hakketten guuuuu...sen burdaki hatunlara niye yumoş yumoşsun bakem hıııııııııııbizim günahımız neydi süle bakem...evin ilk çocuğuymuş gibi bizimi ezdin bak kıskandım şimdi
55 mi 45 mi bilemem ama canım çıktı heryer domestos kokuyor....eşim geceye gitmişti şimdi yemek yemek için geçici geldi,kapıyı açtım bune yaaaaaaaa çamaşır suyu kokuyor deditemizlemesekde laf ederler ya oda ayrı konu
bilemedin şekerim hiçbiri...sadece temizlik saplantım var bide gerçekten dengeli beslenince vede kas oranını sporla arttırınca vücut makine gibi çalışıyor ve güçleniyor....gerçi ben hep bööyle kuduruktumda şimdi dahada bir hareketliyim...dedim ya herşeyden az az sık sık yiyip bide yağ oranını düşürüp vücut kas oranını arttırınca dahada zinde oluyorsun...bide biz ailecek hafta içi hep çocukları 9 da eşimle bende en geç 11 de yatmış oluyoruz...uykuda düzenli olunca vücutta dinleniyor...galibabu enerji burdan sanırsam zannımca galiba
dediğin gibi uyku ve sabah uyandığın saat çok önemli...ben hafta içi en geç 11 de yatıp sabah 06.30 da ayaktayım 07-07.30 arasıda kahvaltı sofrasındayız ailecek...çocuklarda erken yattığı için sabah kalkarken hiç zorlanmıyorlar 07 de hop diye ayaktalar...dediğin gibi vücut belli tempoya alışınca metoda düzene girip hızlanıyor kuşum bitanem aşkitom kaptanım ustamderyamm kesinlikle haklısın uyku konusunda..bned eerken yatar erken kalkarım..erken kalktıqım için metoda erken çalışıyor..akşama kadar eritiyor..akşamda erken ve düzenli uyku sayesinde abur cubur yemekten kurtuluyorsun..zaten kafanda işi bitirince verselerde yemiyorsun...ben bu hafta çok hırslıyım..haftaya 69ları görücem inşallah...2 ayda hedefim 58 olmak...çok ara verdim bukadar tatil yeter dimi canım
ne gibi aysuncumm:26:
canım beslenme listemiz genel bir liste..neyi ne zaman yemeliyiz gibi...listeyi uygula verirsin rahat ol...topikte hergün yedikelrini paylaş..hataları görelim...
dediğin gibi uyku ve sabah uyandığın saat çok önemli...ben hafta içi en geç 11 de yatıp sabah 06.30 da ayaktayım 07-07.30 arasıda kahvaltı sofrasındayız ailecek...çocuklarda erken yattığı için sabah kalkarken hiç zorlanmıyorlar 07 de hop diye ayaktalar...dediğin gibi vücut belli tempoya alışınca metoda düzene girip hızlanıyor kuşum bitanem aşkitom kaptanım ustam
Merhaba arkadaşlar, vakit geçirmek için tesadüfen konulara bakarken gördüm... Aslında bende ne zamandır kilo vermeyi istiyordum, ama başlayacak enerjiyi bulamıyordum. Konuya göz gezdirince, aradığımı buldum diye düşündüm. Beni de alın aranıza ne olur...
valla bencede salma...zaten bir süre sonra yapamadığın gün ertesi güne vicdan azabı çekmeye başlayıp kendini suçlu hissetmeye başlayacaksın...eğer bu duygu gelişirse sporu hayatına çıkmamak üzere sokmuşsun demektir...sadece o noktaya ulaşmak için hergün yapman gerekiyor...nasıl her sabah ve gece dişimizi fırçalamayınca huzursuz olup suçluluk hissediyorsak ben sporu aksattığım gün aynı şeyleri hissediyorum ki çok şükür hissediyorumtebrikler canım vallahi öyle özendim ki sana anlatamam gidim yatasım geldi vallahi ...bu arada bende pilatesin 141. bölümünü yapıyorum ama bu hafta hiç yapamadım bir türlü denk gelmedi..aslında tamda işe yaramaya başlamıştı...ben bu hafta saldım önerilerin için çokk teşekkürler ..birde havalar ısınsa yürüyüşe başlasam daha iyi olacak.
