Erkeğiniz Göbekli mi olmalı, Göbeksiz mi, yoksa siz Göbekten iğrenenlerden misiniz?

Erkegını nasıl olmalııı yada nasıl:)

• Ankete Katılan
    45
  • Anket Kapalı .
Bence hiç önemi yok.Ben 50 kiloyum boyum 160 ,sevgilim 90 kilo göbekli çok da tatlı duruyor.Sağlığı için zayıflamasını istiyorum ama yanlış anlar diye diyemiyorum.onu üzmek istemiyorum.Çünkü göbeğine çok takıyor.Sizce onu kırmadan nasıl söyleyebilirim?

ben nefret ederim göbekten, iğrenirim...eşimde göbekli değil allahtan oldukça fit :)

Bence sağlıkla ilgili risklerine vurgu yaparak söyleyebilirsin. Göbek ve bel çevresindeki kilo çok sağlıksız ve tehlikeli özellikle kalp için...erkeklerinde kalp krizine daha yatkın olduğunu düşünürsek büyük risk altında zaten. Bunları güzelce açıkla ben sana destek olurum de, atıyorum bir ayda şu kadar kilo diye bir hedef koyarsınız...oyun gibi beraber uygulayabilirsiniz.

Eşimle ilk tanıştığımızda göbeği yoktu ilişkimizle birlikte oda büyüdü
ama olsun ben onu her haliyle çooook seviyorum
hem eşim 192 lerin üstünde boyu azıcık ta göbeği olsun ne olur sanki

zayıf erkeği sevmiyorum,azcık göbeği var ama normal bence gayet de sevimli duruyor ama sonra ne kadar sevimsizleşir bilemem

ben yemek yesem azcık çıksa kilo mu aldın göbeğin cıkmıs der kötü niyetle deil tabi
onun her daim göbüşü var ama ben bişi demiyorum seviyorum göbişini çünkü onu seviyorum:)

Bence uzun boyluysa çok zayıf olmasın hafif göbeği olsun ama abarmasın şişman değilde yapılı yani :)

ben çok zayıfım diye midir bilmem hep kilo aldırma hırsındayım karşımdakilere :)
ewt ewt başardım o artık göbekli bir sevgili :)

Erkek dediğin biraz yapılı olmalı. Öyle cok kastan bahsetmiyorum. Yani biraz kilolu olmalı cok değil. Öyle zayıf incecik erkekleri beğenmiyorum ben hoşuma gitmiyo. Tombulda olmıycak tabi. Normal ve hafif göbekli

Erkek biraz iri yapılı olmalı ama kesinlikle göbeksiz.Göbekten nefret ederim erkekte de kadında da göbek çok itici duruyor.Cılız erkekte çok itici gelir bana...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…