Erkeğin iki kaşığından birini kirmalı mı?

Doğru yoldasınız sürekli krediye sokun ki kimseye yediremesin..yaptıkları yeter bence fazla bile..memleketteki evi satın almayın sakın gidin başka yerden alın ortak mala girmeyin kime satarsa satsın abisi..siz keyfinize bakın..krediden kurtarmayın eşinizin yakasını

Ben de tam bunu soracaktim ki siz sormussunuz. Bende mi tuhaflik var diye dusundum konuyu okuyunca ben o kadar birikim yapamiyorum da. Ne zaman azicik biriktirsem birseyler cikiyor, biriktirdigim de gidiyor.

Hep birşeyler çıkıyor dediğiniz için sormak istedim
Zekatlarınızı düzenli veriyor musunuz
Ya da sadaka verir misiniz
İhtiyaç sahiplerinin ihtiyacına katkıda bulunmaya çalışır mısınız ? Bunlar beladan koruyan , parayı da bereketlendiren şeyler , yazmak istedim

Mesajları okuyorum bu limoncu diyorum bakıyorum sensin kardeşim yazsa tanımam valla kız

Evet veriyorum. Zekat verecek durumum yok. Ben bosanmis bir anneyim. Sadaka surekli veriyorum. Aileme destek oluyorum. Biriktirdigim daha cok oraya gidiyor. Onlar her sıkıştığinda biriktirdigimi onlara gonderiyorum.

Aşk olsun ya ilk kez yorum yaptım ve kötü bir şey de demedim canım sen bana göre daha gözü aciksin hakkını savunuyorsun hoşuma gidiyor kötü bir durum yok
bizde anamızdan böyle kötü dogmadık :))) her gelin gibi ilk seneler ayy kocam ayy evliligim diyen şapsallardandım ama allahtan gözüm cabuk acıldıdıa ne mal olduklarını anladım
düsün bide bunları arkada ailem yok koca anasını tutuyo böyle tiplerle ugrasa ugraya geldim bu gunlere yok ben altın saklıyomusun paraa atıyormusun kenara eee atıcam tabi sokaktamı kalıcam basıam bisey gelse

kocam ilk zamanlar babasından 5 bin alıyosa yardım edin 3 binini söylemez 3 se yarısı 1000se 100 aldım diyen tiptendi

ne bilezikler cumhuriyetler verdim
günlere girdim setler yaptım saglı sollu goller yedim ailemin durumu cok iyi esimle kacarak evlendik diye ailem hicbirsey yapmadı eee kaynaya kaynana surekli neden yapmadılar deyip durdu esim zaten karı parası yeme kafasından bunları hep o zamanlar anladıgım icin simdi 1 kurus vermiyorum kocaya orası ayrı

utandım günlere girdim kendime besli set yaptım da bunu babam aldı dedim kaynanalara sussunler cenelerini kapasınlar diye yazsam varya benim duyduklarımı yasadıklarımı millet sinir haplarıyla anca ayakta dururdu

ben yine saglam kaldım

ne yazık ki her evde oluyor bir tane, o herkese yardım eder kimse ona yardım etmez. benimde eşimin ailesi ile maddi yönden sıkıntım oldum taki para vermeyi bırakana kadar. sizde söyleyin vermeyin . kazanması zor harcaması kolay. kendinizden isteklerinizden kısmayın .kendiniz için para harcamasını öğrenin.

Evet iyi yapıyorsun, eğer esin borçlanmazsa bu para akışı hiç durmaz , Allah nasip ederse ben de eve gircem ki kimsenin beklentisi olmasın, aileler hele ki oğulları memur ise daha çok sömürüyorlar, halbuki memurlar için geçinmek daha zor her ayın 15 i bekle ki para yatsın da faturaları ödeyelim, erkekler gerçekten s.L..k aileleri sömürse bile buna dur demiyorlar, herkesin kendine göre yükümlülükleri var eğer sen yemezsen başkaları yer tüm paralarınızı, o yüzden yatırım yapmak en akıllıcası...

Başlığa istinaden kesinlikle evet.

Çok iyi yapmışsınız ama biriktireceğim diye her şeyden vazgeçmeyin.
Kendinizi yıpratmayın.
Tatilinizede çıkın, gezin tozun derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…