Merhaba arkadaşlar, vakit geçirmek için tesadüfen konulara bakarken gördüm... Aslında bende ne zamandır kilo vermeyi istiyordum, ama başlayacak enerjiyi bulamıyordum. Konuya göz gezdirince, aradığımı buldum diye düşündüm. Beni de alın aranıza ne olur...
seher heralde okul başladığı için yoğunlaşmış olabilir,muazzezle ben epeeeeeeeeeydir denk gelemedim,arada facede yayınladıklarına rast geliyorum ki hep çevirim dışı olduğu an girmiş oluyorum...ayşebahar benimde aklımda ararız kuşum...yeşim nerelerde onuda özledim,inş.depresyondan çıkmıştır kuzum...annesinin yanındamı gene:26:derya seher bu aralar ekti yine bizii..nerelerde kaldı..hiç bukadar akasatmazdı...
muazzezde sanırım hala neti düzeltemedi pazartesi gelirim diyordu yine pazartesi geldi kendi hala ortada yok..özledim inanki...
bu arada 14 şubatta aysebahar doqum yapıcak unutmayalımda ararız
tatlım deryada bir zamanlar topiqe sizler gibi selam vererek onuda aramzıa almamızı isteyerek geldi..maşallah çok azimliydi...beslenme listemizi uygulayarak ve benim sert tutumuma katlanarak verdi kilolarını..ben burda sizlere esnek davranıyorum öbür topikte çok kuralcıydım
düşünüyormusun cnm ikinciyi :26:
mesaj kutuma bakmadım cnm hemen bakayım şimdi...
kalbim sıkışıyordu bikaç gündür iş bulamadım ya stres yaptım sanırım..
evet canım bii bikaç kişi birbirimizi uzun zamandur tanıyoruz
deryamm kesinlikle haklısın uyku konusunda..bende erken yatar erken kalkarım..erken kalktıqım için metoda erken çalışıyor..akşama kadar eritiyor..akşamda erken ve düzenli uyku sayesinde abur cubur yemekten kurtuluyorsun..zaten kafanda işi bitirince verselerde yemiyorsun...ben bu hafta çok hırslıyım..haftaya 69ları görücem inşallah...2 ayda hedefim 58 olmak...çok ara verdim bukadar tatil yeter dimi canım
ne gibi aysuncumm:26:
canım beslenme listemiz genel bir liste..neyi ne zaman yemeliyiz gibi...listeyi uygula verirsin rahat ol...topikte hergün yediklerini paylaş..hataları görelim...
ticker imi yaptım arkadaşlar.
ee şimdi nerden nasıl başlıyorum
hoşgeldiniz kızlar...aşağıda yapmanız gerekenleri kaptanımız liste halinde yayınlamış...okursanız genel anlamda yolunuzu çizersiniz...ve tabikide nasihatlere ve eleştirilere kırılmadan gücenmeden kulak verin ve uygulayın...çünkü hepsi sizin menfaatinize emin olabilirsinizMerhaba arkadaşlar, vakit geçirmek için tesadüfen konulara bakarken gördüm... Aslında bende ne zamandır kilo vermeyi istiyordum, ama başlayacak enerjiyi bulamıyordum. Konuya göz gezdirince, aradığımı buldum diye düşündüm. Beni de alın aranıza ne olur...
