- 15 Nisan 2010
- 13.079
- 15
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiakşamlar kızlarr
meleekkk sahalara dönmene çok sevindim canım
cleopatra hoşgeldin canım masal gibi bir varsın bir yoksun
bu arada hangi diyeti yaparsan yap eski beslenmene dönersen alırsın cnm kh diyetiyle ilgisi yok
uykum yookkk sizde kalkın hadiiii
günaydın melekcim..bende senin kh dyetini denicem bakalım ne giderse kar=)sonra yine sağlıklı beslenme programıma dönerim sadecee 2 hafta kendimi zorlaryım bakalım...
canım bide toplam kaç puaan yiyorsun?
selam kızlar bende aranıza yenı katılıyorum.kılom yuzunden esımle bayagı aramız bozuk.yanı kılolarımdan dolayı benı eskısı gıbı sevmedıgını dusunuyorum.suanda 93 kıloyum ve bayagı kotu durumdayım lutfen bana yardım edın.nasıl besleneyım neler yemem lazım.bana ozeldende mesaj atabılırsınız.sımdıden tesekkurler.
kızlar günaydın...dün net yoktu yazamadım.bide cumayı bekliyemedim bugün tartıldım.400gr vermişim.yavaş ama istikrarlı gidiyorum galiba=)))))kalkınca 12 bardak su içtim.
sabah:1 yumurta,1 dilim ekmek,biraz ppeynir, yeşil çay
öğle:1 kase mercimek yemeği,2 kaşık makarna
arasabah-öğle arası öğün yapmıyorum)4-5 hurma,1 çay bardağı süt
akşam:1 avuç fındık,1 ceviz biraz zaman geçtikten sonrada çorba
gunaydın kızcelerrrrrrrrrr
dunku menum efem
sabah
2 dılım cavdar
peynır
zeytın 5 adet
yumurta
ara
elma
ogle
4 mınık tavuj nugget
cok az sahanda yumurta
1 bardak ayran
ara
cok az antep 5-6 adet
sekersız neskafe
aksam
tavuk
2 adet kofte ( annem yapmıs guzeldı)
3 lt su
veee sabahına 900 gr ucmus gıtmıs efemmmmmmmmmmmmmmmmmm vede super olmus zıra son 4 gundur abarmıstım bu ılac gıbı geldııı
selam kızlar bende aranıza yenı katılıyorum.kılom yuzunden esımle bayagı aramız bozuk.yanı kılolarımdan dolayı benı eskısı gıbı sevmedıgını dusunuyorum.suanda 93 kıloyum ve bayagı kotu durumdayım lutfen bana yardım edın.nasıl besleneyım neler yemem lazım.bana ozeldende mesaj atabılırsınız.sımdıden tesekkurler.
Kızlar ben bildirimimi yarın yapacam Çünkü Cuma ve Cumartesi günü yokum Annem ameliyat olacak onun yanında olacam...
günaydın cnm
qünaydın kuzum menün süper valla tebrikler
sagol klopatram