- 17 Şubat 2023
- 3
- 0
- 24
-
- Konu Sahibi yildiz123442
Ya gerçekten mi27 olarak artırıyorumvee bir anne olmama rağmen. Buyumeyince büyümüyor yani
Yoo aksine küçük göğse daha güzel süt doluyor sanırım, emzirme konusunda hiç sorun yaşamadım elhamdülillah. Emzirirken hele de ilk zamanlar 3 5 katına çıkıyor zatenYa gerçekten misilikon mu yaptırsam diye dusunmedim değil ama çevremdeki çoğu kişi doğum yapınca büyür diyordu peki küçük olması çocuk emzirirken sorun olmuyormu
Yoo aksine küçük göğse daha güzel süt doluyor sanırım, emzirme konusunda hiç sorun yaşamadım elhamdülillah. Emzirirken hele de ilk zamanlar 3 5 katına çıkıyor zaten
Tamam tessekurlerDersine çalış dememenin nedeni kendi bedeninle ilgilenmek için henüz çok küçüksün. Bu yaşta bu kadar şeye takılırsan ve sürekli kendi bedenini başka bedenlerle kıyaslarsan ilerde bedeninden nefret edersin. Kendini sorgulamayı bırak yani. Neyse daha ufacıksın. O da doğruysa tabi
Eyvah daha ergenlik döneminde memeyi kafaya taktıysan ilerleyen zamanlarda neleri sorun etmezsin ki sen..Merhaba. Ben ekimin 4 unde 13 me gircem benim memelerim var ama fazla büyük değil mesela yasitim kızlarin memeleri 75 bedene net olur ama benimki biraz daha büyük olsa 60 bedene olur 9 aydır regl oluyorum ve düzenli oluyorum kilom 44 boyum 1.60 ben memelerimin daha büyük olmasını istiyorum lütfen bana yardımcı olun annemin teyzemin halalariminda memeleri büyük sizce benimki büyük olurmu annemin memeleri 15 yaşından sonra büyümeye baslamis daha önceden de memeleri varmış ama 15 yaşından sonra dahada bı büyümeye baslamis kilo alırsam falan memelerim buyurmu crop giyince küçük hissediyorum lütfen yardimci olun tavsiyeler verin
Evet evet sıkıntı yokBebeğiniz için sorun teşkil etmemis anladığım kadarı ile sizde küçük gogusleriniz ile mutlusunuz
kucük meme iyidir... yaşın da küçük hem boyun ve kilon arttıkça daha da büyür genetik olarak musaitmissin zaten ... (yaşım küçük hata yaptım diyenleri 18 yaş altı olma ihtimalini düşünüp cevap verelim demiştim almadığım tepki kalmamıştı, burda yaş sınırı var diyenler vardı demekki yokmuş )Merhaba. Ben ekimin 4 unde 13 me gircem benim memelerim var ama fazla büyük değil mesela yasitim kızlarin memeleri 75 bedene net olur ama benimki biraz daha büyük olsa 60 bedene olur 9 aydır regl oluyorum ve düzenli oluyorum kilom 44 boyum 1.60 ben memelerimin daha büyük olmasını istiyorum lütfen bana yardımcı olun annemin teyzemin halalariminda memeleri büyük sizce benimki büyük olurmu annemin memeleri 15 yaşından sonra büyümeye baslamis daha önceden de memeleri varmış ama 15 yaşından sonra dahada bı büyümeye baslamis kilo alırsam falan memelerim buyurmu crop giyince küçük hissediyorum lütfen yardimci olun tavsiyeler verin