- 15 Temmuz 2016
- 8.185
- 13.669
- 248
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
Bı keresinde yemeğe gitmiştik size bahsettiğim kişilerin evine kızı demişti ki baba bu akşam eve gelecekmisin.Evet keske ikisi de birbirine uygun kisileri bulsalardi. Zaten ben konusmayi dusunmuyorum. Konusmasi gereken anneannem ama onun da saglikli bir durus sergileyebilecegi supheli. Hala dovunup oglumu mutsuz ediyorlar kafasinda.
Ve kadın çok iyi konumda eşide sizin dayınız konumunda bir kişi. Kadın bir güne bir gün kocasına bu konu ile ilgili hiç bir şey ima dahi etmedi. Ev araba yazlık çocuklarını en iyi yerlerde okuttu.
Annem bir gün kv sine dedi ki neden böyle yapıyorsun bırak adam evinde olsun.
Ben oğluma ne git derim ne gitme.
Kv öldü bizim çok yakın akraba.
Neyse bunlar gelinin hala tepesinde oğlu bı gün resmen cinnet geçirmiş anneme yeter ettikleriniz bir daha anneme karışan, üzen, laf sokan, huzursuz eden olursa hepiniz maf edicem demiş ki çok çok çok haklı.
İnanın tüm samimiyetimle söylüyorum anneanneniz o evliliğin üzerinde kara bi bulut gibi. Sizin bilmediğiniz kim bilir neler olmuştur.
Yengenizin yerinde olsam vallahi çekmem hem maddi anlamda çok güçlü olucam anladığım kadarıyla da akıllı bı kadın kv sine karşılık evliliğini yürütmüş.
Ben ceker giderdim. Çok şanslı dayınız ve benim bahsettiğim kişi.