L lale1313 Üye Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi lale1313 #1 erkek arkadaşım benden çok fazla çekiniyor, buluşmaya bile gelmiyo o derece ne yapmam gerek acil yardım
erkek arkadaşım benden çok fazla çekiniyor, buluşmaya bile gelmiyo o derece ne yapmam gerek acil yardım
-jelibon- Güzel şeyler olsun :) Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi lale1313 #2 çekindiğinden emin misin
-jelibon- Güzel şeyler olsun :) Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi lale1313 #4 buluşmaya bile gelemeyecek kadar??? bu işte bi gariplik olmasın? siz nasıl tanıştınız?
L lale1313 Üye Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi lale1313 #5 okulda tanıştık hiç görmediğim biri değil ama benden çok çekiniyomuş
-jelibon- Güzel şeyler olsun :) Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi lale1313 #6 Kusra bakma bana çok tuhaf geldi. Siz birliktesiniz erkek arkadaşım dediğine göre.... daha nesinden çekiniyor anlayamadım?
Kusra bakma bana çok tuhaf geldi. Siz birliktesiniz erkek arkadaşım dediğine göre.... daha nesinden çekiniyor anlayamadım?
Laale Aşikârdır Zat-ı Hak Pro Üye 11 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi lale1313 #7 lale1313 .!.: erkek arkadaşım benden çok fazla çekiniyor, buluşmaya bile gelmiyo o derece ne yapmam gerek acil yardım Genişletmek için tıkla... Ayrılman lazım. Yalancı bir adamla ne yapacan ki? Yoook doğruyu söylüyorsa da adamın üzerine atlayacaksın ki çekingenliğini anca öyle aşar.
lale1313 .!.: erkek arkadaşım benden çok fazla çekiniyor, buluşmaya bile gelmiyo o derece ne yapmam gerek acil yardım Genişletmek için tıkla... Ayrılman lazım. Yalancı bir adamla ne yapacan ki? Yoook doğruyu söylüyorsa da adamın üzerine atlayacaksın ki çekingenliğini anca öyle aşar.
goooglee Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi lale1313 #8 lale1313 .!.: erkek arkadaşım benden çok fazla çekiniyor, buluşmaya bile gelmiyo o derece ne yapmam gerek acil yardım Genişletmek için tıkla... Ona erkek arkadas deniyor mu bilemedim Bulusmuyorsaniz nasil erkek arkadsin oluyor?
lale1313 .!.: erkek arkadaşım benden çok fazla çekiniyor, buluşmaya bile gelmiyo o derece ne yapmam gerek acil yardım Genişletmek için tıkla... Ona erkek arkadas deniyor mu bilemedim Bulusmuyorsaniz nasil erkek arkadsin oluyor?
bokeyl Üye Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi lale1313 #9 belki cebinde parası yoktur.
pembebogurtlen91 Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi lale1313 #10 bu zamanda öyle erkek olduğuna inanmak güç yalan mı atıyor ki acaba çekiniyorum ayağına
pinkstrap Nirvana Pro Üye 11 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi lale1313 #11 Senden bu kadar çekinmesi için, yaşının epey küçük olması lazım. Onu da zamanla aşar sen birşey yapamazsın, hiç sevgilisi olmamış sanırım.
Senden bu kadar çekinmesi için, yaşının epey küçük olması lazım. Onu da zamanla aşar sen birşey yapamazsın, hiç sevgilisi olmamış sanırım.