• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşım neden böyle?

standartfit

başlangıç:107 güncel:87 hedef:70
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2018
318
221
103
aramız güzel çok iyi anlaşan bi çiftiz arada tartışsakta. ben aklıma geldikçe onun hakkında sosyal medyada güzel yazılar paylaşırım o da okuyup rtler hoşuna gider ama o benim için yapmıyo bir yıl oldu ilk kez neden yapmıyosun dedim yazmayı sevmiyorum dedi daha önceden en azından baş harfimi koy demiştim yapıcam dedi ama hala yapmadı fotoğrafımızı bir kez paylaştı küsünce kaldırmıştı bida da paylaşmadı ben de sözünü etmiyorum hiç. her sorunda yanımda sevdiğine de eminim bazen gösteriyo ama çoğunlukla bu tarz şeylerde geri duruyo neden böyle? 27 yaşında burcu da başak. böyle yaşayan var mı normal mi anormal mi bu durum? ayrılmalı mıyım?

aramız güzel çok iyi anlaşan bi çiftiz arada tartışsakta. ben aklıma geldikçe onun hakkında sosyal medyada güzel yazılar paylaşırım o da okuyup rtler hoşuna gider ama o benim için yapmıyo bir yıl oldu ilk kez neden yapmıyosun dedim yazmayı sevmiyorum dedi daha önceden en azından baş harfimi koy demiştim yapıcam dedi ama hala yapmadı fotoğrafımızı bir kez paylaştı küsünce kaldırmıştı bida da paylaşmadı ben de sözünü etmiyorum hiç. her sorunda yanımda sevdiğine de eminim bazen gösteriyo ama çoğunlukla bu tarz şeylerde geri duruyo neden böyle? 27 yaşında burcu da başak. böyle yaşayan var mı normal mi anormal mi bu durum? ayrılmalı mıyım?
Başak Burcu ise biraz kapalı kutudur ve takıntılıdır belki bir olay yaşanmıştır birini paylaşmıştır ve kötü olmuştur sonra şimdi sizi de paylaşmak istemez ya da paylaşım yapmayı sosyal medya da çok paylaşmayı sevmiyordur size olan sevgisinden emiseniz gösterişi boşverin bence hem nazar değmez

Ayrılmalı mıyım derken? Böyle birşey için ayrılmayı düşünüyorsanız aranızdaki ilişki pekte kuvvetli değil herhalde.
Yapısı öyledir yani herşeyin içinde birşey aramaya gerek yok, bende sevmem güzel sözmüş bilmemneymis. Ne gerek var illa aşkınızı insanlara kanıtlamak zorundamısınız?

Ayrılmalı mıyım derken? Böyle birşey için ayrılmayı düşünüyorsanız aranızdaki ilişki pekte kuvvetli değil herhalde.
Yapısı öyledir yani herşeyin içinde birşey aramaya gerek yok, bende sevmem güzel sözmüş bilmemneymis. Ne gerek var illa aşkınızı insanlara kanıtlamak zorundamısınız?
bazen insan sevildiğini duymak istiyo gösterilsin istiyo bu tarz yollarla. ben bazen bu ilişkide çok yoruluyorum kendimi yalnız hissediyorum arkadaşın dediği gibi başak kapalı kutudur' gerçekten doğru bi de aile yapısından dolayı da böyle sanırım sevgiyi göstermeyi bilmiyo yani bilmemesi eyvallah ben söylüyorum ya da yapıyorum örnek alır belki yapar diye ama yok napcağımı bilmiyorum çok yoruldum 🥺

bazen insan sevildiğini duymak istiyo gösterilsin istiyo bu tarz yollarla. ben bazen bu ilişkide çok yoruluyorum kendimi yalnız hissediyorum arkadaşın dediği gibi başak kapalı kutudur' gerçekten doğru bi de aile yapısından dolayı da böyle sanırım sevgiyi göstermeyi bilmiyo yani bilmemesi eyvallah ben söylüyorum ya da yapıyorum örnek alır belki yapar diye ama yok napcağımı bilmiyorum çok yoruldum 🥺
Genel olarak toprak grubunda öyle, bende toprak grubundan boğa burcuyum (yükselenim de başak), genelde katı görünürüm, sevgimi genelde temas yoluyla gösteririm. Herkesin içinde sevgi gösterisi yapmak çok saçma geliyor. Baş başayken sevgisini hissedebiliyorsanız çokta üstüne gitmeyin derim.

