Erdoğan’ın sözleri sonrası sanatçı Metin Akpınar hakkında soruşturma başlatıldı

Tamda ülkenin başkanın dediği gibi sözde sanatçı müsveddesi sen kimsin ki bu sözleri sarf edebiliyosun senin haddinemi bence derhal bir ceza almalı.

Ne desem bilemedim... Akpınar bence de bir şey söylememiş.
Bence sorun şurada, kimse kimseyi siyasetçi olsun diye zorlamıyor. Kendi istedikleri için oralara çıkıyorlar.
Ama siyasetçi olamk demek, eleştiri, hatta sert eleştiri de almak demektir, oralara çıkmayı kabul eidyorlar ama eleştiri almayı kabul etmiyorlar...

kimse kimseyi tehdit etmesin arkadasim. metin akpinar baskani degil..vatandas vatandasida etmesin. suclular yakalansin sorguya cekilsinler. eger sorgulanmak istemiyorsa oyle konusmayacakti bu adam. sallandirirlarmi zehirlerlermi..olurda bize yazik olur derken neyi kastetmis olabilir yani? herkes anlayacagini anladi bence. sen git bakalim avrupada bu sekilde birini tehdit et.

Tamda ülkenin başkanın dediği gibi sözde sanatçı müsveddesi sen kimsin ki bu sözleri sarf edebiliyosun senin haddinemi bence derhal bir ceza almalı.
Durumunuzda yazdığı üzere hiçte hanımefendi olduğunuzu düşünmüyorum. Sanatçı müsveddesiymiş,kendinize gelin isterseniz.Siz kimsiniz peki nasıl Metin Akpınar hakkında böyle konuşabiliyorsunuz? Bence sizde haddinizi bilin.

Demirel, Ecevit niceleri Olacak O Kadar'da eleştirildi, ardından Levent Kırca'nın elini sıktılar. Politikacı demek eleştiriye açık olmak, eleştiriyi kaldırmak demek. Kaldıramayan politika yapmasın olsun bitsin. Tüm memleket mi hapse girecek??

O zamanlar eleştri

Yahu bu sözde ne var?
Metin Akpınar faşist ülkelerde geçmişte yapılan uygulamalar bizde olmasın demiş.
Olsun mu demiş tehdit mi etmiş?

Bir diğer cevaba bakıyorum;

Biz hala laik cumhuriyette mi yaşıyoruz?

Düşüncelerinden dolayı hakaret gören, aşağılanan insanların yaşadığı toplum da; gerçek demokrasiden söz edilemez.

Yöneticiler, iktidara saltanat sürmek için değil, millete hizmet için getirilmişlerdir. Ulusa karşı olan görevlerini kötüye kullandıkları takdirde, şu ya da bu biçimde ulusal iradenin kendi haklarında vereceği kararla karşılaşırlar. Ulus tarafından, ulus adına devleti yönetmeye yetkili kılınanlar, gerektiğinde ulusa hesap vermek zorunda olduklarını bilmelidirler.
(Alıntı: Mustafa Kemal Atatürk)

Evet o zamanları hatırlıyorum..
Şimdi sokak röportajları izliyorum, insanlar en ufak bir soruya bile cevap vermiyorlar!
''Asgari ücret 2020 tl oldu ne düşünüyorsunuz?'' diye soruyorlar; ''Ben bir şey söylemeyeyim, okul okuyan çocuğum var maazallah bir şey olmasın.'' diyor sade vatandaş yahu buna bile cevap vermiyor.
Asgari ücret ya asgari ücret konusu..
Düşünce özgürlüğü olmayan bir ülkede hiçbir iyi gelişme olamaz.

Eee yani herkes ağzını açmaya korkuyor, sonu hapis olabiliyor daha başka şeyler de olabiliyor. Ben de korkuyorum ne yalan söyleyeyim çünkü adil yargılama yok suçsuz olsan bile hapsi boylayabiliyorsun.

Reactions: 000
Eee yani herkes ağzını açmaya korkuyor, sonu hapis olabiliyor daha başka şeyler de olabiliyor. Ben de korkuyorum ne yalan söyleyeyim çünkü adil yargılama yok suçsuz olsan bile hapsi boylayabiliyorsun.

Evet bende çekiniyorum, herkes çekiniyor..
Ona göre davranıyoruz yeri geliyor susuyoruz..

Sizin dedğiniz sanatçı kişisi sıradan benim gibi bir insan ki ona sen kimsin diyorum. Yanı benim için bir değeri yok sizin gibi herkes gibi sıradan...

Buradan neden gittigimi tekrar hatırladım..

Boyle cahil, boyle utanmaz, boyle zihniyetsiz guruhun icinde ruh saglıgım bozulmasın diye.

Kanalizasyondaki lagım farelerine daha cok saygı duyuyorum..

Etten kemikten insanmıs, digeri peygamber mi hayırdır? Saygıymıs.. Duymuyorum, gel de duyur..Demokrasi ne zamandır baştakini destekleme zorunlulugu olmus?

Faşizmin ucubeleri sizi..

Sanatçı metin Akpınar’a boyle bir soylemde bulunmak, sadece ona değil, insanlığa ve onun tüm birikimine düşman olmayı gerektirir.

Sizler örgütlü kötülüksünüz! Yazın bi kenara..

Der, uzun bir aradan sonra tum dostlara merhaba diyemeden giderim..

Saraylim, cherry, yercekimi ve diger yoldaslar bırakmayın meydanı kötülüge.. Seviliyorsunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…