- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.077
- 298
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
Ne biliyon müneccim p.kumu yedinbekleyip görcez bebem çok hayal kurma donra çok dumur olursun
Ayrıca L lamelifAmine haddini aşma
1 kasım akşamı burda ol kaçma biyere kim kimin dumur oluşunu izliyo görelimNe biliyon müneccim p.kumu yedinbekleyip görcez bebem çok hayal kurma sonra çok dumur olursun
Ayrıca L lamelifAmine haddini aşma
bunu kime dedin ? bana mıBas git ya salak açtığım konuya. Gelip konuya yorum yapmak yetine bana hakaret et şimdi seviyeli rolleri oyna, gerzek ya..
Bu sana ders olsun insanların açtığı konuya gelip konuya yorum yapmak yerine kişiye hakaret edersen işte böyle karşılığını alıp apışıp kalırsın... Şimdi daha bana yazma yoksa asıl o zaman görcen hakareti..Bir git ya bir git
yahu üstteki söz bana değil umarım
alttakine gelince kadesaya yaptığın yanlışı forumda yazmıştım çocuklar anne baba veya eş üzerinden gitmen yanlıştı
ne kadar üstüne geldiklerinide gördüm ancak çocuk başka
kısacası haddimi aşacak bi cümle kurduğumu zannetmiyorum (espri yapmıştım ama geçmedi)sadece yaptığın şey bayağı etkiledi herkesi
dahada konuşmam senle
daha dün kankiydiniz bugun kavgamı ediyosunuz fetoyla reisemi özendiniz yoksaBas git ya salak açtığım konuya. Gelip konuya yorum yapmak yetine bana hakaret et şimdi seviyeli rolleri oyna, gerzek ya..
Sana dediğimde seni etiketledim konulara girip konulara yorum yapmak yerine kişilere hakaret edenbunu kime dedin ? bana mı
nerde ne zaman gördün tolin evet bekliyorumdaha dün kankiydiniz bugun kavgamı ediyosunuz fetoyla reisemi özendiniz yoksa
Sana dediğimde seni etiketledim konulara girip konulara yorum yapmak yerine kişilere hakaret edenxaysex denene
kediler uzanamadiklari cigere murdar derlermis..:))@HayyaL lütfen sen ben ve Oky gidelim, soguk kis gecelerinde icimiz isinsin, ben artik bu cümleyi cok kullanirim bu kis.ceylan gözlülerim benim, hadi gidin yatin uyuyun hadi
izleyici profiline göre değişir o.Türü ne olacakmış? Korku-gerilim mi yoksa dram mı?
izleyici profiline göre değişir o.
Yada otobüslerle bedava götürülecek "rekor" kırması açısından:))İzleyici profili belli be cicim. Sinema bileti 17 lira, her filme verilmez o para.
Neyse bence iyi bişey bir sürü insan hayatında ilk kez sinemaya gidecek muhtemelen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?