Erkeğiniz Göbekli mi olmalı, Göbeksiz mi, yoksa siz Göbekten iğrenenlerden misiniz?

Erkegını nasıl olmalııı yada nasıl:)

• Ankete Katılan
    45
  • Anket Kapalı .
Göbekli adamı severim ben... çirkin olamayacak ama ğöbeği....şakkıdı

Eşimde var göbek azcık ama ben onu öle çok seviorm çok yakışıo. Zaten boyu 1.92 futbolda oynuo ideal bir göbiş.

Cok az bir göbisi var:) Ben rahatsiz degilim ama o cok rahatsiz bu durumdan. Dis görünümüne cok önem veriyor pasa hazretleri:) Üstelik belli bile degil göbegi, fizigi cok düzgün, ama gelde anlat.

göbekli severim ben :))))
ay manyakmiyim acaba ama zayıf bir bayanla göbekli bir erkek gördüm mü daha hoşuma gidiyo :))
bende zayıf sayılırım sevgilimde göbekli..onun o heybeti bana güven veriyo neden bilmiyorum :)))
sapikmiyim psikopatmiyim neyim :))))

sevdiceğimin göbişi var biraz ama ben bayılıyorum ona
o göbüşü eritirsen senle hiç konuşmam dedim
o da sağolsun eritmemek için elinden geleni yapıyo(tabi işine geliyo) kaydirigubbakcemile3

Anket kapanmış bile ama yazmak istedim. Ben normalde göbek sevmezdim (kendimde azcık balıketli olmama rağmen). Ama "O" karşıma çıkınca bütün herşey değişti. İlk tanıştığımızda gayet de kiloluydu ama gözüm görmedi bile. Yanımda olması, birbirimizi seviyor olmamız herşeyi değiştirmişti. Fakat tabi ki her rüyanın bir sonu var. Şimdi belki başkasının kollarındadır

yaşı kaç olursa olsun göbek önden gitsin asla ama asla istemem..tam formunda olup fiziği beni çok etkilemeli..yaşlanınca özellikle..yaş gençken bakmak kendine kolay:))sonra o göbeği eritmek için yardımmı isticez hep:)):92:

aa kapanmışmı??benide şaşırttınız şimdi bende yeni yazdımda:)

aşkımın göbişi vardı ve çok yakışırdı ona

Ne farkeder yahu ben sevdikten sonra, görüntüyle aşk olmaz o anca heyecan olur

Zayıfkende severdim, şimdi göbüşü var yine seviyorum her halini yakıştırıyorum ona
Ama göbüşlü hali daha sevimli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…