• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan'ın hayatını anlatan Reis filmi fragmanı

'1 kasımda goruscez kacmayin bir yere' gorende bunları iktidar olacak zanneder .

seni gidi köftehor, hem Ata'ya laf et, hem nimetlerinden faydalan. namıkör, sen gidip oy da kullanırsın şimdi. piiii sana
öyle anti-Kemalistlik olmaz. o kadar karşıysan delikanlı gibi işe de gideceksin, ben böyle Ata'nın verdiği hakkı kullanmam deyip, oy da kullanmazsın.
:KK53:
Müthiş bir cevap olmuş, ayakta alkışlıyorum..

'1 kasımda goruscez kacmayin bir yere' gorende bunları iktidar olacak zanneder .
hayırdır, iktidarı sadece tek başına olunabilen bir şey zannediyorsun galiba? koalisyon diye bişi bulmuşlar, süper bi icat, onu kullancaz biz
evet çok fesatımdır çokkk:KK53:

samimiyetinize inanmam için bişeyler yapmanız lazım ama kızlar:cool:
bi biskrem versem :KK53:

hayırdır, iktidarı sadece tek başına olunabilen bir şey zannediyorsun galiba? koalisyon diye bişi bulmuşlar, süper bi icat, onu kullancaz biz

bi biskrem versem :KK53:

yılardır

bi deeeeeeeeermişim sözü içimi böyle soğutur birde son zamanlarda bu biskrem espirisi

ha bide vurur yüze ifadesi saçmalığı ayyyy :KK20:

Ya şu ata ata diyenlerin içinde bulunduğu zavallılık, beni acıma hissi ile karışık bir tebessüme sürüklüyor:KK53:
ata derken atatürke ve atatürkçülere küfredenlere bel bağlayıp, atatürke küfreden hdp nin barajı geçmesinden medet ummaları ve nasıl dibe vurduklarını nasıl en dipte debelendiklerini görmeyip, " Erdoğan düşüyor" diye hayallerde yaşamaları bizim için acayip bir komedi iken onlar açısından nasıl büyük bir draaam :KK53:

Ya şu ata ata diyenlerin içinde bulunduğu zavallılık, beni acıma hissi ile karışık bir tebessüme sürüklüyor:KK53:
ata derken atatürke ve atatürkçülere küfredenlere bel bağlayıp, atatürke küfreden hdp nin barajı geçmesinden medet ummaları ve nasıl dibe vurduklarını nasıl en dipte debelendiklerini görmeyip, " Erdoğan düşüyor" diye hayallerde yaşamaları bizim için acayip bir komedi iken onlar açısından nasıl büyük bir draaam :KK53:

anamm pisko gelmiş:KK57:

sizin dramda 1 kasımdan sonra başlıyo cicim naber:KK53:

Gene başladı makinalı tüfek gibi
Hay Allah ortaya yazsakta üstüne alınıyor tabi seviye yerlerde ona alıştıkda

Back