Erkeğinizin En Anlamsız Kıskançlığı

yaşıt olan erkek akrabalarımla samimi olmamı kıskanıyo......
he bi de onunla kafede otururken niye onun yüzüne diil de arkaya bakmışım arkada ne varmış :)
bi daha oraya götürmedi
valla farkında diildim..

Aman benim kocem tam manyak he!!!
Kıskanacak adam yok sanki de ilginç erkekleri kıskanır..:mymeka:
Örnek: Özcan Deniz,Kıvanç Tatlıtuğ,Fatih Terim,Arda Turan,son dönemlerde de Sarp Levendoğlu:asigim:

benimkide 9 yaşındaki öğrencimi ciddi ciddi kıskanmıştı
halada nefret eder ondan :roflol:

arızalanan internet için gelen teknik servis elemanından çocuk benden rahat 10 yaş küçüktür:1shok:

benim küp kafada, 3 yaşında bi akrabamız var çok seviom onu, gelip bana şirinlik yapıyo oda, öpüyo beni falan kızıyo çocuğa ve kendisi yanımda olamadığı zaman o bebek yanımda olduğu için onu kıskanıyo. Allah akıl fikir versin. bide erkek kuaförümden kıskanıyo gözü tutmamış:)))))
sayacak olursak ohoooooo sayfalar yetmez heheheh:))

benimkide havuza girmeme izin vermiyo
antalyaya denize gidiyoruz
ama burada sadece bayanlara ozel havuza gitmeme izin vermiyo
beni cildirtiyo
gerekcede yok

Anlamsız kıskançlığı olmadı hiç....Çünkü bende cok kıskancım :mymeka:
Empati kur bana yapılsa benim başıma gelse dediği zaman bitiyor olay:nazar:
Onu cok seviyorum:asigim:a.s.
:nazar:

KISA VE ÖZ BİZ BİRBİRİMİZİ KISKANIYORUZ YETERLİMİ AÇIKLAYICI OLDUMU KUZUM Şeniz

benimki her daim kıskanç=)

ama en çok benim yaşıtım olan akrabalarımdan kıskanıyoru (erkek yani)
halbuki kaç kere diyorum bizde öyle sizin gibi akraba evlilikleri yok diye

ama onlarda böyle bi gelenek olduğu iiçin bn o akrabalarına gittiği zaman kıskanıyorum :S

Hiç unutmam: Kredi kartımı iptal ettirmek için banka müşteri temsilcisini aradım.Eşim de yanımda tabii....Müşteri temsilcisi erkek tahmin ettiğiniz üzre... Kartı kapat
tırmamak için çok dil döker ya bu müşteri temsilcileri hani, kibar kibar konuşurlar bir de.... Deli gibi kıskandı yaaaa................Niye uzatmışım, niye hemen kapatmamışım.Ciddi surat yaptı,konuşmadı bir süre..:eek:klava:

hangisini sayayım be ablam ahhhhhhhhhhh -tatlicadiarzu-
yok pek olmaz öyle anlamsız kıskançlığı ama ben de çok kıskanırım belki de o yüzden onun da yaptıkları bana anlamsız gelmiyo sırnaşık şey

Kızlar kıskanılmak nasıl bi duygu yaw benim odun hiç kıskanmazdı :mymeka:kafamçokkarıştı
Ben çok kıskançtım belli etmeyeceğim diye çatlıyordum resmen. O da bazen anlardı ne zaman kıskanılcak bir durum olsa gözlerimin içine bakardı. Onun benim için kıskançlık yapacağı zamanda doğal böyle şeyler ben kıskanmam derdi yaaaa :mymeka::mymeka: Orta seviyeli azcık da olsa kıskançlık olcak... :nazar:
Kıskanılmanın değerini bilin kaydirigubbakcemile3

sevgilim çok kıskançtır ama belli etmemesi taraftarıyım naniknanik
bugün dans kursuna yazılcam diye bi tartışma daha çıktı kötükedihüso
ama ben giderim :kızgın:
ben ondan izin almam ama o benden izin alsın sositososito

herşeyden kıskanır yaş farkı olmaksızın neredeyse tüm erkeklerden..

çarşıda yanımdan geçerken çarpanlardan..

mağazadaki çalışan erkek ise...

bu sene yemek aşçılık kursuna yazılmak istedim sınıfta 2-3 erkek var diye ki yaşıtım değiller istemei gitmemi...

internette üye oluğum sitede erkk varsa deli olur..

çok kıskançtır benim aşkım.. bende öyleee ama mutluyuz geçinip gidiyooruz:)

Eşime sırf maç izlemesin diye bir kaç kere kaleci Volkan'dan (işte iyi kaleci fenerbahçe tv de onunla ilgili program izledim vs.) bahsettim kıskançlıktan maçtan vazgeçti kalede Volkan varsa izlemiyor maçları ama elimde patladı Volkan ayrılıyor Fenebahçeden artık asla yedekte olmayan yeni bir futbolcu bulmam gerekecek kusura bakma aşkııım:asigim:

blog yazıyorum..
onu kıskandı,beni çok şaşırttı..
normalde oldukça kontrollü ve sakin bir adamdır..

Eskiden ben çok kızardım aman be bunuda mı kıskanıyorsun dediğim ve kavga ettiğimiz çok durum olmuştur ama artık dediği herşeyi dinliyorum çünkü bugüne kadar söylediği her kişi hakikaten dediği gibi çıktı üzülen ben oldum ama hiçbir zaman ben demiştim demedi. Yine ara ara şu kişiyle fazla samimi olma dikkat et filan diyor ama bu sefer dinliyorum çünkü hep söyledikleri doğru çıktı belkide bu benim şansıma diyebilirim.

benim eşimdee mematiyii kıskandıı
tom cruse ve bradd pitt
oysaa onlarr artizz
bendee gözekk

X