- 28 Aralık 2020
- 64
- 37
- 38
- 29
- Konu Sahibi yoluzunbenyorgun
Merhaba birbirinden güzel ve değerli ablalarım kardeşlerim. Ben 25 yaşımdayım ve 2,5 yıllık evliliğe giden bir ilişkim var. Erkek arkadaşımla birbirimizi çok seviyoruz bu yaz da nasip olursa nişanlanmayı düşünüyoruz. Ailesi haricinde genelde pek sorunumuz olmaz belki ailesi de sorunumuz değildir belki ben kendi ailemle yaşayıp tatmin olamadığım duygulardan dolayı bu aileyi çok kafama takıyorumdur ama soracağım soru bu değil... bazen erkek arkadaşımla aynı ev ortamında onların evinde baş başa buluşma imkanı sağlıyoruz ve bi yerden sonra onun sıkıldığını düşünüyorum. Benim kendi ailemde ne kadar sorunlar olsa da babam hiç annemi yanından ayırmak istemezdi sizce bu zamanla oluşacak bir bağ mı? Evlilik tabi ki bir Zafer değil ama evlilik hayatı benim için çok önemli çok huzurlu ve bağlı olmak istiyorum. Bugün fazladan 1-2 saat daha geçirip beraber yemek yiyip tv izleyebilecekken benim teklifim üzerine( acaba benden bunaldı mı diye düşünerek kendim teklif ettim beni Eve bırakmasını) beni eve bıraktı. Şimdi eve geldim ve canım sıkıldı. Onunla çok mutluyum birçok konuda çok iyi anlaşıyoruz. Acaba ben mi alınganlık yapıyorum? Eşleriniz zamanla sizinle zaman geçirmeyi daha çok sevdiler mi? Şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim. Kendimi yanlış ifade ettiğim bi nokta olmuşsa da kusura bakmayın lütfen.