- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.507
Ve erik hala 300 lira
istikrar önemli azizim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ve erik hala 300 lira
Hortlayan konular sayesinde herkesin coluklu cocuklu oldugunu ogrenmis oldum: office hayallerim yikildi :)ben seni bu fotograftaki kizin azicik buyugu diye hayal ediyordum, seni niye hayal ediyordum sorma cunku bilmiyorum kafada on yargim var galiba, evlenince kadinin espri anlayisi oluyor diye inandiysam zaharPPPP
Küçülde cebime girHahahah ben ki 30 larin baslarinda minnak ve sevimli bir kadinim
Evet evet kargo bendenMersin'den getirtiyimmi erikleri kızlar kütür kütür yeriz
Küçülde cebime gir
Evet evet kargo benden
Sırf hamileler için bence fiyat bu.Patlıcan ,kabak ,domates ,çilek ,üzüm vs.gibi çoğu sebze meyva da kış sebzesi ,meyvası olduğu halde kış mevsiminde bulunuyor.Yani yaz meyvası da serada yetişebiliyor.Neden o halde bu aralar yetişip te ,vatandaşa ekstra fiyatla satılmak isteniliyor.
Hamile topiğine gidip seni etiketleyeyim mi Hanım bedavaya erik dağıtıyor diyeOlmaz kargo benden olsun:))
Aslında kivinin tadı da biraz benziyor,kivi yesen canını istemesi geçmez mi ki?Sırf hamileler için bence fiyat bu.
Hamile topiğine gidip seni etiketleyeyim mi Hanım bedavaya erik dağıtıyor diye
Bilmiyorum ya çok gerginim suan keşke işten cikmasaydim da alsaydim 300 eAslında kivinin tadı da biraz benziyor,kivi yesen canını istemesi geçmez mi ki?