- 2 Aralık 2015
- 31.590
- 105.307
Cinsiyeti belli mi?Ye ekşiyi çıkar Ayşe'yi durumu mu?Şimdi mesela 40 tl imiş 100 gramı ,paraya kıyıp alır mısın?off off, bide benmde canım çekmiyeydi erik yokluğuyla rokaya limon sıkıp yiyorum.. Duşun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cinsiyeti belli mi?Ye ekşiyi çıkar Ayşe'yi durumu mu?Şimdi mesela 40 tl imiş 100 gramı ,paraya kıyıp alır mısın?off off, bide benmde canım çekmiyeydi erik yokluğuyla rokaya limon sıkıp yiyorum.. Duşun
ben ekşi yiyip hakkı çıkarcam işşallh oğlan canm.. Yok valla kıymam 40 tl ye 100 grm için.. Ben şincik ekşili rokayla idare ediyom hemde maliyeti 1 liraCinsiyeti belli mi?Ye ekşiyi çıkar Ayşe'yi durumu mu?Şimdi mesela 40 tl imiş 100 gramı ,paraya kıyıp alır mısın?
vallaha değil kızz ben o kadar tatlı yerdim hamileliğimden beri tatlı koymuyorum ağzıma.. Sabahın korunde burnuma karpuz kokusu geliyo duşunbu aşerme olayı tamamen psikolojik.. 2 hamilelik geçirdim hiç aşermedim
Bende karpuzu çok yerdim.Alındığı gün biterdi.Bir gün eşim annemlerde karpuza girişmiş,kardeşim yavaş yesene demiş.Eşim de ablan yüzünden yiyebiliyor muyum,sadece aldığımı görüyorum hemen bitiyor demiş.vallaha değil kızz ben o kadar tatlı yerdim hamileliğimden beri tatlı koymuyorum ağzıma.. Sabahın korunde burnuma karpuz kokusu geliyo duşun
ama şukadarı abartı hani gece eşini kaldırıp illede yiyecemler
vallaha değil kızz ben o kadar tatlı yerdim hamileliğimden beri tatlı koymuyorum ağzıma.. Sabahın korunde burnuma karpuz kokusu geliyo duşun
O yanlis ya. Ben kizda deli gibi tatli yedim. Oglanda limon yiyordum o kadar eksi aserdim.Cinsiyeti belli mi?Ye ekşiyi çıkar Ayşe'yi durumu mu?Şimdi mesela 40 tl imiş 100 gramı ,paraya kıyıp alır mısın?
Ben agzima nar surmezken deli gibi nar yedim oglanda. Eksi eksi olanlari nasil yerdim ya. Bi oturusta bi kilo nar yiyodum. Annemler oglanda leke cikacak yeme derken "amann anne kocakarj laflariyla gelme bana" diyordum. Sonuc oglanin iki kasinin arasinda ve pipisinin ucunda kirmizi nar tanesi kadar leke varvallaha değil kızz ben o kadar tatlı yerdim hamileliğimden beri tatlı koymuyorum ağzıma.. Sabahın korunde burnuma karpuz kokusu geliyo duşun
Vücudun bu tatlı veya ekşi isteme ihtiyacı neye göre değişiyor acaba?Neden tatlara bu kadar ilgi duyuluyor hamileyken ,ilginç.O yanlis ya. Ben kizda deli gibi tatli yedim. Oglanda limon yiyordum o kadar eksi aserdim.
hamileyken yemedim ben protesto için,yeni çıkmıştı fiyat ucuktuHam kivinin tadıda eriğe benziyor.Gözünü kapatıp erik gibi hayal ederek yesen olmaz mı?
aa ciddi misin bunlara inanmazdım bn ama oluyomuş hakkatenBen agzima nar surmezken deli gibi nar yedim oglanda. Eksi eksi olanlari nasil yerdim ya. Bi oturusta bi kilo nar yiyodum. Annemler oglanda leke cikacak yeme derken "amann anne kocakarj laflariyla gelme bana" diyordum. Sonuc oglanin iki kasinin arasinda ve pipisinin ucunda kirmizi nar tanesi kadar leke var
Ve erik hala 300 lira1 yıllık konu hortlamış