Erik çıktı! İşte fiyatı!

Hamileliğin 2. Ayından itibaren çağla diye geberdim, çağla da çıksın artik ama pahalı olmasın, bu ne ya eriğe bak maşallah.

bu aşerme olayı tamamen psikolojik.. 2 hamilelik geçirdim hiç aşermedim :KK53:
vallaha değil kızz :-) ben o kadar tatlı yerdim hamileliğimden beri tatlı koymuyorum ağzıma.. Sabahın korunde burnuma karpuz kokusu geliyo duşun :-)
ama şukadarı abartı hani gece eşini kaldırıp illede yiyecemler :KK70:

vallaha değil kızz :-) ben o kadar tatlı yerdim hamileliğimden beri tatlı koymuyorum ağzıma.. Sabahın korunde burnuma karpuz kokusu geliyo duşun :-)
Bende karpuzu çok yerdim.Alındığı gün biterdi.Bir gün eşim annemlerde karpuza girişmiş,kardeşim yavaş yesene demiş.Eşim de ablan yüzünden yiyebiliyor muyum,sadece aldığımı görüyorum hemen bitiyor demiş.:KK70:

ahaha ne tatlı anlatmışsın, yarasın bebişe :)

Amaaan 1 aya kalmaz kilosu 2-3 liraya düşer. Bol bol alır kütür kütür yerim :KK72:

Ben agzima nar surmezken deli gibi nar yedim oglanda. Eksi eksi olanlari nasil yerdim ya. Bi oturusta bi kilo nar yiyodum. Annemler oglanda leke cikacak yeme derken "amann anne kocakarj laflariyla gelme bana" diyordum. Sonuc oglanin iki kasinin arasinda ve pipisinin ucunda kirmizi nar tanesi kadar leke var:KK70:

50 yıl yemesem aklıma gelmez .
Neden bu kadar sevilir onu da hiç anlamam :KK64:

Her sene aynı zamalarda aynı haber tv ana haber bültenlerinde yer alır.. Sanki aş eren kadınlar üzerinden ticaret yapma mantığı gibi geliyor bana.. :KK48: Çünkü onlar sonuçta serada yetişiyor, tüm kış bulunabilir belki, büyük ihtimal ihraç için üretilip, Türkiyede erik mevsimi yaklaşırken 1-2 ay vatandaşı kazıklayalım mantığı olabilir.. Yani ihraç edeceklerinden fazlasını kendi milletine 100 misline kakalayan ticaretçi-kabzımal kafası işte..
Mart sonundada kiraz çıkar :KK51:

Ben agzima nar surmezken deli gibi nar yedim oglanda. Eksi eksi olanlari nasil yerdim ya. Bi oturusta bi kilo nar yiyodum. Annemler oglanda leke cikacak yeme derken "amann anne kocakarj laflariyla gelme bana" diyordum. Sonuc oglanin iki kasinin arasinda ve pipisinin ucunda kirmizi nar tanesi kadar leke var:KK70:
aa ciddi misin :KK70: bunlara inanmazdım bn ama oluyomuş hakkaten

X