Erdoğan'ın hayatını anlatan Reis filmi fragmanı

Ne biliyon müneccim p.kumu yedin bekleyip görcez bebem çok hayal kurma donra çok dumur olursun

Ayrıca L lamelifAmine haddini aşma

yahu üstteki söz bana değil umarım

alttakine gelince kadesaya yaptığın yanlışı forumda yazmıştım çocuklar anne baba veya eş üzerinden gitmen yanlıştı

ne kadar üstüne geldiklerinide gördüm ancak çocuk başka

kısacası haddimi aşacak bi cümle kurduğumu zannetmiyorum (espri yapmıştım ama geçmedi)sadece yaptığın şey bayağı etkiledi herkesi

dahada konuşmam senle

Bas git ya salak açtığım konuya. Gelip konuya yorum yapmak yetine bana hakaret et şimdi seviyeli rolleri oyna, gerzek ya..@Ayşe Asena 42

Son düzenleme:
İster konuş ister konuşma bilip bilmediğiniz her konuya dahil olup ahkam kesmeyin... Biliyormusun neler yaşandı? Hayır! O zaman kimse ahkam kesmesin..

Reis de kime göre neye göre?
Hayatı film olabilir, o da sonuçta birilerinin ilgi göstereceği, merak edeceği birşey. Normal birşey bu da filmin ismine takıldım ben.

Bir git ya bir git
Bu sana ders olsun insanların açtığı konuya gelip konuya yorum yapmak yerine kişiye hakaret edersen işte böyle karşılığını alıp apışıp kalırsın... Şimdi daha bana yazma yoksa asıl o zaman görcen hakareti..

Yahu cevap yazmayın şuna kendini bişey sanıyor kızlar bırakın konuşsun kendi kendine

Bas git ya salak açtığım konuya. Gelip konuya yorum yapmak yetine bana hakaret et şimdi seviyeli rolleri oyna, gerzek ya..
daha dün kankiydiniz bugun kavgamı ediyosunuz fetoyla reisemi özendiniz yoksa

daha dün kankiydiniz bugun kavgamı ediyosunuz fetoyla reisemi özendiniz yoksa
nerde ne zaman gördün tolin evet bekliyorum
isim aklımda pek tutamıyorum
Sana dediğimde seni etiketledim konulara girip konulara yorum yapmak yerine kişilere hakaret eden xaysex denene

bak beyaz gri bir söz vadır haklıyken haksız duruma düşme
insanın diliyle yaptığını dünya yapamaz kişiye
bana yada bi başkasına bi bayan olarak hoş olmuyor yapma bence
ha benim sözlerimi kaale alırsın almazsın sen bilirsin
ben nacizane tavsiyede bulundum sadece
o konuyu biraz okudum başka konulardada kızların çok üstüne geldiğini dalga geçtiğini gördüm onların yaptıkları çok çirkin evet ısrarla dalga geçmeleri
ama kabul etki senin yaptığında doğru değil yani çirkin
hani kendileri ile ilgili birşey paylaşsaydın anlardım ama herkesin değerlisi özeli vardır
yada bunu özel mesaj ile yapsaydın keşke

herneyse sana iyi forumlar bana ahkam kesme konuşma demiştin ben senden ne dersen de bir daha alıntı yapmayı düşünmüyorum hoşcakal

Dönem filmlerini severim, ama bunu izleyebilirmiyim bilmiyorum. Bir ara 2000`li yılların başalarında Recep Tayyip Erdoğan`ı canlandırabilir diye Nejat İşler konuşulurdu. Hatta akraba olduğu söylentileri vardı. Konuyu görünce bu geldi aklıma.
Ne bileyim neden yazdım, belki karşılıklı atışmalara mola benimki. O kadar yoruldum ki amacı olmayan atışmaları okumaktan. Sizler nasıl yorulmadınız hayret ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…