• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eren Taştan (ilk ameliyat)

zedusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2021
16
5
36
Merhaba Arkadaşlar,

Eren Taştan‘a ameliyat olan, görüşmeye giden fikirlerini paylaşırsa çok sevinirim. Şehir dışından gitmeyi planlıyorum, daha çok barış çakır tarzında bir burun istiyorum, ilk ameliyatım olacak. Forumda her doktorda olduğu gibi birkaç kötü yorum var (nefes alamama çökme gibi) bunlar açıkçası çok düşündürüyor ama doğal bir burun istediğim ve revizyon konusunda da duayen kabul edildiği için gidip görüşmek istiyorum. Daha önce bir tecrübesi olan arkadaşlar paylaşırsa çok sevinirim.

Ben geçen sene görüşmeye gittim. Birinci ameliyat için. Burnumun nasıl olacağını hiç konuşmadık. Biraz kendini övdü, biraz da burnumla alakasız revizyon burunları gösterdi bize. Peki ameliyat olursam burnum nasıl olacak? Bir programla göstermeyecek misiniz dedim? Onu da ameliyata kesin karar verdiğinde yapacağım dedi :) saati 400 liraydi. Bence değmez.

Ben geçen sene görüşmeye gittim. Birinci ameliyat için. Burnumun nasıl olacağını hiç konuşmadık. Biraz kendini övdü, biraz da burnumla alakasız revizyon burunları gösterdi bize. Peki ameliyat olursam burnum nasıl olacak? Bir programla göstermeyecek misiniz dedim? Onu da ameliyata kesin karar verdiğinde yapacağım dedi :) saati 400 liraydi. Bence değmez.
Teşekkür ederim cevabınız için, simülasyonla göstermemesi gerçekten sıkıntılıymış, ücretsiz görüşmelerde bile doktorlar gösteriyor artık.

Konuya tesadüfen girdim de ne yani sizinle alakası olmayan konuyla ilgili 400 tl mi aldı?

Konuya tesadüfen girdim de ne yani sizinle alakası olmayan konuyla ilgili 400 tl mi aldı?
İlk görüşme için evet. Muayene parası. Tabi burnuma baktı önce fakat burnumla ilgili konuşmaktan çok kendini övdü. En sonunda bu gösterdiğim revizyonları yapabiliyorsun senin burnunu hayli hayli yaparım dedi.

Ben revizyon oldum 2 yıl önce, o zaman görüşme ücretsizdi. Simülasyonu ameliyata karar verdikten sonra tekrar bir görüşme ayarlanıyor o zaman yapıyor.

Teşekkür ederim, Nasıl geçti süreciniz, memnun musunuz?
Özelden de yazdım size ama belki görmezsiniz onu, siz olmuşsunuz ameliyatınızı hayırlı olsun 🤗 fiyat olarak ne ödediniz acaba ben de çok istiyorum Eren Bey’i. En kısa zamanda görüşmek istiyorum

Ben ilk ameliyatımı yaptıran doktoruma revizyon yaptırdım.İlk ameliyatta eksik bıraktığı yerlere Kıkırdak ekledi ama sonuç fiyasko.
Bir gün 3.ameliyata cesaret edebilirsem aklımdaki ilk isim Eren bey.
Kırdak ekleme işinin çok dikkatli ve özenli yapılması gerekiyor aksi halde dışarıdan çok fazla belli oluyor.

Ben ilk ameliyatımı yaptıran doktoruma revizyon yaptırdım.İlk ameliyatta eksik bıraktığı yerlere Kıkırdak ekledi ama sonuç fiyasko.
Bir gün 3.ameliyata cesaret edebilirsem aklımdaki ilk isim Eren bey.
Kırdak ekleme işinin çok dikkatli ve özenli yapılması gerekiyor aksi halde dışarıdan çok fazla belli oluyor.
Daha ilkine cesaret edemedim, Eren beye gideceğim. Para mühim değil. İnsanın ruhunu yaralamasınlar. Sizin için çok üzüldüm çok geçmiş olsun ama üzülmeyin her şeyin bi çözümü var hayatta. En azından çok pahalı da olsa çözümsüz değil. Allah dermansız dert vermesin. Umut oldukça bi şekilde tutunuyor insan. 🤗

Daha ilkine cesaret edemedim, Eren beye gideceğim. Para mühim değil. İnsanın ruhunu yaralamasınlar. Sizin için çok üzüldüm çok geçmiş olsun ama üzülmeyin her şeyin bi çözümü var hayatta. En azından çok pahalı da olsa çözümsüz değil. Allah dermansız dert vermesin. Umut oldukça bi şekilde tutunuyor insan. 🤗
Ruh yaralanması çok yerinde bir söz olmuş.Yaşım çok genç değil.Bunlarla uğraşarak iyileşme süreci bekleyerek kaç yılım heba olacak diye düşünüyorum.Üçüncüde çıkacak bir problemi hiç kaldıramam açıkçası.
Desteğiniz için teşekkürler

Ruh yaralanması çok yerinde bir söz olmuş.Yaşım çok genç değil.Bunlarla uğraşarak iyileşme süreci bekleyerek kaç yılım heba olacak diye düşünüyorum.Üçüncüde çıkacak bir problemi hiç kaldıramam açıkçası.
Desteğiniz için teşekkürler
Ben de küçük değilim o yüzden en iyi dr a gideceğim çünkü ben ikinciyi de kaldıramam kendimi tanıyorum Allah korusun 🥺 Eren Taştana gidin mutlaka maddi olarak çok zorlar belki ama sonuçta mutlu olursunuz 🥰

Özelden de yazdım size ama belki görmezsiniz onu, siz olmuşsunuz ameliyatınızı hayırlı olsun 🤗 fiyat olarak ne ödediniz acaba ben de çok istiyorum Eren Bey’i. En kısa zamanda görüşmek istiyorum
Merhaba, teşekkür ederim yeni gördüm maalesef, 39k ödedim.

Back