- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 31
- Konu Sahibi LezzetliCipetpet
-
Çok teşekkür ederim ablacığımEllerine emeğine sağlık canım harika görünüyorYeni evinde ilk keki bize yaptın galiba Yarışmada bol şans diliyorum
Hayırlı olsun canımÇok teşekkür ederim ablacığımevet bu evdeki ilk kekimi sizler için yaptım, sayenizde evimiz mis gibi kek koktu
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım, yarışmada başarılar dilerim.
Çok teşekkürler canımÇok başarılı...
Ellerine sağlık canım
Bol şans
Ayy ne güzel bir duadır bu. Aminn, inşallah hepimizin evleri hep huzur ve bereket dolu olsunHayırlı olsun canımEvin her zaman huzur, mutluluk dolu olsun ve anne keki kokusu hiç eksik olmasın inşaallah
Amin canım inşaallahAyy ne güzel bir duadır bu. Aminn, inşallah hepimizin evleri hep huzur ve bereket dolu olsun
Teşekkürler canımEllerine sağlık cnm ... hediyelerinide kullanmışsın :))
İltifat ediyorsun canım, çok teşekkür ederimHadiii geliiinnn üstümeee korkmuyoruummmm
Maşşallah maşşallah diyecek kelime bulamıyorum artık, ellerine sağlık
Oyy çok teşekkür ederim canım ablacığımHarikasın fıstığımm
Bu arada övünmek gibi olmasin da ben tadına baktım arkadaşlarçok hafif ve lezzetli bir kek olmuş gercekten
Oyy çok teşekkür ederim canım ablacığım
Beğenmenize çok sevindim ya, tereyağı olunca ağır olur mu diye korkuyordum ama aksine hafif buldunuz
Evet canım biliyorsun benim eşim de tatlıyı çok tatlı sevmiyor. Hep şekerlerden kısıyorum o yüzdenYerken demesen asla tereyagli olduğunu anlamazdim canım gayet hafifti. Şekeri de az koymuşsun ya çok daha güzel geldi valla üstündeki çikolata sosu dengelemisti :)
Çok teşekkür ederim. Keşke ikram edebilsem gerçektenSunum çok hoş, emeğine deymiş. Şimdiden başarılar bol şans. Keşke tadına bakabilsek:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?