- 8 Şubat 2017
- 1.877
- 993
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar canın istiyor yaniBi
Bilmiyorum ya çok gerginim suan keşke işten cikmasaydim da alsaydim 300 e
Allahtan benim hamileliklerim uslu geçti.4 sene önce ayvaya 15 TL vermek dışındaEvet aslında eksi çekmiyordu canım Allah tan kışın istemedim hep karpuz cilek istedim aldım yedim de erik bizi aştı 4 tanesi 35 ti balık pazarı taksim de o zaman hamileligin başındaydim istemiyordum
Ben karpuza verdim 45 20 20 3 kere aldım bide cilek 12 mi neydi ortalamasi hatta en guzeli 2 ay once 9 a buldugumdu onun dışında benimde iyi geçti son anda civittim neyseki beklerim nisan i nisanda çıkar herhalde pazara dimi erik çıkar yaniAllahtan benim hamileliklerim uslu geçti.4 sene önce ayvaya 15 TL vermek dışında
HanimKelesimiGetir halledecek ya sıkma canınıBen karpuza verdim 45 20 20 3 kere aldım bide cilek 12 mi neydi ortalamasi hatta en guzeli 2 ay once 9 a buldugumdu onun dışında benimde iyi geçti son anda civittim neyseki beklerim nisan i nisanda çıkar herhalde pazara dimi erik çıkar yani
HanimKelesimiGetir halledecek ya sıkma canını
Anneme sordum daha burada görmedim diyor mersin de kendisi önce istanbula gönderiyorlar hep haberlerde çıkıyor sizin orada gelmiştir diyor ben de varsa anneme bana yolla diyorumEsim in işi kurumsal Mersin şube den birine rica et dedim acaba orda ne kadar kg su
Benim de bahçemde var ama sadece çiçek açtı henüz.Çevresi duvarla örülü olsa da tam yetişmeden çocuklar aşırıyor bahçeden Hamile olanlar da erik diye kapımı çalıyorlarAnneme sordum daha burada görmedim diyor mersin de kendisi önce istanbula gönderiyorlar hep haberlerde çıkıyor sizin orada gelmiştir diyor ben de varsa anneme bana yolla diyorum
Eski oturduğum ev bahçesi vardı çok büyük olmasada asması vardı asma bize aitti tabi gelen geçen komşular toplardı bir sürü üzümü olurdu ama doğru dürüst yiyemezdik asma hem bahçede hem balkonda vardı bilirsin bir uzadımı her tarafı kaplardı ama üzümü alacağız diye her tarafı batırmaları yok mu en çok ona sinir olurdum yoksa yesinler lafım yok :) yeni dünya vardı daha bir kere yemedim desem yeridir.Benim de bahçemde var ama sadece çiçek açtı henüz.Çevresi duvarla örülü olsa da tam yetişmeden çocuklar aşırıyor bahçeden Hamile olanlar da erik diye kapımı çalıyorlar