erkegin çapkınını parmagından tanı

valla ben bakmadan kendiminkine baktım acaba bende öyle bişey varmı diye hemen hemen aynı sayılır ucundan sııyırmışım valla :))) bu durumu aşkıma anlatacam oda dogal olarak bana bakacak ve sende çapkınsın diyemiyecek :)))))

ben aşkımın eline bakmayı hep unutuyorm yaaa
neyse artık haftaya bakarım:)

benim sefgilimin elleri küçücükktürr yauw..kaydirigubbakcemile3 yanımdada değil askerde msj atıp sordum ama=):dance: sonuç yüzük parnaaggıı köççükmüş :lepi: yahmass zaten benım sewgilim öle seyy be Şeniz​

kızlar bı kosu gıttım baktım buyuk cıktı bende yuzuk parmagını ortadan kaldırdım artık capkınlıkta yok parmaktasırnaşık şeysırnaşık şey

uzun cikti aboooww kafamçokkarıştı napim simdi ben bunu! Allahtan sormadi haa ne bakiyon diye sengözlerimebaksanab ama kirmak lazim o yüzük barnagini diycem de, sonra yüzügü nassi takcez, simdilik kalsin... :enbuyukkk:

Parmağına tükürimm :kızgın: Çok üzgünüm çoookkısaydı da ne oldu bence beyinlerini araştırsınlar biraz :jeyyar::nazar:

en yakınımdaki erkeğe baktım uzundu kim mi minik oğlum desene geleceğin playboyunu yetiştiriyorum zaten dans edişinden her kızdan öpücük ve makasından belli oluyordu.. akşamda babası gelsinde onada bakıyım..

abouuuuuuuu yandum yandumm şimcik aradım sordum :KK70: sevgulum noldu barmahlarımla ne derdün var dedi neüse uzunmuşşş nedeeem ben şimdi bu barmaıı yüzüü takınca büküverimm acuk

erkek değilim ama olsam bayağı bir çapkın olurmuşum :S bende baya uzun yaf. dur pedere bakam bi, ama nası :S

yaa normaldede öyle değilmidir benmi yanlış biliyom insanların ellerindeki parmak boylarını yüzük parmağı normalde işaret parmağından biraz uzun olmazmı zaten alla allah kafam karıştı bundan sonra parmaklara dikkatfisfisfis

takılmayın bu parmak olayına bence:1no2:insanın içinde olmasın:jeyyar:

X