erkegin çapkınını parmagından tanı

hangi elin yüzük parmağına bakıcaz kızlar:roflol:
ben eşimin iki eline de baktım
birinde uzun birinde kısa

ay gölecem gülmekten:roflol:

:roflol::roflol::roflol:

ben de benimkine yarın bakarım ama kendi ellerime baktım, benim yüzük parmaklar daha uzun:roflol: kadınlarda da geçerli miymiş bu sonuçlar???kaydirigubbakcemile3

ya sevgilime bakmadım ama benim yüzük parmağım işaret parmağımdan daha uzun ben ne oluyorum ?

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

iyi de kızlar zaten yuzuk parmagı ısaret parmagından hep uzun olur
eee benim de öyle ben de mı capkınım o zamanlaelaelaelaelae

isaret parmagi ortadaki parmak oluyor degil mi ? yuzuk parmagi da dorduncu of karistiriyorum mu
bakalim bi:roflol::roflol:

ben bakmıcam valla, zaten belgelediği için çapkınlığını, ki çapkınlık demekten nefret ederim olayı yumuşatıyo kötükedihüsokötükedihüso şimdi yüzük parmağı kısa çıkar sonra koskoca bilim adamlarının deneyini bozmuş olurum falan neyime gerekklava:klava: aklıma geldi sinirlendim yine ya.

Parmağına bakmaya gerek yok kaşının gözünün anormal anormal oynamasından belli olur,zeki kadın hemen anlar dimi yani...

yanımda olsaydı bakacaktım:roflol:
buluştuğumuzda ilk işim bu olur herhelde:roflol:
garip garip bakar napıyosun en çok ellerimi mi özledin diye:uhm:
ben de çaktırmadan bakarım canım:icecream::roflol:

şimdi bu rsimde işaret parmaktan büük yüzük parmağı mı ?
çok saçma elbette ki değil..
çapkınlıı böle alengirlerle anlamaya gerek yok zaten çapkın adam siz dikkat edemeden başkasına bakıyor yakalanır.

eve gelsin ilk iş bakmak olacak.Ama benimde yüzük parmağım uzun:)))bende kadın çapkınlardanım ama hahahaaaa

:1shok: inanmıyorum uzunnnnnnnn çıktı şimdi napim ben bu herifi.klava:hem odun hemde çapkın ay ben bunu napim kırmazmıyım o parmanı.......klava:

şimdi onu bulamam. hafta sonu inş. ilk yapcam iş:jeyyar:

benkine baktım. ya boyları aynıysa o zaman noliyyyy:lepi:

heheheheh çok komik ve ilginç bi tanıymış hele bende bi baakm eşimin prmağına valla çok uzun çıkarsa kısaltırım. belki o zaman çapkınlıda kısalır hehehehe

benim 2 eliminde yüzük parmağı işaretten büyük nolicek şimdi benneyaptımki
bendemi çapkınım

vay vayyy,hem de belirgin bişi. kolay fark edilir..
ama ben zaten capkınını elimle koymus gibi buluyorum:))

boşver şekerim,adrenalinsiz olmuyor.. en iyisini yapıyorsun. genç kalırsın,dinç kalırsınlülülülülülü

dert edilecek birşey değil..kesiliverince o yüzük parmağı sorun kalmaz. hem evlilik yüzü o parmağın kısaltır.. :):):):):):)

a benimmm uzun bayanlar için gecerlimi bence sadece erkekler için gecerli olması lazım hheehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…