• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erik çıktı! İşte fiyatı!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Chess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Burda çıkmış :halay:
Maşallah fiyata bak :işsiz:

250*300=75000
Of paraya bak ya, ben seracılık yapmaya karar verdim. :dondurma:

Hortlayan konular sayesinde herkesin coluklu cocuklu oldugunu ogrenmis oldum: office office hayallerim yikildi :)ben seni bu fotograftaki kizin azicik buyugu diye hayal ediyordum, seni niye hayal ediyordum sorma cunku bilmiyorum:KK70::KK70: kafada on yargim var galiba, evlenince kadinin espri anlayisi oluyor diye inandiysam zahar:PPPPP

kilosu-300-liradan-satildi-6675197.Jpeg

eriklerin rengimle uyumu :KK37::KK48:

Hortlayan konular sayesinde herkesin coluklu cocuklu oldugunu ogrenmis oldum: office office hayallerim yikildi :)ben seni bu fotograftaki kizin azicik buyugu diye hayal ediyordum, seni niye hayal ediyordum sorma cunku bilmiyorum:KK70::KK70: kafada on yargim var galiba, evlenince kadinin espri anlayisi oluyor diye inandiysam zahar:pPPPP

Hahahah :70: ben ki 30 larin baslarinda minnak ve sevimli bir kadinim :27:

Patlıcan ,kabak ,domates ,çilek ,üzüm vs.gibi çoğu sebze meyva da kış sebzesi ,meyvası olduğu halde kış mevsiminde bulunuyor.Yani yaz meyvası da serada yetişebiliyor.Neden o halde bu aralar yetişip te ,vatandaşa ekstra fiyatla satılmak isteniliyor.
Sırf hamileler için bence fiyat bu.

Back