- 17 Mayıs 2018
- 794
- 1.677
Tamda ülkenin başkanın dediği gibi sözde sanatçı müsveddesi sen kimsin ki bu sözleri sarf edebiliyosun senin haddinemi bence derhal bir ceza almalı.
Tamda ülkenin başkanın dediği gibi sözde sanatçı müsveddesi sen kimsin ki bu sözleri sarf edebiliyosun senin haddinemi bence derhal bir ceza almalı.
Durumunuzda yazdığı üzere hiçte hanımefendi olduğunuzu düşünmüyorum. Sanatçı müsveddesiymiş,kendinize gelin isterseniz.Siz kimsiniz peki nasıl Metin Akpınar hakkında böyle konuşabiliyorsunuz? Bence sizde haddinizi bilin.Tamda ülkenin başkanın dediği gibi sözde sanatçı müsveddesi sen kimsin ki bu sözleri sarf edebiliyosun senin haddinemi bence derhal bir ceza almalı.
2023'te görüyorum Hanım teyze :))İleri demokrasi vardı değilmi nerde gören varmı arkadaşlar ..
2023'te görüyorum Hanım teyze :))
Ahahaha tamam abla :) hayırlısı diyelim merakla bekliyoruzİnşallah temennimiz o yönde zaten:)) Teyze değil abla abla:))
Şu video ya yorumlarını çok merak ediyorum. Sen de diğer partidaşların gibi sessiz kalmazsın umarım.Tamda ülkenin başkanın dediği gibi sözde sanatçı müsveddesi sen kimsin ki bu sözleri sarf edebiliyosun senin haddinemi bence derhal bir ceza almalı.
Ülkedeki cesur, birikimli, eğitimli ve dürüst ne kadar adam varsa karalanıyor.
Ne desem bilemedim... Akpınar bence de bir şey söylememiş.
Bence sorun şurada, kimse kimseyi siyasetçi olsun diye zorlamıyor. Kendi istedikleri için oralara çıkıyorlar.
Ama siyasetçi olamk demek, eleştiri, hatta sert eleştiri de almak demektir, oralara çıkmayı kabul eidyorlar ama eleştiri almayı kabul etmiyorlar...
Aynen öyle ama herkesin saygı duyması gerek.
Akpınar, Halk TV’de Uğur Dündar’ın sunduğu Halk Arenası programında “Bireylerin geleceklerini tayin edecekleri rejim demokrasidir. Bu kargaşadan kurtulmamızın tek çaresi de demokrasi diye düşünüyorum. Oraya ulaşabilirsek ne ala, kavga, dövüş olmaz biz bu işin içinden çıkarız. Ulaşamazsak her faşizmin karşılaştığı gibi belki liderini ayağından asarlar, belki mahzenlerde zehirlenerek ölür, belki adı geçen başka liderlerin yaşadığı gibi kötü sonları yaşayabilir ama bize yazık olur, biz harap oluruz” demişti.
Beni ipe götüreceklermiş. Senin her yerin sanatçı olsa ne yazar. Biz bu yola farklı çıktık. Senin haddine mi? Biz şehadete inanmış insanlarız. Biz bunların bedelini rahatlıkla ödemeye hazır insanlarız. Bunlar sanatçı müsveddesi, yargıya hesabını versinler. Bunun bedelini ödeyecekler. Bu ülkenin cumhurbaşkanını ipte sallandıracaksın. Şimdi git yargıda bedelini öde.
Demirel, Ecevit niceleri Olacak O Kadar'da eleştirildi, ardından Levent Kırca'nın elini sıktılar. Politikacı demek eleştiriye açık olmak, eleştiriyi kaldırmak demek. Kaldıramayan politika yapmasın olsun bitsin. Tüm memleket mi hapse girecek??
Evet o zamanları hatırlıyorum..
Şimdi sokak röportajları izliyorum, insanlar en ufak bir soruya bile cevap vermiyorlar!
''Asgari ücret 2020 tl oldu ne düşünüyorsunuz?'' diye soruyorlar; ''Ben bir şey söylemeyeyim, okul okuyan çocuğum var maazallah bir şey olmasın.'' diyor sade vatandaş yahu buna bile cevap vermiyor.
Asgari ücret ya asgari ücret konusu..
Düşünce özgürlüğü olmayan bir ülkede hiçbir iyi gelişme olamaz.
Eee yani herkes ağzını açmaya korkuyor, sonu hapis olabiliyor daha başka şeyler de olabiliyor. Ben de korkuyorum ne yalan söyleyeyim çünkü adil yargılama yok suçsuz olsan bile hapsi boylayabiliyorsun.
Sizin dedğiniz sanatçı kişisi sıradan benim gibi bir insan ki ona sen kimsin diyorum. Yanı benim için bir değeri yok sizin gibi herkes gibi sıradan...