• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan'ın hayatını anlatan Reis filmi fragmanı

Hahaha canım sen burdaki O lafa mi takildin. Başka konulara git orada yazılanları oku . Bu yazdığımda aleni hic birsey yok . Ancak o zihniyette düşünenler böyle yazar . Ben o maksatla yazmadim . Kendimi de açıklamayacağım . Ama işin içine ailelerin katmayalim . Katacak olursak sen bu soruyu tu siyasettekilere sorman lazım . Çünkü seviyeleri herkesin yerde ..
Hangi üyelerin yerlerde?

Hangi üyelerin yerlerde?

Herkes siyasette çok guzel mi yazıyor . ? Güzel yazsalar hep alaycı hep ezme çabasında değil mi ?
Bknz: benm telefon hafızanın herkes kelimesini herkez yazması ve millet sanki çok büyük bir şeymiş gibi bunu alaya alip orada burada yazması . Neyse gerçekten saat çok geç oldu . Ama sizin düşündüğünüz tarzda bir yazı değildi o yazdığım mesaj .

Çevresinde kimi örnek alıyorsa almasın. Burası mahalle değil. Karşıt görüşte olduğu insanların topuna uluorta kudurun diyemez.
cimcimenin dedigi varya su son zamanlarda okuduklarimin yaninda 0 kalir
her 2 taraf icinde diyorum
saldiracaksak öncelik onlarin

Bir kere de yanlış olan bir şeyi savunmayın. Kötüyle değil iyiyle kıyaslayın kendinizi. Neyse, ben rahatsızlığımı dile getirdim. Çevrende böyle insanlar varsa örnek alma, hoş değil diye. Eğer sadece buradaysan, buradan da kötüyü örnek alma. Kırıcı oluyor.
İyi geceler hepinize.

Yanlışı savunma yorumu bana ise
Ben her iki taraf icin de birkac yorum önce düşüncemi belirttim
Tek taraflı bakmadim bu durum gibi.

Suan dikkat çekici tek yorum bu degil ki
Ban kalkti herkes rahat
Suan ahlak olarak bir uye digerinden cok da ustun degil
Tepki verilecekse herkeSe verilsin
Evet seviye yerlerde. Cimcimedeki fark ne biliyor musun? Aktif olmayan yeni üyeler geliyor gidiyor, saydırıyorlar iki taraftan da. Ama ben burada demirbaş gibi gördüğüm üyelere bunları yakıştırmıyorum. Elbet forumda aynı topikte bulunacağız, elbet paylaşımımız olur veya olmuştur diye.
Tam tersi aynı görüşte olduğum demirbaşlardan birinde bu üslubu görsem ona da yakışmıyor derim. Ama görmedim. Yoksa günah keçisi seçme durumu yok. Mesela sana da yakıştırmam, seni de biliyorum. Ama bazıları var ki çok yakışıyor üslupları kendilerine. İsimlerini bile zikretmeyeyim.

Evet seviye yerlerde. Cimcimedeki fark ne biliyor musun? Aktif olmayan yeni üyeler geliyor gidiyor, saydırıyorlar iki taraftan da. Ama ben burada demirbaş gibi gördüğüm üyelere bunları yakıştırmıyorum. Elbet forumda aynı topikte bulunacağız, elbet paylaşımımız olur veya olmuştur diye.
Tam tersi aynı görüşte olduğum demirbaşlardan birinde bu üslubu görsem ona da yakışmıyor derim. Ama görmedim. Yoksa günah keçisi seçme durumu yok. Mesela sana da yakıştırmam, seni de biliyorum. Ama bazıları var ki çok yakışıyor üslupları kendilerine. İsimlerini bile zikretmeyeyim.
Acikcasi senin baktigin gibi bakmadım ben olaya
Yani ender takilanlar aktif olanlar şeklinde.
Farkedemedim belki de o ayrimi
Ama sunu görüyorum gercekten cok da üzüldüm:kadinlar olarak haddimizi belirleyen sinir "ban korkusu"sadece bu olmamali. Hepimiz sinirle birsey soyleriz ama bakıyorum afedersin son zamanlarda sidikli, po.lu falan
Saka gibi

Meslea troll kelimesi de hos degil aktroll denilerek butun siyasi parti taraftarları kastediliyorsa bu da cok ayip
Ya da "normalde kurtleri ciddiye almam." Seklinde devam eden cumle

Bakin bu cumleleri kuranlar salak aptal cisli kakali dememis ama burada da agir hakaretler var.

Acikcasi senin baktigin gibi bakmadım ben olaya
Yani ender takilanlar aktif olanlar şeklinde.
Farkedemedim belki de o ayrimi
Ama sunu görüyorum gercekten cok da üzüldüm:kadinlar olarak haddimizi belirleyen sinir "ban korkusu"sadece bu olmamali. Hepimiz sinirle birsey soyleriz ama bakıyorum afedersin son zamanlarda sidikli, po.lu falan
Saka gibi
Aynen öyle ama gidecekler yani, seçimlerden sonra yeniden gelecek kurallarla onlar gidecek, sen ben cimcime kalacağız yani. :) demek istediğim o. Yoksa gerçekten çok küfür var, görmezden gelmek mümkün değil ama muhatap olmamak mümkün. Hani pislikleri üstüne sıçramasın diye uzak durursun ya, çoğuna hepimiz öyleyiz zaten. Ama biz yapmayalım bari.
Bu tarz şeylerin cezalandırılmaması polemik de olsa hakaret veya kabalaşma açısından da olsa hepimizi cesaretlendiriyor maalesef.

Aynen öyle ama gidecekler yani, seçimlerden sonra yeniden gelecek kurallarla onlar gidecek, sen ben cimcime kalacağız yani. :) demek istediğim o. Yoksa gerçekten çok küfür var, görmezden gelmek mümkün değil ama muhatap olmamak mümkün. Hani pislikleri üstüne sıçramasın diye uzak durursun ya, çoğuna hepimiz öyleyiz zaten. Ama biz yapmayalım bari.
Evet bu konuda sana hak verdim dogru söylüyorsun

Meslea troll kelimesi de hos degil aktroll denilerek butun siyasi parti taraftarları kastediliyorsa bu da cok ayip
Ya da "normalde kurtleri ciddiye almam." Seklinde devam eden cumle

Bakin bu cumleleri kuranlar salak aptal cisli kakali dememis ama burada da agir hakaretler var.[/QUOTE]

konunuza giriyorum affola ama Troll kelimese Sümeyye erdogan tarafindan internette maasli grup a söylenmis bir kelime , performanslarini begenmedigi icin, .......yani...... Sümeyye erdogan akilli bir kadin vesselam :)

Back