Erkek aileleri neden böyle ve benim sınavım

Çünkü onların gözünde o ev sizin değil, biricik oğluşlarının evi. Hadsiz, düşüncesiz insan çook. Bunu da kv kp olunca saklayamıyorlar.
Ben de 1 aylık evliydim, kahvaltıya ayrı akşam yemeğine ayrı sülalelerini toplar getirirlerdi.
Sizin kocanız hesap, benimki de bana "ben karışmam, gereken cevabı sen ver" der kenara çekilirdi. Ben bir iki kendimi korudum diye kötü gelin oldum, yetmedi bana böyle söyleyen erkek müsvettesi geçti karşıma "ailemi sana ezdirmem" dedi.
O yüzden, kendi kendini koru. Kocana dahi fırsat verme. Görümcen eşyanı mı aldı? Kaynanaya gittiğinde, git dolabından geri al. O gelince de odaları kitle. Mendebur.

Adam görüşmek istesin sorun değil. Geldiğinde de hizmetini ederim ama 1.5 aylık evliyim henüz. Ve çalışıyorum düzen oturtamadım misafir ağırlamak ta zorlanıyorum. Yakın arkadaşım dahi bu süreçte telefonla aramıyor. Ben aradım rahatsız etmek istemiyorum yeni evlisin daha dedi.
Saygı bekliyorum sadece okadar. Bi düzen kurayım gelsin istediği kadar.
Kişisel alanımı ihmal edenlerle görüşmemek istememem yeterli sebeb bence

Net Bi şekilde söyledim çekmecelerimin karıştırılması dan hoşlanmam diye ama inada yapıyor galiba

ayy bunları duydukça insan ürküyor.Eş ailesi ile görüşmek istemiyorum ne demek ya? Ağaç kovundan mı çıktı bu adam? evlenince kendi ailesini silenler,eşinin ailesini silmesini isteyenler ne kafa acaba? ayrıca kendi malını bile kardeşinden esirgyen birisi için çok şaşırmamak lazım.görümcene kızabilirsin,odanı kilitle o geldiğinde.yarın birgün sizin çocuğunuz olduğunda gelinde sizin için eş ailesi ile görüşmek istemiyorum der inşallah

Kalmıyorlar. Kp niyetleniyor. Adam sabırsızlıkla oğlum evlensinde evinden çıkmayayım psikolojisinde imiş galiba. Anneme anlatınca evladının evi günah yüz vermemezlik etme diyor. Yapım değil evime gelene surat asayım yapmam zaten ama oğlu düğünü tek başına yaptı evimizi dizwrken tek çivi çakmadı herşeyi babam yaptı. Kp de babama senin elinden geliyor o yüzden karışmıyorum dedi. Faydası olmadı ama şimdi oğlunun evimi oluyor. Ha gelsin tamam ama biraz düzen oturtayım öyle gelsin.
Görümce kalmak istedi geldiğinde kv izin vermedi dershanen var dedi

Görüşmeyin o zaman eşinize deyin ki aileni hayatımda istemiyorum. Bu kadar kolay evlendiğiniz insanın ailesini yok sayma kafasına ulaşmak.

Yeni evlisiniz baştan, uygun bir şekilde rahatsızlıklarınızı dile getirmek hakkınız ama görüşmek istememeyi hiçbir zaman anlayamayacağım.

Son düzenleme:
4 ay değil 1.5 aydır evliyim. 4 kez geldiler yanlış okumuşsunuz. Ben hoşlanmıyorum eşyalarımın kullanılmasından. Ben alayım para harcayayım ama kız kardeşim kullansın.brn ona kız kardeş isem oda bana kız kardeş. Sömürdü yıllarca beni. Ped alırdım Bi daha ki ay bulutu olsun diye, habersiz dolabımdan alıyordu kaç kez zor durumda kaldım.

