalesef. Sadece onu şaşırtmak ve yüzünü gülümsetmek istiyorum. Farklı bir şey olsun istiyorum. Şunu da belirteyim erkek arkadaşım çok duygusal birisi ve tam bir oğlak burcu erkeği. Her zaman kadınlara çiçek gönderilmez tabusunu da yıkmak istiyorum :)

Yaşlar ben 24 o 27 olacak inşallah :)

Çok mu saçma düşünüyorum sizce? Farklı fikirlere ve önerilere de açığım şimdiden teşekkürler..

Erkek arkadaşa doğum gününde çiçek gönderilir mi?

Evet, yanlış duymadınız erkek arkadaşıma doğum gününde iş yerine çiçek göndermeyi düşünüyorum çok mu saçma?

Ayrıca başka bir hediye daha alacağım tabikide. Doğum gününde yanında olma şansım yok maalesef. Sadece onu şaşırtmak ve yüzünü gülümsetmek istiyorum. Farklı bir şey olsun istiyorum. Şunu da belirteyim erkek arkadaşım çok duygusal birisi ve tam bir oğlak burcu erkeği. Her zaman kadınlara çiçek gönderilmez tabusunu da yıkmak istiyorum :)

Yaşlar ben 24 o 27 olacak inşallah :)

Çok mu saçma düşünüyorum sizce? Farklı fikirlere ve önerilere de açığım şimdiden teşekkürler..
Ben esime yolladim en son dogum gununde. Cok da hosuna gitti :KK60:
Biraz da isyeri ortamina bagli. Sikinti yoksa yollayin madem duygusal da bir erkek guzel bir jest bence. ayrica hediyeniz de varmis daha ne olsun:KK51:
Ve dediginize katiliyorum . Her zaman kadinlra cicek alinmaz :KK54:

Yeni işiniz hayırlı olsun diye gönderilince kimse dalga geçmiyor doğumgünü olunca durum niye değişiyor acaba
Ben nişanlıyken göndermiştim. Erkekleri bilmiyorum ama kız arkadaşları jestimi çok beğenmişler. Eşimin de hoşuna gitmişti. Beyaz lilyum göndermiştim ben

Ben esime yolladim en son dogum gununde. Cok da hosuna gitti :KK60:
Biraz da isyeri ortamina bagli. Sikinti yoksa yollayin madem duygusal da bir erkek guzel bir jest bence. ayrica hediyeniz de varmis daha ne olsun:KK51:
Ve dediginize katiliyorum . Her zaman kadinlra cicek alinmaz :KK54:

Hoşuna gittiyse ne mutlu size bende yapmak istiyorum ama tam kestiremiyorum. Hediyesini de iş yerine yollayacağım tuttuğu takım alakalı bir şey :)

Yeni işiniz hayırlı olsun diye gönderilince kimse dalga geçmiyor doğumgünü olunca durum niye değişiyor acaba
Ben nişanlıyken göndermiştim. Erkekleri bilmiyorum ama kız arkadaşları jestimi çok beğenmişler. Eşimin de hoşuna gitmişti. Beyaz lilyum göndermiştim ben

Çok haklısınız sanırım bende göndereceğim. Dalga geçerlerse de yapacak bir şey yok erkek arkadaşımın hoşuna gittiği sürece :)

Back