Peki sen kimsin?Yılların sanatçısından bahsederken takındığın üsluba bak!Bu arada sevgili Akpınar kötü birşey söylememiş,iyi okuyun..Tamda ülkenin başkanın dediği gibi sözde sanatçı müsveddesi sen kimsin ki bu sözleri sarf edebiliyosun senin haddinemi bence derhal bir ceza almalı.
Metin akpınara sen kimsin diye sormak sizin cahilliğinizi gösterir.Tamda ülkenin başkanın dediği gibi sözde sanatçı müsveddesi sen kimsin ki bu sözleri sarf edebiliyosun senin haddinemi bence derhal bir ceza almalı.
Ülkenin özetisiniz. Biat etmek bunu gerektirir değil miTamda ülkenin başkanın dediği gibi sözde sanatçı müsveddesi sen kimsin ki bu sözleri sarf edebiliyosun senin haddinemi bence derhal bir ceza almalı.
Başkan da sıradan bir insan değil mi ?Sizin dedğiniz sanatçı kişisi sıradan benim gibi bir insan ki ona sen kimsin diyorum. Yanı benim için bir değeri yok sizin gibi herkes gibi sıradan...
O da bize saygı duyacak mı?Aynen öyle ama herkesin saygı duyması gerek.
Zeki Müren'in bizi tvden görme ihtimali daha fazlaO da bize saygı duyacak mı?
Uğur Dündar'a bişey olmaz.Kendisi gizli Erdoğancıdır.Ben de ne zaman Metin Akpinar ve Mujdat Gezen de susturulacak diye bekliyordum. Sirada Ugur Dundar var. Fatih Portakaldan haberim yok, onu da susturdular mi? Ha bir de Barolar Birligi Baskani Metin Feyzioglu var di mi?
Pek sanmam.. Sadece dikkatli elestri yapiyor. Herkesin iceri atildigi bu donemde birilerinin disarda kalmasi lazim.Uğur Dündar'a bişey olmaz.Kendisi gizli Erdoğancıdır.