Bizimde ailemiz var topraktan bitmedik. Ama ne diyorum benim annem yeni evlisin erken daha diyen insan. Esirgemeden evlenin ne kadar saçma cümle.

Kapıyı kitleyin.
Hırkayı giyip giderken çıkarıp ver demeliydiniz

Böyle tepki verenler galiba geline yük olmaktan tadını kaçırmaktan başka işe yaramayan erkek aileleri galiba. Bizimde gelinimiz var ama ayarında gider oturur kalkar geliriz. Benim kardeşimden malımı esirgememe laf edip bana beddua etmek. Karakteriniz çift taraflı galiba

Kapıyı kitleyin.
Hırkayı giyip giderken çıkarıp ver demeliydiniz
Diyemedim. Eşime dedim git al diye de oda isteyemedi galiba. Kapıyı kikştleyeceğim de ayıp mı olur diye çekiniyorum. Koskaca kız

Yaşayan bilirmiş. Teşekkür ederim derdim tam olarak ta bu. Diğer görümcem eşimle haber yollamış geleceğiz diye bende tamam evi temizleyeyim haber veririm dedim. Eşim söylemiş haber vereceğiz diye eşm aradı akşam ablamgil gelecek haberin olsun diye. Bende uyuz oldum sesleyecem dedim bekle Bi

Bizde yapmadık. Abim 6 yıldır evli değil yatak odası buzdolabını bile bir kez açmadım. Karşımdaki insandan bunu beklemem doğal değilmi.

Ara Görümceni abla bugün müsait değilim sizi yarın alayım de. Ben misafirimi güzel ağırlamak isterim de.
Bir zahmet anlasınlar evin hanımına sorulur"müsait misin? " diye. Sevgili kardeşi mi ağırlayacak acaba ona söylüyor.
Çok doluyum kusura bakma, o kadar çok hakkımı yediler ki, boşanmak için gün sayıyorum.
Sen sakin ve kurnaz bi üslupla hallet işini. Ben beceremedim yılan olmayı.

Görüşmemek biraz abartı olur ama görümceyi sertçe uyarın eşyalarınızı almaması için

Yatak odanızın kapısını kitleyin kaç yaşına gelmiş kız mahrem bilmiyorsa bu sizin sorununuz değil sertçe uyarın yatak odama girme diye kardeşin içinde aynı şey geçerli tabi

Kilitle yatak odanı benim elimin kızıda isteği bitmezdi aynı bi adayız bide bi patladım sonunda şimdi haftada bir gelir kızımı sever gider. Bu devirde susmiycaksım kim olursa olsun haklıysan konuşmak en iyi yol

Konunun neredeyse tamamını şımarıklık olarak gördüm.
Zamanında kendi kardeşimizden de yok makyaj malzememi alıyordu falan diye şikayet etmişsiniz, şimdi görümce hırkamı giydi. Alt tarafı hırka ve karşınızdaki 17 yaşında. Hayır yani, ömrü billah hayatınızda olacak insanlarla bu tarz muhabbetlere girmek çok garip geliyor bana.
Kv kp biraz çok gelmiş evet. Öyle denk geliyor olabilir mi? Eşimin ailesi ile bir hafta 3 kere görüşsek, sonraki 6 ay görüşemeyebiliyoruz. Iş güç hastalık vs öyle denk gelmiş olmasın? Ki bu yine görüşmemek için sebep falan değil, eşiniz aklı selim insansa bunu kabul etmez, ederse de kaybeden yine siz olursunuz.
Evliliğin başında ağırlığınızı koymanız gerektiğini düşünüyorsunuz muhtemelen ama izlediğiniz yol doğru değil. Yani kendi kız kardeşinize kapı kilitlemiyorsanız görümce ye de yapmamalısınız.

Şimdiden söyleyeyim, tek çocuk olduğum için erkek kardeşim falan yok üstüne erkek çocuğum da yok yani erkek ailesi olamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…