Ergenlik donemindeyim memelerim var ama yasitlariminkine göre küçük

yildiz123442

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2023
3
0
24
Merhaba. Ben ekimin 4 unde 13 me gircem benim memelerim var ama fazla büyük değil mesela yasitim kızlarin memeleri 75 bedene net olur ama benimki biraz daha büyük olsa 60 bedene olur 9 aydır regl oluyorum ve düzenli oluyorum kilom 44 boyum 1.60 ben memelerimin daha büyük olmasını istiyorum lütfen bana yardımcı olun annemin teyzemin halalariminda memeleri büyük sizce benimki büyük olurmu annemin memeleri 15 yaşından sonra büyümeye baslamis daha önceden de memeleri varmış ama 15 yaşından sonra dahada bı büyümeye baslamis kilo alırsam falan memelerim buyurmu crop giyince küçük hissediyorum lütfen yardimci olun tavsiyeler verin

Benim kızında küçük,genetik bu işler
Zayıf yapılı kadınların genelde küçük oluyor zaten.
Çok dert edersen ileride yaptırırsın

Ya gerçekten mi😂😂 silikon mu yaptırsam diye dusunmedim değil ama çevremdeki çoğu kişi doğum yapınca büyür diyordu 😂😂 peki küçük olması çocuk emzirirken sorun olmuyormu 😂
Yoo aksine küçük göğse daha güzel süt doluyor sanırım, emzirme konusunda hiç sorun yaşamadım elhamdülillah. Emzirirken hele de ilk zamanlar 3 5 katına çıkıyor zaten 😂

Merhaba. Ben ekimin 4 unde 13 me gircem benim memelerim var ama fazla büyük değil mesela yasitim kızlarin memeleri 75 bedene net olur ama benimki biraz daha büyük olsa 60 bedene olur 9 aydır regl oluyorum ve düzenli oluyorum kilom 44 boyum 1.60 ben memelerimin daha büyük olmasını istiyorum lütfen bana yardımcı olun annemin teyzemin halalariminda memeleri büyük sizce benimki büyük olurmu annemin memeleri 15 yaşından sonra büyümeye baslamis daha önceden de memeleri varmış ama 15 yaşından sonra dahada bı büyümeye baslamis kilo alırsam falan memelerim buyurmu crop giyince küçük hissediyorum lütfen yardimci olun tavsiyeler verin
Eyvah daha ergenlik döneminde memeyi kafaya taktıysan ilerleyen zamanlarda neleri sorun etmezsin ki sen..

kucük meme iyidir... yaşın da küçük hem boyun ve kilon arttıkça daha da büyür genetik olarak musaitmissin zaten ... (yaşım küçük hata yaptım diyenleri 18 yaş altı olma ihtimalini düşünüp cevap verelim demiştim almadığım tepki kalmamıştı, burda yaş sınırı var diyenler vardı demekki yokmuş )

Yaşım 33 ikinci gebelik ancak 75 buldum ama zayıfım yağ dokum az gençken takıyor insan ama sen daha gelişim çağındasın büyüme ihtimali var ha büyümezsede üzülme küçük diye de dünyanın sonu değil Herkes küçük istiyor taşıması kolay eziyeti yok belin sırtın ağrıdı derdin yok ve hayatın boyunca sarkacak bi memende yok hep seksi kalıyor bak bunlarda artıları 🤣 süt dolunca taş gibi güzel oluyorlar mesela ama işte üzülme desemde üzüleceksin bende üzüldüm ama şimdi onlarla mutluyum bazen geyiğini yaptık eşimle yaptırsam diye ama o bile asla diyor düşün memnun halinden 😊

X