Erkek Arkadaş

MelisZora

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
18
3
1
İyi akşamlar hanımlar. Yaklaşık olarak 9 aydır devam eden bi ilişkim var. Arada küslükler ve ayrılıklar oldu tabiiki ama çok kısa süreli küslüklerdi en uzunu 1 ay gibi falandı. Aramızda geçen bazı sorunlardan dolayı ikimizin bi geleceği olamaz kararı aldık ama konuşmaya görüşmeye devam ettik. Halâ da ediyoruz. Ama benim başka hiç kimseyle ilişkim olsun istemiyor. Onun tuttuğu eli bir başkası tutmazmış,onun dokunduğu saça dudağa kimse dokunamazmış falan işte. Ara sıra tartışmalarımız oluyor olmuyor değil. Yani kısacası ne yârdan geçiyor ne de serden hanımlar. Benimle ilgili ne düşünüyor sizce?

beyimiz padişah sanki :)) tutamazmış öpmezmiş dokunamazmış, madem bir gelecek yok ilişkinizde ve ortak kararımız demişsiniz, neden bu çaba o zaman ? belliki öylesine takılıyor. :)

Elinin altında olmanı, ona ait kalmanı istiyor. Ego tamamen. Yedekte tutuyor. Üzgünüm :(

Aynen tatlım sorun da orda gidiyor ayrılıyoruz ama bi süre sonra dayanamayıp ben sen olmayınca yapamıyorum deyip tekrar geliyor
Kararlı olmanız gerek yoksa bunu alışkanlık haline getirir, kabul etmeyin dalga mı geçiyosun lan benimle diyip kesip atıcaksın oyuncak mı bu, sonra ya ayrılmıcak yada gitti mi dönemeyeceğini bilecek yani bu ne

Kararlı olmanız gerek yoksa bunu alışkanlık haline getirir, kabul etmeyin dalga mı geçiyosun lan benimle diyip kesip atıcaksın oyuncak mı bu, sonra ya ayrılmıcak yada gitti mi dönemeyeceğini bilecek yani bu ne
Bugün konuştuk bu konuyu akşam yüz yüze bazı zamanlar konuşma şiddetlendi falan bu sefer son artık ben en ufak bi sorunda bidaha bu şekilde seninle olamam tamamen biter dedim

Bugün konuştuk bu konuyu akşam yüz yüze bazı zamanlar konuşma şiddetlendi falan bu sefer son artık ben en ufak bi sorunda bidaha bu şekilde seninle olamam tamamen biter dedim
İyi demişsin bidaha da yaparsa engelle at bıraktığı yerde olma

Ciddi bir şey yok ise,ki her an oluşabilir.Tecrübe olarak nitelendirmeni tavsiye ederim sevmiyorsan da yavaş yavaş elini ayağını çekmeni aynı zamanda.Çünkü kafası karışık bir erkek çok tehlikeli olabiliyor.🙏🏻💐

İyi demişsin bidaha da yaparsa engelle at bıraktığı yerde olma
Aynen öyle işin kötüsü de sürekli dip dibeyiz desem yeridir evlerimiz aynı yerlerde kim ne yapıyor haberi oluyor herşeyden. Mesela canım 2 gün evimin önünde araba olmasın yada odamın ışığını göremesin sürekli evimin etrafında geziyor.

Ciddi bir şey yok ise,ki her an oluşabilir.Tecrübe olarak nitelendirmeni tavsiye ederim sevmiyorsan da yavaş yavaş elini ayağını çekmeni aynı zamanda.Çünkü kafası karışık bir erkek çok tehlikeli olabiliyor.🙏🏻💐
O bana her fırsatta beni sevdiğini söylüyor. Öyle görseniz yakışıklı falan da değil ama önemli olan insanın içinin ısınması diyorlar ya inanmıyordum bu kişiden sonra inandım. Neleri geldi geçti kimsede ondan bulduğum şeyleri bulamadım diyebilirim. İçim farklı birisini kabul etmiyor benim de illaki bi kusur buluyorum bi başkası için.

O bana her fırsatta beni sevdiğini söylüyor. Öyle görseniz yakışıklı falan da değil ama önemli olan insanın içinin ısınması diyorlar ya inanmıyordum bu kişiden sonra inandım. Neleri geldi geçti kimsede ondan bulduğum şeyleri bulamadım diyebilirim. İçim farklı birisini kabul etmiyor benim de illaki bi kusur buluyorum bi başkası için.
Evet anladım dönüş yok canım benim bu bir boşluk olabilir bir hayal olabilir sende önemli bir şeye dokunmuş helal olsun yürekle dokunmak en önemlisi göz ile.Değerse devam gel gitli ilişkiye şuan anlaşılmıyor belki ama en güzel zamanlar 🙏🏻💐

Aynen öyle işin kötüsü de sürekli dip dibeyiz desem yeridir evlerimiz aynı yerlerde kim ne yapıyor haberi oluyor herşeyden. Mesela canım 2 gün evimin önünde araba olmasın yada odamın ışığını göremesin sürekli evimin etrafında geziyor.
Hımm ağır bir ergenlik geçiriyor olabilir

Evet anladım dönüş yok canım benim bu bir boşluk olabilir bir hayal olabilir sende önemli bir şeye dokunmuş helal olsun yürekle dokunmak en önemlisi göz ile.Değerse devam gel gitli ilişkiye şuan anlaşılmıyor belki ama en güzel zamanlar 🙏🏻💐
Allah’ın da işine karışmak olmaz dimi kimin nasibi kim bilemeyiz herhalde 😊
Bu arada gerçekten anlamlı ve açıklamalı yorumlar yapıyorsun çok teşekkür ederim 😍💐

Allah’ın da işine karışmak olmaz dimi kimin nasibi kim bilemeyiz herhalde 😊
Bu arada gerçekten anlamlı ve açıklamalı yorumlar yapıyorsun çok teşekkür ederim 😍💐
Bende de öyle oldu o yüzden dönüş yok diyorum o kadar güzel birşey yani 😊 rica ederim biz bizeyiz şurda, hiç olmazdı kafa dağılır 🙏🏻💐

Back
X