Hmm cok gecmis olsun bukadar uzulme :1hayirlisiyla diledigin isi bulursun insalah ablacigim
yarin gorusmek uzere
herkese iyi geceler
muazzezle kandilde telde görüştük pcye virüs girmiş pazartesi format attırıp gelirim diyordu...hala gelemedi..seherde ne olursa olsun girerd kaç gündür yok..yarında gelmezse pazar günü tel açıcam cnm..yeşim bi ara buraya gelmişti ben iş yüzünden iyi deqildim..bişeyler yazıp gitmişti tekrar görmedim..faceye not bırakırız gelir cnm..seher heralde okul başladığı için yoğunlaşmış olabilir,muazzezle ben epeeeeeeeeeydir denk gelemedim,arada facede yayınladıklarına rast geliyorum ki hep çevirim dışı olduğu an girmiş oluyorum...ayşebahar benimde aklımda ararız kuşum...yeşim nerelerde onuda özledim,inş.depresyondan çıkmıştır kuzum...annesinin yanındamı gene:26:
Hmm cok gecmis olsun bukadar uzulme :1hayirlisiyla diledigin isi bulursun insalah ablacigim
yarin gorusmek uzere
herkese iyi geceler
diyet listemiz arkadaşlarr...-
1- sabah kalkınca 1 bardak su içilmelidir...
2-tam bir kahvaltı yapılmalıdır(zeytin peynir domates salatalık yumurta ve mutlaka 2 dilim ekmek) sucuk salam türü şeyler seviyorsanız yemenizde bir sakınca yok ben diyetim boyunca bunlardan çok yedim...ve bitki çayı....(kahvaltı dışında ekmek yenilmemelidir)
3-ara öqün mutlaka yapılmalı (süt yoqurt ceviz fındık badem meyve vs..)bunlardan 1 tanesi seçilebilir...
4-öqlen yemeqinde ilk önce bir kase çorba içilmelidir bu sizin tok kalmanıza yardımcı olucaktır....arkasından mümkünse et ürünlerinden bir porisyon yenilebilir...ben küçük bir ızgara aldım herşeyimi onda yapıyorum...30tl civarı çok işe yarıyor tavsiye ederim....yada sebze yemeqi yenilebilir...yanında salata ve yoqurt tüketilebilir...
5-tekrar ara öqün yapılmalıdır...sabahki arada yediqiniz ürünlerin aynısını yemeyin kızlar deqiştirin...
6.akşam yemeqini erken yemeqe çalışın...ben en geç 5-6 gibi yiyorum...ve genelde tek çeşit besleniyorum..mesela tek çorba yada sadece 1 porsiyon yemek...
6-akşam yemeqinden sonra su ve bitki çayı dışında hiçbirşey yemeyin çok faydasını göreceksiniz...
7-biz hanımların reql öncesi ve sonrası tatlı krizleri olur bunun önüne geçmek için 1 duble bardaqa ısınmış süt ve içine 1-2 çubuk tarçın atıp içebilirsiniz yarım saate kalmadan tatlı isteqiniz kesilecektir...
8-eriyen yaqlar idrar yoluyla dışarı atılır bunun için bolbol su içmeliyiz...2.5 litreden az 3 litreden çok olmamalıdır...
9-çaylarımıza kesinlikle şeker katmamlıyız..bize kilo aldıran en tehlikeli besinlerden bride şekerdir...
10-börek yada tatlı yemek istediqimizde haftada en fazla bir defa olmak üzere kahvaltı öqününde tüketilmelidir...ve bunlar yenildiqinde ekmek hakkımızdan vazgeçmemiz gerekir...
11-ben hergün tartıldım...hergün baskülün eksildiqini görmek beni dahada motive etti...kilo aldıqım zamanlarda ise o güne dahada dikkat ederek arayı telafi etmeye çalıştım...
12-mutlaka kilo çizelgemiz olsun...her cuma bildirimden sonra ibreyi iraz daha ileri almak inanılmaz keyifli ve motive açısından çok yüksek moral kaynaqı kızlar...
13-ve hergün menülerimiz paylaşalım tam gün olarak (sabah ara öqlen ara akşam şeklinde)....
abla bir önceki sayfada kilo çizelgesi nasıl yapılır paylaşmaya calıstım da umarım olmustur