- 15 Mart 2011
- 2.280
- 2.937
- 333
Ozelden mesaj gonderemiyorum.yeni oldugum icin.eger siz bana ozelden yazabilirseniz numaranizi whatsapp kullanıyorum.
Sevgiler Teşekkürler
numarami ozel mesajla gonderdim size..
gorusmek uzere,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ozelden mesaj gonderemiyorum.yeni oldugum icin.eger siz bana ozelden yazabilirseniz numaranizi whatsapp kullanıyorum.
Sevgiler Teşekkürler
gorusmek uzere,
Gorusmek uzere,
kalan ürünlerin hangileri canım ..
gorusmek uzere,
gorusmek uzere,
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1015135&d=1394388188 peki bu kaç ay, benim bebeyim 17 aylık
tşk aldım numaranızı. yarın musait bi vakitte ulaşırım inş
Eklemeleri n zaman yapablrsnz?1 ay gecmis guncellenecek yazali. bayramdi gezmelerdi hastaliklardi derken bisi ekleyemedim kusura bakmayin
onumuzdeki hafta derleyip toparlayip ekleyecegim...
sevgiler
Eklemeleri n zaman yapablrsnz?
Merhaba siyah nike ayakkabılar duruyor mu acaba?
Merhaba bu saydiklarin kaç yas icincanim daha kis olmadan hastaliklardan kurtulamadik biturlu. zorlu da bi donemde cok cok hircin.hic elim gidemedi o yuzden..
eklenecek 2 tane benetton uzun kollu ust, 2 mc uzun kollu ust, gap onden fermuarli sweat, mc ici dolgulu kot pantolon falan var aklima gelen. he bi de 2-3 tane gomlek 1 kumas pantolon vardi klasiklerden. pek kullanilmamis c&a hirka, 22 numara ms thomas yagmur cizmesi, aklima gelenler bunlar. onun disinda da vardir ama hic mecalim yok bu ara ;/
bunlardan ihtiyacini gorecek bisi varsa ozelden telefonunu at canim whatsappla gondereyim sana..
kusura bakma tekrar