Erkeinizi kendinize delice ak etmek

ilk iki hafta içinde sebepsizde terk et deli gibi aşık olur demişti bi arkadaş...kocasına aynını yapmış..bilmem artık herkese olur musempatiksalakcinni

bi defa insan neyse odur taklit yapmak olduğumdan farklı görünmek bana göre değil kalıplara sokmak falan beni ben olduğum için sevmeli biri sevmiyosada uğraşamam yani hem eğer sen olduğundan farklı davranırsan o aşık olsun diye o zman ilerde değişiceksin doğal olarak o ise aşık olduğu kadını isticek o yüzden sevene hay hay sevmeyene bye bye

bu işlerin taktiklerlke basit oyunlarla olmayacağını insanlar nedense anlamıyor, elde edilebilecek tek sonuç kısa süreli bir yarar olur o da bir zararın öncüsü olabilir.

işimiz gücümüz ne yapsakta delice aşık etsek-tatlicadiarzu-
bir erkek aşık olucaksa sebep aramaz..isterse leş koksun,dişlerini bile fırçalamasın,yada dünya çirkini olsun,cadılar kraliçesi olsunsempatiksalakcinni
sevdiyse bitti
bu biz kadınlar içinde aynı..aşk öyle ince bir çizgiki...:hulya:
aman şunu yapmıyım,benden soğur,ay şunu yapıyım beni daha çok sever:asigim:-tatlicadiarzu-gibi düşünceler bana göre saçmadır..
keşke bütün sevgiler karşılıklı olsa..ama bir erkek aşık değil,sezorla olucak iş değildir buyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…