Erik çıktı! İşte fiyatı!

Evet aslında eksi çekmiyordu canım Allah tan kışın istemedim hep karpuz cilek istedim aldım yedim de erik bizi aştı 4 tanesi 35 ti balık pazarı taksim de o zaman hamileligin başındaydim istemiyordum

Allahtan benim hamileliklerim uslu geçti.4 sene önce ayvaya 15 TL vermek dışında :KK45:
Ben karpuza verdim 45 20 20 3 kere aldım bide cilek 12 mi neydi ortalamasi hatta en guzeli 2 ay once 9 a buldugumdu onun dışında benimde iyi geçti son anda civittim neyseki beklerim nisan i nisanda çıkar herhalde pazara dimi erik çıkar yani :KK43:

Ben karpuza verdim 45 20 20 3 kere aldım bide cilek 12 mi neydi ortalamasi hatta en guzeli 2 ay once 9 a buldugumdu onun dışında benimde iyi geçti son anda civittim neyseki beklerim nisan i nisanda çıkar herhalde pazara dimi erik çıkar yani :KK43:
HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir halledecek ya sıkma canını:KK60:

Esim in işi kurumsal Mersin şube den birine rica et dedim acaba orda ne kadar kg su
Anneme sordum daha burada görmedim diyor mersin de kendisi önce istanbula gönderiyorlar hep haberlerde çıkıyor sizin orada gelmiştir diyor ben de varsa anneme bana yolla diyorum :KK70:

Anneme sordum daha burada görmedim diyor mersin de kendisi önce istanbula gönderiyorlar hep haberlerde çıkıyor sizin orada gelmiştir diyor ben de varsa anneme bana yolla diyorum :KK70:
Benim de bahçemde var ama sadece çiçek açtı henüz.Çevresi duvarla örülü olsa da tam yetişmeden çocuklar aşırıyor bahçeden :olamaz:Hamile olanlar da erik diye kapımı çalıyorlar :KK45:

Benim de bahçemde var ama sadece çiçek açtı henüz.Çevresi duvarla örülü olsa da tam yetişmeden çocuklar aşırıyor bahçeden :olamaz:Hamile olanlar da erik diye kapımı çalıyorlar :KK45:
Eski oturduğum ev bahçesi vardı çok büyük olmasada asması vardı asma bize aitti tabi gelen geçen komşular toplardı bir sürü üzümü olurdu ama doğru dürüst yiyemezdik asma hem bahçede hem balkonda vardı bilirsin bir uzadımı her tarafı kaplardı ama üzümü alacağız diye her tarafı batırmaları yok mu en çok ona sinir olurdum yoksa yesinler lafım yok :) yeni dünya vardı daha bir kere yemedim desem yeridir.:olamaz:

Bizim burada pazarda ufacık kapta satıyorlar. Tanesi 2 lira civarı ortalama :deli: altından değerli şuan. Allah'tan pek sevmem. Midemi çok eksitiyor yakıyor benim. Çilek aldım ama dayanamadım. 10 lira verdim. Bir de badem çıkmış,çağla yani. O da 15 liraydı kilosu. Ondan da annem aserdi:deli:
Hamile falan değiliz , bizimki oburluk :eek:

Hamile değilken de aseriyorum ben buna bir de bademe. Hamileyken ruyalarima girdi hep. Ucuzlasa da yesem.:halay:

X