Erkegin 5 yas kucuk olmasi ilerde sorun olur mu? Sirf bu yuzden bir turlu evet diyemiyorum herkes kötü senaryolar anlatiyor. Yaslanirsin birakir gider, cevresi degisir yasitlarindan birini sever senden vazgecer vs... ama olgun biri ve ne yaparsam yapayım vazgeçmiyor evlilik niyetiyle baslayalim istiyor
Yas farki bun kadar onemli degil bence
Olgunsa senin icin etrafa ne bakıyorsun.bir aile dostumuz kadinin buyuk oldugu ev daha bereketli olur derdi hep :)
Sen sevmissin Bosver bunlari
Erkegin 5 yas kucuk olmasi ilerde sorun olur mu? Sirf bu yuzden bir turlu evet diyemiyorum herkes kötü senaryolar anlatiyor. Yaslanirsin birakir gider, cevresi degisir yasitlarindan birini sever senden vazgecer vs... ama olgun biri ve ne yaparsam yapayım vazgeçmiyor evlilik niyetiyle baslayalim istiyor
Canım aslında sorun olmaz ama erkekler kadınlara göre her zaman daha diri kalıyo yani eger bn her yasta bakımlı güzel olabilîrim yaş farkını belli etmem diyosan sıkıntı değil
Ben küçük gösteriyorum. Yaslarimizi soylemesek bizi yasit saniyorlar ama yasimizi bilenler cok olumsuz bakip benide etkiliyor korkutuyor. Ozellikle de ailem
Bizim millet bayilir en kotu ihtimali dillendirmeye. Sanki buyuk olan erkek aldatmiyor, asla yari yolda birakmiyor. Ya da yaslanacagimizin garantisi var...
Seviyorsaniz, inaniyorsaniz takmayin millettin kurgularini... Kadin erken cokerde hikaye; kimin genetigi daha kotu, kim kendine bakmiyorsa o daha "olgun" gozukur gecen her yilla.
bende 1 yaş büyüğüm sevgilimden yaşla ilgili genelde ben sorun yapıyorum kendisi memnun yani seni taşıyacak olgunluktaysa yanına da yakıştırıyorsan ve küçük gösteriyorum diyorsun zaten bakımlı bir hatunsan neden sorun olsun ki ?