• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek annelerinin de sayfası bu olsun

günaydın rüyanaz çay için teşekkürler senen bugün ikinci çayım çok teşekkürler

ben şimdiden kutlayım o zaman
pasta0xz.png
biraz şans biraz sevgi ve biraz sabır birer parça zaman ve başarı memnuniyetide eklersek malzemelerin hepsini kariştırıp senin için uzun vedileklerinin gerçekleştiği birhayat pastası yapabiliriz sanırım...Nice mutlu yıllara

Kızının doğum günü kutlu olsun gül24. Allah uzun, sağlıklı ,mutlu bir ömür geçirmesini nice doğum günleri kutlamasını nasip etsin.

ayşegülcüm nasılsın canım ya bir şey soracam bu takvimi bizmi
günün ve ayin belirliyoruz yanı her gün deyışecekmi benimki neden deyişmedi
bir yaş yazması gerekmiyormu bilgin varsa anlatırmisin ne yapmam gerekyor canım
iyi geceler seni ve bebişini öpyorum

merhaba canım yazdığın doğum tarihine göre değişiyor otomatik tarihi kontrol et istersen 1 yaş yazması lazım yada 12 ay yazara.s.

İnek sütünün sakıncaları
İnek sütünün yüksek protein ve mineral içeriği, bebeğin henüz olgunlaşmamış böbreklerine aşırı yük bindirir.
İnek sütü kullanımı, barsak içi kanamalara yol açacaktır. Bu da bebeğin kansız kalmasına (anemi) neden olur.
İnek sütündeki demir, anne sütündekinden farklıdır. Bu iyi emilen bir demir değildir. Bunun sonucunda, demir eksikliği anemisi (kansızlık) ve gelişme geriliği olur.
İnek sütündeki iyot ve çinko miktarları çok az olduğu için, bebeğin zihinsel gelişmesi olumsuz etkilenir.
İnek sütünde D vitamini çok azdır. Bu da raşitizm (kemiklerin düzgün gelişememesi) denilen hastalığa neden olur.
İnek sütü, bebeğin vitamin ihtiyacını karşılayamaz. Bu da büyümede yavaşlamaya neden olur.
Esansiyel yağ asitleri açısından çok fakir olduğu için beyin ve göz gelişimi geri kalır.
İnek sütü alan bebekler, daha fazla mineral almalarından dolayı, "susuz kalma" diye tabir edilen dehidratasyona yatkın olmaktadır.
En önemli sakıncalardan biri de, inek sütü ile beslenen bebeklerde allerji riskinin çok daha fazla olmasıdır.

selam kızlar benim oğluşumda dördüncü ayına girmek üzere, benim hayatımın anlamı, yaşama sevincim,hayatımda sahip olduğum en güzel varlık, allah'ım iyiki onu bana göndermiş. mucizem benim. ne desem ne yazsam sanki az söylemişşim gibi geliyor. gerçi siz annelere bu duyguyu anlatmama gerek bile yok duygularımı sizlerden daha iyi kim anlayabilirki.

slm benim bebişim de henüz 1 aylık daha gaz sorunumuzu çözemedik.bana rahat vermese de o benim dünyam.o benim eymen can ıııım.

slm benim bebişim de henüz 1 aylık daha gaz sorunumuzu çözemedik.bana rahat vermese de o benim dünyam.o benim eymen can ıııım.

hoşgeldin hayatım Allah sana bağışlasın bebeğini uzun ömürler versin, yediklerine içtiklerine çok dikkat et sütünden ona geçer gaz yapar kuzuna a.s.

Back
X