çok tesekkurlerÇok güzel görünüyoremeğinize sağlık
ooo paslanmak dersen en bırıncı benım evvam ama sahalara donunce alısıyosun bı sekıl yıneBen paslandım mervem siz yapın ben oylarım
Rica ederim mervişcim ellerine sağlık olsun.hanım ablacımm tesekkur ederımm sagolasın
Bu paslanmış halinmiooo paslanmak dersen en bırıncı benım evvam ama sahalara donunce alısıyosun bı sekıl yıne
yok kuzu bu duzeltmıs halımBu paslanmış halinmi
Bozulmuş hallerine bi ara bakı vereyim bariyok kuzu bu duzeltmıs halım
bakma cok gulersın mesela sadece tabak var evvosumBozulmuş hallerine bi ara bakı vereyim bariama senin takım teşkilat hiç bozulmamış tam gaz devam
Senin yine tqbak varmış ben bu aralar tencere kullanıyorum fazlalık olmasın diye el alışkanlığı oldu öyle bir rezillik çıkarmıyayım burdabakma cok gulersın mesela sadece tabak var evvosumayyy onlar benım bebeklerım gozum gıbı bakıyorum onlara parlatırım severim
ayy hamileliğin sonlarına doğru insan cok usengec oluyor evvosum ınanırım yanı tencereden yedıgınızeSenin yine tqbak varmış ben bu aralar tencere kullanıyorum fazlalık olmasın diye el alışkanlığı oldu öyle bir rezillik çıkarmıyayım burda
Vallahi aynı durumdayım bir katyam bile yok tek başına yuvarlanıyorumayy hamileliğin sonlarına doğru insan cok usengec oluyor evvosum ınanırım yanı tencereden yedıgınızeben merdıven cıkmamak ıcın evde en alt katta yatıp kalkardım mutfak var wc var bı koltugada koala gıbı uzanırdım oh benı burda kımse ellemesın derdım
amiiin evvosum büyüyor zıpırlar tam hareketlı zamanları allah nasıp ederse abla bıle olacaklar hazirandaVallahi aynı durumdayım bir katyam bile yok tek başına yuvarlanıyorum
Senin bıcırlar nasıl büyüdüler tabi dimisağlıklı uzun ömürleri olsun inşallah hayırlı evlat olsunlar
Yaa gerçektenmiamiiin evvosum büyüyor zıpırlar tam hareketlı zamanları allah nasıp ederse abla bıle olacaklar haziranda
amin çiçeğimm inşallah saglıkla gelsin de hepsiYaa gerçektenmimaşallah maşallah sağlıkla kolaylıkala al kucağına inşallah kaç aylık oldun
Amin amin inşallahamin çiçeğimm inşallah saglıkla gelsin de hepsi13. haftadayız sımdı işte heralde 4. ayımızdayız
inşallah evvosum hep dua edıyorum ısteyen hakeden herkes içinAmin amin inşallahmaşallah büyümüş bıcırık rabbim isteyen tüm kardeşlerimize nasip etsin bu duyguyu inşallah
Bende öyleinşallah evvosum hep dua edıyorum ısteyen hakeden herkes için
Aynen evvoşum inşallahBende öyleAllah büyüktür inşallah birgün onlarda dualarını yaşarken bulurlar kendilerini herşeyin bir vakti zamanı varmış