• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkegi evlilige ikna etmek

Crazypinkpink

Sen önce kendine bak
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
1.099
756
123
Merhaba hanimlar
Bugun youtube da gezinirken bi kanal cikti karsima, kadin erkek iliskilerini ele aliyodu. Bi video gordum biraz şaşırdım. Erkegi evlilige ikna etmenin yollari yaziodu baslik olarak.
Sizce kadin erkegi ikna etmeli mi? Yoksa evlilik isteyen erkek kendisi zaten teklif eder mi? Ikna etmek bir kadin icin risk değil midir?

Merhaba hanimlar
Bugun youtube da gezinirken bi kanal cikti karsima, kadin erkek iliskilerini ele aliyodu. Bi video gordum biraz şaşırdım. Erkegi evlilige ikna etmenin yollari yaziodu baslik olarak.
Sizce kadin erkegi ikna etmeli mi? Yoksa evlilik isteyen erkek kendisi zaten teklif eder mi? Ikna etmek bir kadin icin risk değil midir?
Canım inan günümüz erkeklerinde o kadar ince detay düşünecek beyin yok rahat ol

Ben de böyle düşünüyorum...bi de buyuk risk yani...evlilige ikna edildi diyelim ya evlenince yuzune vurursa sen istedin diye?
Vurur evet. Bu sefer de sen kafanı duvara vurursun neden ikna ettim diye.
Evlilik olur basıt bir kısır dongu.

Riskli degil mi sizce? Ya erkek evlenince sen istedin evlendim diye yuze vurursa
Yüze vurma durumuna gelinmemeli zaten gelinmişse o iş bitmiştir. Toplumumuzdaki kadına ya da erkeğe yüklenen roller gerçekten sağlıklı değil. Bir caps vardı o kadar seviyosan seninle evlenebilir miyim diye sor diye. O mantık biraz da.

Karsındakı adamsa zaten her şey tek tek olur .Bence hiç kimseyı hiç bir seye ıkna etmeye calışma

Merhaba hanimlar
Adil Yıldırımı mı izledin kız adamın taktikleri tutuyor bak ben eşime yaptı oldu🤣🤣🤣

Zaten türkiye de bir sıralama var.
Biraz son zamanlarda değişiyor neyse ki.
Okul biter, ise girersin, erkek için askerlik, ee sıra evlilikte
Yani hemen hemen herkes ikna edilmiş bir şekilde bu duzene.
Evliliğe sıra geldiğinde, ilişkileri de artık bu gözle gormeye başlıyorlar.
Çoğunlukla,
Birini bulup evlenmiyorlar
Evlenecek birini arıyorlar.

Adil Yıldırımı mı izledin kız adamın taktikleri tutuyor bak ben eşime yaptı oldu🤣🤣🤣

Yok canm adil yildirim degil, o da denk gelmisti o degil muhammed di galiba kanal sahibinin adi tam emin degilim adindan
Erkeklere iliskin taktikler illa ki vardır da evlilige ikna etmek sanki erkegin isi, kadin ikna etmeye çalışsa roller degismis gibi olur gibi geldi bana 🙈🤔

Yok canm adil yildirim degil, o da denk gelmisti o degil muhammed di galiba kanal sahibinin adi tam emin degilim adindan
Erkeklere iliskin taktikler illa ki vardır da evlilige ikna etmek sanki erkegin isi, kadin ikna etmeye çalışsa roller degismis gibi olur gibi geldi bana 🙈🤔
Kız geçende bir canlı yayında duydum kızın biri sevgiliyle el ele dolaşıyormuş kızın dayısına yakalanmışlar.Cocuk niyetim ciddi falan demiş hatta telefonda bile konuşmuş kızın ailesiyle sonra ortadan kaybolmuş bir aydır yok...Niyeti olan belli eder yani söyler hayal kurar birşeyler der yoksa zaten gezelim edelim kafasındadır...Adil Yıldırım'ı izle bence çok iyi adam...

Merhaba hanimlar
Evlilik düşünen biri kendi gibi evlilik düşünen biriyle devam etmeli evlilik düşünmeyeni ikna etmeye çalışmak zaman kaybı bence.

Back