AY son söylediğinizi anlamadım nasıl kase kapatayımBenim kizim 9 yasinda ozel bolgesinde ki bebek tuyleri dokulmemisti 1 yildirda koyulasti ve uzadi.gecen hafta butun hormonlarina baktirdim.normalmis genetik olarak tuylu yapisi varmis.
Doktor 14 yasina kadar agda 18 yasina kadar epilasyon yaptirmamami simdilik minik bir makasla boydan kisaltmami hijyen acisindan soyledi.
Bazi markalarin cocuklar icin sutyenleri var iyi bir marka almanizi tavsiye ederim
Memeleri sekillenecek sonucta bozulmasin
Bide kase kapatin sonra minik memelerim var diye estetiklere kosmasin benim gibi
Ya bu bir hurafe degilde sehir efsanesi ve anadolu gelenegidir.AY son söylediğinizi anlamadım nasıl kase kapatayım
tabi ki biliyor ama yaşayınca bir garip hissetti kendini annesi olarak ben bile öyle oldum halbuki hazırlamıştım kendimi ama demek ki yaşayınca öyle olmuyormuş regli ti zaten okulda anlatmışlar , yarım atlet şeklinde südyenlerün çok sağlıklı olmadığını duymuştum12 yaşındaki çocuk tüylenmeyi nasıl bilmez? Okulda derslerde bile işleniyor bu.. Kaldı ki o yaştaki kızlar kendi aralarında da bolca konuşur böyle şeyleri.. Sütyen konusunda da rahat lambada, yarım atlet tarzı şeylerle başlayabilirsiniz.
Tabi ki
tabi ki biliyor ama yaşayınca bir garip hissetti kendini annesi olarak ben bile öyle oldum halbuki hazırlamıştım kendimi ama demek ki yaşayınca öyle olmuyormuş regli ti zaten okulda anlatmışlar , yarım atlet şeklinde südyenlerün çok sağlıklı olmadığını duymuştum
Benim kizim 9 yasinda ozel bolgesinde ki bebek tuyleri dokulmemisti 1 yildirda koyulasti ve uzadi.gecen hafta butun hormonlarina baktirdim.normalmis genetik olarak tuylu yapisi varmis.
Doktor 14 yasina kadar agda 18 yasina kadar epilasyon yaptirmamami simdilik minik bir makasla boydan kisaltmami hijyen acisindan soyledi.
Bazi markalarin cocuklar icin sutyenleri var iyi bir marka almanizi tavsiye ederim
Memeleri sekillenecek sonucta bozulmasin
Bide kase kapatin sonra minik memelerim var diye estetiklere kosmasin benim gibi
artık yavas yavas genc kızlıga ergenlıge adım attıgını bu surecte vucudunda tuylenme goguslerın buyumesı yuzde sıvılcelenme vb degısımlerın olacagını bunları herkeste yasanan degısımler oldugunu v easla korkmaması yada bu duurmdan oturu kendını cırkın ve pıs hıssetmemesı gerektıgını yakında regl de olabılecegını ve regl olmanın bır kadın ıcın olmazsa olmaz bır saglıksal durum oldugunu ılk kanaması gerceklestıgınde sızınle ırtıbata gecmesını soyleyebılırsınız ve kolayca bulabılecegı bır yerde ped bulundurmanızı onerırım.Herkese merhaba 12 yaşında kızım bugün bir korkuyla yanıma geldi özel bölgesinde tüylenme olmuş ne yapıcam anne diye sordu öylece dondum kaldım genç kız annelerin me yapmam gerekiyor nasıltemizlik yapması gerektiğini konuşmam gerekiyor Çok garip oldum yardımcı olun lütfen göğüsleri hafif belirginleşmeye başladı nasıl bir südyen ile başlamalı Allah'ım hiç bu yollardan geçmiş gibi değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?