Baş harf veya tarih atabilir eger bu tarz seyleri yapmiyorsa sosyal medyada sakladigi seyler olabilir aldatma gibi dikkatli olun ama fotograf falan her erkek paylasmaz benim esimde beni kiskandigi icin paylasmaz ama tarih ve bas harfim ve yüzük emojisi durur hep wp de zaten sosyal medya kullanmiyoruz

Yav burçla ne ilgisi var hanımlar profile baş harf koymak bence çok gereksiz ne gerek var sevgilinin adını neden yazasın bence sevgiyi gösterme yolu bu değil sosyal medyada seni mutlu edemiyor bu ayrılık sebebi mi ahahahhahahahahahahaha
uzak yaşıyoruz birbirimize ve varlığımı hissettirmesini istiyorum yapmayınca da üzülüyorum neden yapmıyo diye 🥺

Gayet normal, harf falan yazmak istemem ben. Normalde foto atıyo mu? Sen etiketlersen gözükür zaten profilinde de, bir şey sakladığını sanmıyorum. Herkes sevgisini bu yolla göstermiyor, benim eşim harflerimizi falan yazsa hoşuma gitmez mesela, benden yazmamı da istemesini istemem

Neden tanıştığınız sevdiğiniz şekilde birakmiyorsunuz değiştirmeye çalışıyorsunuz anlamıyorum. Başından beri zaten bellidir bu adamın neler yapıp yapmayacağı sen şarkılar siirler yazan isteseydin öyle birine aşık olurdun

Neden tanıştığınız sevdiğiniz şekilde birakmiyorsunuz değiştirmeye çalışıyorsunuz anlamıyorum. Başından beri zaten bellidir bu adamın neler yapıp yapmayacağı sen şarkılar siirler yazan isteseydin öyle birine aşık olurdun

Benimki de başlarda foto paylaşmıyordu ailesine tanıştırdı hikayeye koymaya başladı ben hiç paylaş demedim akrabası çoksa profilinde ondan da olabilir
haklısınız galiba ben abarttım değil mi paylaşmasını isteyerek? yani varlığım belli olsun istemiştim

Bu tür şeyler bana çok saçma geliyor yok baş harfimi yaz, fotoğrafımızı paylaş. Ben bugüne kadar hiç bu tür şeyler yapmadım aynı şekilde sevgilimde yapmadı böyle eften püften şeylerden ilişki bitirilir mi? Önemli olan sizin aranızdaki sevgi bağı sosyal medyaya yansıttığınız vıcık vıcık sevgi dolu yazılar görseller değil. Bu tür şeyler bana inandırıcı gelmiyor. Önemli olan sevgiyi hissettirebilmek.

Aramız çok iyi, çok iyi anlaşan bi çiftiz diye giriş yapmışsın konuya, burada da çok yoruldum diyorsun, sence de çelişki yok mu?

Paylasim sevmiyorsa ok, ama o potansiyel varken paylasmiyorsa sevmiyordur bence. Ayrica bu isler oyle kaktirarak olacak seyler degil

Benim eşim de yapmıyor listem erkek dolu seni paylaşıp ne yapacağım sen beni paylaş diyor. Acaba kendini kızlara mı göstermek istiyor :( Hemen ayrılmalıyım

27 yaş için fazla geliyor Esine...
Çocukça ve komik buluyor muhtemelen içten içe.
Seni üzmemek adına da sevmiyorum diyerek gecistiriyor.
Ayrıca kocası hakkinda sosyal medya üzerinden neden güzel yazılar yazar ki bir kadın.
Adam her akşam evde zaten,direkt söylesen ya.
Ben kocana hak veriyorum,adamın karısı hakkında sosyal medya üzerinden paylaşım yapmasına gerek yok.
Ha evde de bir güzel söz yok,özel gunlerimizi animsamaz,koltuğu oturur tv'yi açar ve dunyayi unutur diyorsan o ayrı..
Sırf sosyal medya üzerinden paylaşım yapmadığı için Ayrılacaksan da hiç surma 🤔 tvb tvb

Back
X