- 17 Şubat 2023
- 3
- 0
- 24
-
- Konu Sahibi yildiz123442
Merhaba. Ben ekimin 4 unde 13 me gircem benim memelerim var ama fazla büyük değil mesela yasitim kızlarin memeleri 75 bedene net olur ama benimki biraz daha büyük olsa 60 bedene olur 9 aydır regl oluyorum ve düzenli oluyorum kilom 44 boyum 1.60 ben memelerimin daha büyük olmasını istiyorum lütfen bana yardımcı olun annemin teyzemin halalariminda memeleri büyük sizce benimki büyük olurmu annemin memeleri 15 yaşından sonra büyümeye baslamis daha önceden de memeleri varmış ama 15 yaşından sonra dahada bı büyümeye baslamis kilo alırsam falan memelerim buyurmu crop giyince küçük hissediyorum lütfen yardimci olun tavsiyeler verin
Benim o da olmadı ya hayal kırıklığı yaşadımBir doğum yapmana bakar güzellik. Lömbüdü lömbüdü meme yerine limonto limonto meme makbuldür.
Ah ablam ah. İlerde büyüyünce küçülsün isteyeceksin yapma bırak zamanında yavaş yavaş büyüsün. Benim 12 13 yaşında memem yoktu. Şimdi kafam kadar oldular diyorum az daha küçük olaydı. 90 bedenle gezmek kolay olmuyo. Benim 10.sınıfa geldiğimde boyum kilom bi anda artınca vücudum ortaya çıkmıştı. Sabret birazMerhaba. Ben ekimin 4 unde 13 me gircem benim memelerim var ama fazla büyük değil mesela yasitim kızlarin memeleri 75 bedene net olur ama benimki biraz daha büyük olsa 60 bedene olur 9 aydır regl oluyorum ve düzenli oluyorum kilom 44 boyum 1.60 ben memelerimin daha büyük olmasını istiyorum lütfen bana yardımcı olun annemin teyzemin halalariminda memeleri büyük sizce benimki büyük olurmu annemin memeleri 15 yaşından sonra büyümeye baslamis daha önceden de memeleri varmış ama 15 yaşından sonra dahada bı büyümeye baslamis kilo alırsam falan memelerim buyurmu crop giyince küçük hissediyorum lütfen yardimci olun tavsiyeler verin
Otur dersine çalış, mememi değil zekamı nasıl büyütürüm onu araştırMerhaba. Ben ekimin 4 unde 13 me gircem benim memelerim var ama fazla büyük değil mesela yasitim kızlarin memeleri 75 bedene net olur ama benimki biraz daha büyük olsa 60 bedene olur 9 aydır regl oluyorum ve düzenli oluyorum kilom 44 boyum 1.60 ben memelerimin daha büyük olmasını istiyorum lütfen bana yardımcı olun annemin teyzemin halalariminda memeleri büyük sizce benimki büyük olurmu annemin memeleri 15 yaşından sonra büyümeye baslamis daha önceden de memeleri varmış ama 15 yaşından sonra dahada bı büyümeye baslamis kilo alırsam falan memelerim buyurmu crop giyince küçük hissediyorum lütfen yardimci olun tavsiyeler verin
27 olarak artırıyorum21 yaşındayım hala 75 kullanıyorum ve 75 beden bile büyük geliyorama bende sorun teşkil etmiyor daha yaşın da küçük inşallah büyür
BuyurmuÜzülme canım benim daha yaşın küçük tabi ki büyür :)
Dersime calismadigimimi söyledimBenim o yaşta nohut kadar memem yoktu beAyrıca utanırdım da memelerim büyümeye başladığında kimse görmesin isterdim. Bu yaşta ne bu meme büyütme merakı anlamadım. Otur dersini çalış çocuğum. Ne yapacaksın memeyi
Dersine çalış dememenin nedeni kendi bedeninle ilgilenmek için henüz çok küçüksün. Bu yaşta bu kadar şeye takılırsan ve sürekli kendi bedenini başka bedenlerle kıyaslarsan ilerde bedeninden nefret edersin. Kendini sorgulamayı bırak yani. Neyse daha ufacıksın. O da doğruysa tabiBuyurmu
Dersime calismadigimimi söyledim